Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

1. här 2. här 3. här 4. här 5. här 6. här

Kalle tycker inte att vi ska införskaffa oss massa inredning osv tills vi har hittat en lägenhet. Jag tycker tvärt om. Lika bra att börja samla på sig saker så att vi slipper köpa allting samtidigt. Speciellt med tanke på att de sakerna som är högst upp på min vill ha lista inte direkt är billiga hehe. Jag vill ha allt på bilden ovan med soffbordet i svart marmor kommer vi troligtvis att köpa snart....hoppas jag.

Likes

Comments

Jag och Kalle tillbringade helgen i London. Vi hade det supermysigt när vi åkte runt (vad som kändes som) hela London. Vi besökte typiska turistställen, lunchade på mysiga ställen, shoppade och njöt av fint väder. Jag älskar att resa men har aldrig tagit en weekend utomlands förut. Tänker helt klart göra om det snart igen.

Vi lyckades totalt missa att det skulle vara en demonstration mot att Trump skulle besöka London. Hade varit väldigt intressant att vara med. Vi såg däremot massa massa massa skyltar och flyers ligga överallt på gatorna efteråt. Det coolaste av allt var dock när ca 25 killar i 15 års ålders cyklade förbi på en avstängd gata i centrala London med skyltar som det bland annat stod "dump trump" på. Jag fick gåshud. Älskar när människor står upp för saker, speciellt i den åldern.

Vi hade hur som helst en väldigt bra resa och jag vill helst av allt dra iväg igen nästa månad. Amsterdam ligger just nu högst upp på listan över städer jag vill besöka. Men vi får se. Om vi får tag på en lägenhet så kommer vi inte att åka iväg igen tills sommaren. Förhoppningsvis åker vi då på en liten tågresa genom Europa.

Ses

Likes

Comments

Jag är Klara Iggsten, 19 år från Falun

Jag är beroende av apelsinjuice och podcasts

Mina planer för detta år är att skaffa en lägenhet, resa mycket och försöka klura ut den stora frågan om framtiden

I framtiden ser jag mig själv i mitt drömhus i Kapstaden. Jag har ett eget företag. Helst av allt vill jag äga ett café eller en bar i någon annorlunda stil

Likes

Comments