ja sitter och funderar lite på vad jag egentligen vill, älskar ju min gamla vanliga blogg, samtidigt som jag känner att jag kan utforma texten mer på nattstad.. svårt val, fast just nu bråkar nattstad appen otroligt med mig så det blir nog blogg.se igen och sen blir jag kvar där...

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

sitter ännu hos pappa och dom, har inte tagit mig hem än men helt ärligt jag orkar inte riktigt.. som ni redan vet så är jag otroligt förkyld, sitter just nu och väntar på att hjärtat ska komma hit med lite dricka.. jag övervägde länge om jag inte skulle fara på jobbet iallafall, men eftersom jag har varit med om besök på akuten pga andningsbesvär så vågar jag inte anstränga mig mer än nödvändigt när jag har problem att andas, min kropp orkar inte och jag hoppas att det är bättre till på måndag, jag har fan inte råd att vara sjuk..

 

 

Likes

Comments

sitter hemma hos pappa och sofie, har sovit här i natt eftersom jag for hit igår men inte riktigt tog mig hem och hjärtat sluta ju tidigt in på morgonen så.. är äckligt förkyld antar att jag blivit sjuk utav all fölrkylning som cirkulerar här, känns inte så lockande bara att bli tok sjuk nu när man ska jobba hela helgen.. sad

Likes

Comments

ligger i soffan och glor på tv, såg nyss efterlyst special och nu vet jag inte alls vad jag ska göra.. känner mig så uttråkad, så om någon känner för att bara skriva sms eller prata så hör av er då!!!

har jobbat även idag men nu är jag ledig i två dagar och försöker samla krafter till att jobba hela helgen, känns inte speciellt lockande men jag måste ju..

nej nu tänkte jag fortsätta mitt tv tittande men som sagt någon gullig själ kan väl höra av sig och bara typ underhålla mig ett tag :p

Likes

Comments

Eye for an eye, why tear each other apart? Please tell me why, why do we make it so hard? Look at us now, we only got ourselves to blame, It’s such a shame!! Tell me how many times can we win and lose? How many times can we break the rules between us? How many times do we have to fight? How many times till we get it right between us?

Likes

Comments

Ja.. det var ett tag sedan jag ens var in här, har tappat lusten lite till att blogga tror jag.. det händer inte så jäkla mycket intressant i mitt liv just nu så har väl egentligen inget att skriva om, men den här veckan kanske det blir mer av bloggandet eftersom hjärtat jobbar natt hela veckan fram till fredag och jag har otroligt tråkigt..

känner mig otroligt ensam när han är borta, jag är inte riktigt van vid att vara själv så här, inte hela eftermiddagarna och nätterna, känns otroligt konstigt att sova ensam och liknande är rädd att det inte kommer att gå och somna ikväll, fast jag tror nog att jag bara är lite barnslig men skulle hemskt gärna hitta mig en sov kompis, för jag har otroliga problem med att sova ensam av någon anledning, säkert vana det också!

för övrigt har jag haft en helt otroligt bra helg, har inte druckit på minst tre månader och helt ärligt minns inte sist jag var så här glad igenom en hel kväll, har alltid varit någon som lyckats reta upp mig när jag druckit och jag är ettrig som ett bi med alkohol i kroppen så det krävs inte så jäkla mycket för att jag ska bli galen, men den här gången var jag glad genom hela kvällen, natten och morgonen.. kom hem vid sju på morgonen inte ens trött, visste inte att det fanns så mycket ork kvar i mig men tydligen!

men kan erkänna att det finns många outredda tankar sen helgen, känslor som inte går att förklara.. har inte bara varit med om det mest skrattretande jag var någonsin upplevt utan jag har gått igenom alla mina känslor genom dom senaste åren, känns som en lättnad att äntligen ha fått kontroll på dom, fått prata igenom allt från ruta ett.. känner mig så otroligt lättad, för mycket har den senaste tiden varit så oklart man har aldrig fått veta varför men nu vet jag även om jag mellan raderna ändå drar mina egna slutsatser men saker känns mer klara nu, nu kanske man istället kan minnas saker som något fint som hänt, något fint som varade ett tag och som nu är histora, en fin historia..

Jag kan äntligen sluta fundera hela tiden smiley

 

Likes

Comments

sitter i bilen och väntar medans hjärtat tankar, tänker på dagen och kan inte sluta förvånas över viket otroligt jäkla fint väder vi haft en tid nu, helt galet våran sommar brukar vara regnig och kall för det mesta så helt underbart att vi får ha så fint väder!


Likes

Comments


Ja, vet egentligen inte vad som har varit med mig, jag har verkligen haft det mest komplicerade humöret man kan ha.. iallafall så slutade det med ett ordentligt utbrott, där det i princip flög saker och jag tror jag skrek så grannarna blev rädd och efter det har jag mått hur jävla bra som helst, tror nog att jag bara behövde få bli av med en jäkla massa känslor och sånt smiley

för övringt så har det varit helt jäkla underbart väder här i några dagar, idag var det dock lite kallt men iallafall helt otroligt skönt har varit ute hela dagen igår trots att jag skulle vila bort min förkylning i helgen men kunde inte låta bli wink

 

Likes

Comments

sitter och funderar lite på hur man ska göra med den här dagen, just nu är jag på jobbet och har rast, slutar sedan klockan fyra och efter det hade jag tänkte spendera eftermiddagen med hjärtat som åker iväg imon och kommer hem på torsdag morgon eller onsdag kväll men något måste man ju hitta att göra också annars blir det ju bara tråkigt..

iallafall Sverige blev världsmästare i hockeyn, jag säger bara jäklans va härligt!! satt vaken hela kvällen trots att jag skulle upp sju idag bara för att jag absolut inte kunde slita mig från tvn :)


Likes

Comments

dagen började tidigt idag klockan ringde redan sex i morse och sedan dess har jag haft fullt upp, först har jag jobbat till ett, kvart över ett hade jag ett möte och därefter till nästa möte som börja tre, insåg därefter att jag hade glömt mina nycklar hem så fick sitta hos mamma ca en och en halv timme så hjärtat kom tillbaka till stan och åka till åkeriet och sno hans nycklar..

beställde med mig ett skrov på vägen hem för att allt blev så stressigt men nu äntligen kan jag ta det lugnt, så nu slänger jag mig på soffan och snarkar ca en timme tills hjärtat kommer hem!

Likes

Comments