View tracker

Allmänt, Familjen

Dagen har spenderats hemma i full färd med att baka pepparkakor och pynta lägenheten med julstämning. Vi hittade 3 olika spellistor på spotify att lyssna på med ljuv julmusik.

Adde jobbade hela dagen så det var bara Alice och jag.
Till lunch åt vi risgrynsgröt och när Adde kom hem nu på kvällen så blev det potatisgratäng, ribs och sallad.

Jag har dukat upp för glögg nu till kvällsfikat men vi kanske hoppar över det och prioriterar sömnen eftersom det kännts som en ständig bristvara den senaste tiden.

Det har stormat utanför hela dagen och det har även kommit en del snö.

Alice blev snorig och lite varm på kvällen så vi får se hur hon mår imorgon bitti.

Nehe. Dags att ta rag i lite räkningar innan sänggång. Har Beck på i bakgrunden och är inte Steinars norska så jävla skön???
Skulle kunna flytta till norge bara för att få höra norskan 😏
xoxo / inte bara bikelife chrisse

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Allmänt, Familjen

Hajhaj!

Jag jobbar kväll idag så Alice behöver bara gå halvdag.
Ingen har väl missat att det är black friday?
Jag ska passa på att kolla på julklappar sen på lunchen. Fördelen med att jobba nära centrum 😄
Kanske hittar jag till och med någon liten julklapp till mig själv 😂
Jag har ju dessutom 3 julbord att attendera som kräver sina outfits och förutom det blir det någon jul-sammankomst eller 2 och så ska det firas nyår. Lite nytt i garderoben hade inte skadat!

Nu blev det ett avbrott i skrivandet med lite allsång till frost- let it go och den svenska versionen. Tur att det bara är de polska arbetarna som jobbar med fasaden utanför som hör när den här morsan tar ton. 😅🙉

Likes

Comments

View tracker

Allmänt

Så blev det kväller och inte somnar jag i tid när jag ska upp tidigt för det.
Idag kändes som en riktig skitdag.
Hittade ingen parkering först när jag kom till jobbet så jag fick ta en tillfällig, dvs en 3h med p-skiva. När jag skulle flytta linorna för motionssim så trampade jag ner i ett hål där det egentligen skulle finnas en sil, vrickade foten och satte smalbenet mot bassängkaklets kant med en duns. Jag fick kväva en svordom och halta bort till badhytten och konstatera att det blir ett fint blåmärke imorgon när knölen har lagt sig.
På väg in i omklädningsrummet lyckades jag halka och ta emot mig med handen och trycka till min ring mot en kota på fingret. Ett stopp i en toa och en stressig stund (här ville jag yttra mig om en viss personlighetstyp baserat på geografiskt läge men valde att radera) i caféet senare så kände jag att jag var klar med den här dagen. Då kom jag på att jag hade glömt att flytta bilen. Pricken över i hade ju varit att få böter också men närå.
Förutom att jag halvt om halvt höll på att slå ihjäl mig och få hjärtinfarkt av stress och rädsla för att framstå som mindre intelligent eller trög som man också kan säga (jag kanske skulle ha en lapp i pannan där det står: från landet, lögna ner däj föer fan ) så hade jag några berikande samtal med kollegor som jag tycket väldigt bra om.

Kvällen bestod av 2 avsnitt "Power" och en rejäl portion fjärilsmakaroner med falukörv!

Tänk att två katter kan föra sånt liv. Undrar om jag hinner sova nått innan jag ska upp kl.5

xoxo

Likes

Comments

Allmänt

God förmiddag!
Tänkte damma av bloggen och uppdatera er om mitt fartfyllda liv i gräddans Danderyd, hahah.
Idag jobbar jag mellanpass. 10.30-19.00
Vilket innebär att jag ska gå till bilen om max 10 min annars kommer jag försent så jag får nog avsluta här. Livet på en pinne!

xoxo ps. hur kan jag ha missat gossip girl?

Likes

Comments

Äntligen blev det rast. Jag  jobbar kväll i simhallen och ska snart hålla i kvällens vattengymnastik. Nu sitter jag och trycker i mig torsk och potatis från senaste leveransen av mat hem till dörren.
Vi har kört Linas matkasse fram till nu, men nu testar vi citygross. Det blev lite billigare men nu förstår jag varför hahah. Äch vi får vänta och se. Några av veckans rätter var helt klart spännande men jag tyckte att Linas recept och app var mer genomtänkt.

Om nån annan har goda erfarenheter av andra kassar så - do tell! 😊
Men det ska vara utkörning. Inte avhämtning.

Likes

Comments

Allmänt, Familjen

I måndsgs firade jag och Andreas 7 år tillsammans. Vi hade verkligen inga planer eftersom lilla Alice blivit sjuk och hade feber och magsjuka. Mitt i matlagningen kliver han då in. Jag får syn på de långa vackra rosorna och han gratulerar på årsdagen. Jag blev rörd och kramade honom varpå han tar upp den lilla asken.

Jag utbrister MEN VA?

Han säger
Ja, det kanske inte är så romantiskt nu mitt i magsjukan... men, Vill du gifta dig med mig?

Jag blev varm i hela kroppen och grät av lycka och kärlek. Han är så fin.
Det är visst romantiskt. Det är just att han gör den här handlingen mitt under alla omständigheter som gör det så jävla speciellt. Det här är livet! Det är så det ser ut. Barn blir sjuka, mat ska lagas, men kärleken lever ändå.

Ni fattar väl att jag svarade ja! 😁😊💖

Sen bröt ungen ut i gråt och låg på golvet och skrek:
- men jag vill ju också ha en ring, varför får unte jag ha nån ring? (storgråter)

Jag gick och letade reda på en ring i mitt smyckesskrin och gav till Alice och vips så var vi förlovade och trolovade varandra kärlek till livets slut alla 3.

Snyftande gick jag sen och rörde om i maten på spisen och kände mig så jävla lycklig.

#lycka framför glamour 👊

Likes

Comments

Enduro, Karlströms cup , Tävling

Michael Åkerblom photo!

I helgen bodde vi på lanthotell och körde karlströms cup.
Mina föräldrar ställde upp som barnvakter under tävlingen och det blev en härlig dag.
Jag trodde först inte att jag skulle kunna vara med för att jag blivit matförgiftad dagarna innan och kände mig väldigt svag. Jag bestämde mig ändå för att vara med.
Väl på plats mötte vi Camilla som tuff som hon är kommit dit ensam. Vi skulle köra första starten och det var bara att kasta ut hojen å ta på skydden å sticka i princip.
Väl i spåret så gick det sådär. Jag blev helt slut på en gång och när jag körde fast så orkade jag knappt på loss hojen. Jag körde av efter första varvet pch tänkte att det var kört, men när jag kom till depån så såg jag de andra tjejerna, utom camilla som hadr fått problem ute i skogen. Jag fyllde på med vatten och energi så gott jag kunde och drog ut igen. Det var värre än åsätra, knixigare än botkyrka men ganska kul 😁 På något sätt fick jag orken tillbaka och bara körde på.
Andra heatet hade det torkat upp lite och tack vare att det var lite uppkört på vissa ställen så var det lättre att hitta spår som tog mig framåt. Jag jagade på under 2a varvet och halverade nästan min tid från första varvet och körde ett 3e varv som gav mig vinst i damklass. Min första vinst!!! 😀

Likes

Comments

Familjen, Allmänt, Enduro

Hät ekar det lite tomt.

Dags att fylla på med lite händelser sen senast!

Semestern är slut och den spenderades nere i Motala.
Vi körde Stångebroslaget under semestern och det var en fantastisk upplevelse.
Jag hängde med skapligt i starten men sen hamnade jag totalt sist 2 gånger pga stopp och vurpa och fick jaga som en toka för att klättra i placeringar. På sista varvet blev jag påkörd av en elit förare och fick köra i mål med snett styre. Jag hann 2 varv och är nöjd med det för att vara min första stora tävling i klassikern.

Vi passade på att göra lite familjeaktivitetet mellan körningarna som att åka båt, besöka varamonstranden, åka till kolmården, mm

Det var sommaren i korthet. 😄

Likes

Comments

Familjen

Godmorgon

Här ligger jag i stugan och beskådar när min sambo sover och dottern tittar på kortison? fåret Sean var det ja.
Lilla damen som gick upp klockan 4 denna morgon. Vi har sovit i pass sen dess och låtit både dator och tv underhålla henne. Se  har vi fått springa upp ibland och hjälpa till på toaletten. :) min duktiga plutt.
Jag tänker nog till lite innan jag låter henne somna för natten klockan 6 igen. Det kändes som en så bra idé men aldrig i min vildaste fantasi kunde jag tro att hon skulle gå upp 03.50 😨😅

Vi firade Mormor på 70 årsdagen i Söndags.
Det bjöds på goda smörgåstårtor, en vanlig och en vegetarisk som hon själv knåpat ihop. Jordgubbsgräddtårta och chokladtårta fanns det också att kalasa på.
Det blev en härlig eftermiddag på deras altan.
Ingen kundr gissa vad det var i det största paketet 😂

Likes

Comments