Önskelistor

Ögonbryn och fransar

Det mesta på mina önskelistor går att köpa lite vart som helst, men sedan finns det en del amerikanska märken som bara går att köpas på speciella affärer eller över nätet på deras hemsidor eller på till exempelvis COCOPANDA . I det här fallet så har Kicks NYX i sitt sortiment, men det är väldigt sällan de har montrar i affärerna. Man kan enklast beställa NYX produkter om man går till en Kicksaffär och pratar med personalen eller om man själv beställer via nätet. Anastasia Beverly Hills produkter går oftast att köpa inne på Kicks, annars har de en egen del i Åhlens i centralen där man enkelt kan hitta de här produkterna.

1. NYX Lush Lashes Voluptuous Mascara. 2. Anastasia Brow Wiz, Soft Brown. 3. Anastasia Clear Brow Gel

Ansiktspaletter

Det mesta på mina önskelistor går att köpa lite vart som helst, men sedan finns det en del amerikanska märken som bara går att köpas på speciella affärer eller över nätet på deras hemsidor eller på till exempelvis COCOPANDA . I det här fallet går det att köpa Benefit produkter på deras hemsida eller på Sephora (Nacka Forum, Biblioteksgatan eller Täby Centrum). Vad jag har sett så har Kicks NYX i sitt sortiment, men det är väldigt sällan de har montrar i affärerna. Man kan enklast beställa NYX produkter om man går till en Kicksaffär och pratar med personalen eller om man själv beställer via nätet. Anastasia Beverly Hills produkter går oftast att köpa inne på Kicks, annars har de en egen del i Åhlens i centralen där man enkelt kan hitta de här produkterna.

1. Benefit Rockateur Blush. 2. NYX Highlight and Contour Pro palett. 3. Anastasia Glow Kit, Ultimate glow. 4. Benefit Hoola Matte Bronzer. 5. Anastasia Contour Kit Powder, Medium To Tan.

Likes

Comments

Önskelistor

Ögonskuggspaletter

Det mesta på mina önskelistor går att köpa lite vart som helst, men sedan finns det en del amerikanska märken som bara går att köpas på speciella affärer eller över nätet på deras hemsidor eller på till exempelvis COCOPANDA . I det här fallet går det bara att köpa Too Faced produkter på deras hemsida eller på Sephora (Nacka Forum, Biblioteksgatan eller Täby Centrum). Vad jag har sett så har Kicks NYX i sitt sortiment, men det är väldigt sällan de har montrar i affärerna. Man kan enklast beställa NYX produkter om man går till en Kicksaffär och pratar med personalen eller om man själv beställer via nätet.

1. Too Faced Semi- Sweet Chocolate Bar Palett. 2. NYX Ultimate Shadow Palett Ombre, Warm Neutrals.

3. NYX Night On The Town palett. 4. NYX Dream Catcher palett, Golden Horizons.

Likes

Comments