Äntligen blev det rast. Jag  jobbar kväll i simhallen och ska snart hålla i kvällens vattengymnastik. Nu sitter jag och trycker i mig torsk och potatis från senaste leveransen av mat hem till dörren.
Vi har kört Linas matkasse fram till nu, men nu testar vi citygross. Det blev lite billigare men nu förstår jag varför hahah. Äch vi får vänta och se. Några av veckans rätter var helt klart spännande men jag tyckte att Linas recept och app var mer genomtänkt.

Om nån annan har goda erfarenheter av andra kassar så - do tell! 😊
Men det ska vara utkörning. Inte avhämtning.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

I måndsgs firade jag och Andreas 7 år tillsammans. Vi hade verkligen inga planer eftersom lilla Alice blivit sjuk och hade feber och magsjuka. Mitt i matlagningen kliver han då in. Jag får syn på de långa vackra rosorna och han gratulerar på årsdagen. Jag blev rörd och kramade honom varpå han tar upp den lilla asken.

Jag utbrister MEN VA?

Han säger
Ja, det kanske inte är så romantiskt nu mitt i magsjukan... men, Vill du gifta dig med mig?

Jag blev varm i hela kroppen och grät av lycka och kärlek. Han är så fin.
Det är visst romantiskt. Det är just att han gör den här handlingen mitt under alla omständigheter som gör det så jävla speciellt. Det här är livet! Det är så det ser ut. Barn blir sjuka, mat ska lagas, men kärleken lever ändå.

Ni fattar väl att jag svarade ja! 😁😊💖

Sen bröt ungen ut i gråt och låg på golvet och skrek:
- men jag vill ju också ha en ring, varför får unte jag ha nån ring? (storgråter)

Jag gick och letade reda på en ring i mitt smyckesskrin och gav till Alice och vips så var vi förlovade och trolovade varandra kärlek till livets slut alla 3.

Snyftande gick jag sen och rörde om i maten på spisen och kände mig så jävla lycklig.

#lycka framför glamour 👊

Likes

Comments

Michael Åkerblom photo!

I helgen bodde vi på lanthotell och körde karlströms cup.
Mina föräldrar ställde upp som barnvakter under tävlingen och det blev en härlig dag.
Jag trodde först inte att jag skulle kunna vara med för att jag blivit matförgiftad dagarna innan och kände mig väldigt svag. Jag bestämde mig ändå för att vara med.
Väl på plats mötte vi Camilla som tuff som hon är kommit dit ensam. Vi skulle köra första starten och det var bara att kasta ut hojen å ta på skydden å sticka i princip.
Väl i spåret så gick det sådär. Jag blev helt slut på en gång och när jag körde fast så orkade jag knappt på loss hojen. Jag körde av efter första varvet pch tänkte att det var kört, men när jag kom till depån så såg jag de andra tjejerna, utom camilla som hadr fått problem ute i skogen. Jag fyllde på med vatten och energi så gott jag kunde och drog ut igen. Det var värre än åsätra, knixigare än botkyrka men ganska kul 😁 På något sätt fick jag orken tillbaka och bara körde på.
Andra heatet hade det torkat upp lite och tack vare att det var lite uppkört på vissa ställen så var det lättre att hitta spår som tog mig framåt. Jag jagade på under 2a varvet och halverade nästan min tid från första varvet och körde ett 3e varv som gav mig vinst i damklass. Min första vinst!!! 😀

Likes

Comments

Hät ekar det lite tomt.

Dags att fylla på med lite händelser sen senast!

Semestern är slut och den spenderades nere i Motala.
Vi körde Stångebroslaget under semestern och det var en fantastisk upplevelse.
Jag hängde med skapligt i starten men sen hamnade jag totalt sist 2 gånger pga stopp och vurpa och fick jaga som en toka för att klättra i placeringar. På sista varvet blev jag påkörd av en elit förare och fick köra i mål med snett styre. Jag hann 2 varv och är nöjd med det för att vara min första stora tävling i klassikern.

Vi passade på att göra lite familjeaktivitetet mellan körningarna som att åka båt, besöka varamonstranden, åka till kolmården, mm

Det var sommaren i korthet. 😄

Likes

Comments

Godmorgon

Här ligger jag i stugan och beskådar när min sambo sover och dottern tittar på kortison? fåret Sean var det ja.
Lilla damen som gick upp klockan 4 denna morgon. Vi har sovit i pass sen dess och låtit både dator och tv underhålla henne. Se  har vi fått springa upp ibland och hjälpa till på toaletten. :) min duktiga plutt.
Jag tänker nog till lite innan jag låter henne somna för natten klockan 6 igen. Det kändes som en så bra idé men aldrig i min vildaste fantasi kunde jag tro att hon skulle gå upp 03.50 😨😅

Vi firade Mormor på 70 årsdagen i Söndags.
Det bjöds på goda smörgåstårtor, en vanlig och en vegetarisk som hon själv knåpat ihop. Jordgubbsgräddtårta och chokladtårta fanns det också att kalasa på.
Det blev en härlig eftermiddag på deras altan.
Ingen kundr gissa vad det var i det största paketet 😂

Likes

Comments

yo yo yo

Nu när man jobbar på utebadet och man jobbar skift så är det svårt att hinna till gymmet. 
Här kommet ett tips om man vill träna hemma med fokus på core och nedre rygg.
youtube är guld 😊🖒

Likes

Comments

10 små fjuttiga, pluttiga arbetsdagar kvar till semester!
Sol
Enduro
Middagar
Egentid
Strandmys
Tävlingar
Erotik
Romantik

och mycket mycket mer.

Jag är redo... ända in i själen. Nu vill jag vara ledig. Jag vill böka in alla våra tillhörigheter i den pyttelilla stugan. Andas in svinlukten från granngården och andas ut storstaden.
Jag vill släppa lös min lilla vilda trollunge på de gröna vidderna och känna vinden genom tusen vindkraftverk i håret.

Men först...
Först ska kaffet bryggas, mackorna grillas, glassen beställas och badande bevakas...  några dagar till.

Likes

Comments

"Kod för att importera min blogg till Nouw:0826540738"
 
Ni hittar mig på nouw.com/kickzon

Likes

Comments

Igår genomförde vi köpet av startplatser till GGN. Världens största endurotävling!
Därefter bokade vi resan och boendet i ett paketpris. Vi hade turen att få med oss barnvakterna så nu kan vi åka hela familjen. ❤

Nu när allting blev klart och man inser att man faktiskt ska vara med så sköljer nervositeten över en och man undrar vad man ger sig in på!!! 😂
Men det har varit ett mål för oss sen vi började köra enduro att vi skulle vara med och köra gotland och på resans väg så lärde vi oss om enduroklassikern och på den vägen är det!

Jag är så glad att vi ställde upp i karlströms cup som har hjälpt mig att utvecklas otroligt mycket under kort tid.

Det är tack vare Camilla och Fredrik som vi faktiskt fullföljt anmälningar till tävlingarna. Vi hade troligtvis skjutit på det och tänkt att vi får ta det sen... när man känner att tid och pengar inte riktigt räcker. Men dom har puschat och påminnt att platserna tar slut och nu tog vi tag i det och fick det gjort!
Jag är så glad att vi har er som har gjort det här förut så att vi bara kan följa era fotspår.. ni som har koll! 😄🖒

Nu har vi en tävling kvar att anmäla oss till och nog ska vi få till det också!!

xoxo

Likes

Comments

foto: Thomas Nordström/Fototummen

foto: selfie

1+2 varv var motionsloppet och det räckte gott och väl. ca 6 mil blev det på ett ganska kuperat spår.
På slutet var jag så trött att jag ramlade flera gånger och var redo att ge upp när jag skymtade Andreas i ögonvrån och såg att dammet yrde lite längre fram i den annars så ensliga skogen. Jag gav mig fanken på att jag skulle ifatt och körde på.
Spyfärdig så tog jag mig iaf i mål och det gav mig en 3:e placering i totalen.
Sakta men säkert så går det lite fortare och lite bättre för varje tävling. Det ger väldigt mycket att vara med! Synd bara att vi är så få tjejer!

Likes

Comments