Ber om ursäkt för min frånvaro här på bloggen under den senaste veckan. Har ingen bra ursäkt, mer än att jobbet tar upp all energi just nu... Ska försöka bli bättre! Bjuder så länge på några bilder tagna med mobilen från dessa senaste dagarna.

Ha det så bra!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Länkar finns bakom föremålen på bilden.

Här är fler materiella ting som jag vill införskaffa mig när lönen har kommit. Har även andra planer på vad pengarna ska gå till, som jag kommer berätta mer om sedan...

Likes

Comments

Idag finner jag inga ord för hur trött jag är... Jobb står på schemat som vanligt, och imorgon blir det likadant. Ska även slita här på äldreboendet hela helgen, så midsommar försvinner.

Ska försöka förbereda några inlägg ikväll, då jag faktiskt slutar hyfsat tidigt. Dock är det svårt att uppdatera er när jag jobbar varje dag, men jag ska göra så gott jag kan!

Vi hörs mer sen. Ha det så bra!

Likes

Comments

Idag har jag och S varit tillsammans i hela 9 månader, så vi åkte till Lund för att mysa och kolla på bio. Väl där hittade vi Emma & Jonathan, så vi umgicks lite med dem också.
Filmen vi kollade på var skräckisen, The Conjuring 2, och jag tyckte faktiskt att den var läskig till skillnad från dem flesta andra nya skräckfilmerna. Handlingen var lite seg, men helt okej. Filmen får 7 av 10 stjärnor utav mig.

Likes

Comments

Hade en sjukt bra kväll igår, med gamla vänner och nyfunna bekanta. Tack Emma, för en riktigt bra fest!

Likes

Comments

Asså hur klantig får man bli? Jag har hunnit jobba på äldreboendet i 4 dagar, och har redan lyckats vrida mitt knä på något konstigt sätt, så nu haltar jag omkring som den klumpiga fjanten jag är...

Trots denna olycka, så ska jag på fest ikväll. Min gamla vän, Emma fyller 18 år, så det ska bli roligt att träffa och fira henne. Dessvärre så har jag ingen aning om vad jag ska ha på mig, men det löser väl sig...

Jag ska försöka fota min outfit sen, så vi hörs mer då. Ha det bra!

Likes

Comments

Direktlänkar till allt finns på bilden.

​Är det bara jag som har fallit för Odd Mollys bikinis? Asså, jag älskar dem! Och deras material på bland annat klänningen och byxorna som ni hittar på bilden är så sjukt skönt, och utan tvekan ett perfekt alternativ under sommaren om man har bränt sig lite. 

Jag vill verkligen införskaffa mig lite nya kläder, och dessa står högt upp på listan. Vi får se hur det blir när jag får min första lön!

Likes

Comments

Hej!

Idag hade jag min första arbetsdag på äldreboendet där jag ska spendera hela min sommar. Fixade min läkemedelsdelegering också, trots riktigt mycket nervositet.

Nu är jag bänkad framför tv:n, och S kommer snart hit en snabbis.

Imorgon väntas ännu en arbetsdag, så vi får se hur det går. Vi hörs mer då.

Likes

Comments