Motljus

Sidoljus

Medljus

Dagsljus, utomhus

Kvällsljus, utomhus

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments
foto i dagsljus /vera

Sidoljus /vera

Medljus /vera

Motljus /vera
n

Foto i kvällsljus /vera

Likes

Comments

rörelse i bilden

Likes

Comments

Rörelse oskärpa

Likes

Comments


Bild uppgift!

1/30 5.0

1/60 6.3

1/30 5.0

1/30 5.0

1/30 5.0

1/40 5.6

1/50 4.5

1/80 4.5

1/50 4.5

1/40 5.0

1/40 5.6

 

Likes

Comments

Nyår har varit och på nyårsafton kom världens finaste kille hit som en överraskning. Önskade mig en puss, vilket jag hoppas han också gjorde. Men hans kompisar hade bråttom så de blev tvungen att åka innan 12 slaget. The sad truth. Men nu är den dagen ett minne blått och nu ska jag försöka med nya tag räta upp mitt liv från allt som varit. Från svek och ensamhet till ett lyckligare liv hoppas jag! Nu har det gått ett halvår av gråa tankar och svek så nu tar jag inget mer. För jag tycker om någon igen laugh hihi no

Nu ska livet bli en fest igen laugh

Likes

Comments

sitter i skolan och tråkar när alla börjat förutom jag. Att åka buss till skolan kan vara det värsta som finns ibland....

Likes

Comments

Idag var jag till frissan och klöpp mig, kan säga att det behövdes.. vet inte om jag är nöjd eller om jag ångrar mig än för jag klöpp kort. och är van med långt.. men vi får seeeee :)

Så ser det ut nuuuu, ska leka lite med färg senare :))

Likes

Comments

Det kom 187st barn till discot vår klass arrangerade! Gu va kul det var att se alla barnen ha så kul och verkligen uppskatta det man gjorde! Man kände verkligen att man gjort något bra! På evernemanget vi gjorde på facebook var det jätte många som skrev att det var det bästa discot de vart på.. Känns faktiskt i hjärtat när man får höra sådant!
De vill att vi ska arrangera fler discon och det är klart vi ska göra det, även fast det är ett jätte jobb så är det värt det!


Tack! 

Likes

Comments

Denna helg har varit kanonbra! Vilket jag behövde efter några helger som slutat illa! 

I fredags så var jag, mamma o pappa till Borlänge och köpte en ny bil, efter det så kom elin hit och vi badade jaccuzi och bastade.. väldigt mysigt!

Sen igår så var jag med pappa och brorsan till Leksand och köpte en epa till brorsan. sen på kvällen åkte jag med jolanta och janne till Säter och träffade mina bästa killar! Joacim, Emil, Alexander och Andreas, vilket var ett tag sen jag såg de, vi åkte till hedemora på en fest och hade jätte roligt.. 

Nu idag så har jag varit till Avesta och köpt skor, sedan myst runt här hemma, sen tog jag och pappa en sväng med bilen. behövde köra lite med tanke på att det var ett tag sen jag övningskörde..

Ah, det var min helg i en kort förklaring.. Och imorgon är det måndag igen, då blir det en hektisk vecka med mycket att göra SKÖÖÖÖNT!Här är väldens sötaste unge!!!! Elin <3

Likes

Comments