Header

Idag fick Leona åka sin första tur i kundvagnen på Willys när vi handlade. Skräckblandad förtjusning minst sagt. Hon var varken supertaggad eller ledsen. Men efter ett tag började hon vänja sig vid kundvagnen och slappnade av och tyckte att det var lite roligare att åka. Hon var superglad hela vistelsen på Willys, vilket var positivt för mig och F såklart!

Igår lärde hon sig även att vinka! Eller Jag tror att det är det hon gör, att hon är medveten om att hon hälsar. 😂 För hon vinkar liksom bara när hon träffar en person för första gången den dagen. Idag har hon gjort det också, men är lite osäker på om hon är medveten om det. Jag TROR hon är det. I så fall innebär det att hon nu kan vinka. Min fina tjej. 💕

Nu ska jag och F äta chips framför tvn. Leona har sovit sen en stund tillbaka och vi köpte massa chips på Willys då de hade kampanj! 👌🏻

Godnatt på er, godingar! 💕

Xoxo, Kicki

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Birthday Gifts

Kolla vilka fina presenter jag fick av svärmor och svägerska! Så sjukt fina smycken. Nätta men ändå speciella och vackra. Älskar verkligen dessa. Preciiis vad jag tycker om när det kommer till smycken. Mer om födelsedagen kan ni se på vloggen på Youtube-kanalen!


Tack, tack, tack, tack, TAAACK snälla fina ni, älskar dem verkligen!

Xoxo, Kicki

Likes

Comments

Vad tycker ni, hörrni?!

Jag är sååå nöjd med håret. Och sååå glad att vi inte behövde klippa så mycket med tanke på hur längesedan det var jag senast gjorde något med håret. Maj 2016 närmre bestämt. Men ja, en ljus balayage fick det bli, och kunde inte blivit nöjdare. Aningen gult för mitt tycke, men det har sin charm det med!

Håller på att redigera födelsedagsvloggen nu, så prenumerera på Youtube-kanalen om ni inte gör det redan!

Xoxo, Kicki

Likes

Comments

Sitter just nu med färg och folie i håret och känner mig som en alien. Är rätt nervös över hur det kommer se ut när det är klart, men det blir säkert jättebra. Frisörerna kan ju sin grej.

Har fått kaffe och kaka som jag ska smaska på medan vi väntar på färgen. Jag håller ju även på att vlogga med nya kameran och än så länge går det superbra. Den är grym, verkligen. 😊

Xoxo, Kicki

Likes

Comments

...för idag är det min födelsedag!!!
Jaa, jag fyller år idag! 24 år närmre bestämt. Känns huuur bra som helst, och ska jag vara ärlig så känns det inte det minsta annorlunda mot igår - mer än att denna dagen känns roligare, haha. 😂

Snart ska jag börja fixa mig för jag ska vlogga till ett nytt klipp på min Youtube-kanal idag OCH jag ska iväg snart och klippa + färga håret! Jag ska till en salong som ligger en bit bort, så jag måste verkligen skynda mig nu, vi hörs sen! 😘

bild som Fredrik tog på mig nu på morgonen innan kl 8, Leona vaknade dessutom innan kl 7. Men så farlig blev den inte, faktiskt! 😉

Xoxo, Kicki

Likes

Comments

Min nya kamera: Canon G7X Mark II

Idag kom den, min nya kamera! Denna ska jag ta sååå mycket bättre hand om (säger man alltid i början. t.ex. med nya mobiler). Jag är helt kär. Materialistisk kärlek är detta. Den är helgrym och kommer underlätta mitt vloggande något enormt! Tänk vad lättare livet kommer bli när den faktiskt autofokuserar och har en selfie-skärm (så man kan se sig själv när man filmar). Imorgon fyller jag år förresten, tänkte vlogga under dagen så ni får följa med en sväng i min födelsedag! Hur kul?! Åååh, ska bli så spännande att använda denna imorgon! Woohoo!
Xoxo, Kicki

Likes

Comments

Idag har jag haft så svårt att hitta motivationen att hålla mig lugn och glad. Leona har provat mitt tålamod to the limit. Hon har gnällt över precis allt. Allt har varit skit och ingenting duger. Hon har vägrat mat, vägrat leka. Det enda som varit lite bra är min famn. Men INTE om jag sitter ner. Bara om jag går med henne. Och hon måste ju väga närmre 11 kilo nu. Hela min kropp värker just nu.

Jag hatar att känna ilska, frustration och uppgivenhet när det kommer till Leona. Men faktum är att jag bara är människa. Bara för att jag är mamma så älskar jag inte att höra gnäll och skrik hela dagarna. Speciellt inte med en släng av depression som ligger över mig som ett grått moln vissa dagar. Eftersom jag fortfarande inte är helt fri från depressionen så är jag vissa dagar tröttare och nedstämd med mindre tålamod än annars. Och då tåls det att nämna att jag inte har såå bra tålamod i vanliga fall.

Behövde få skriva av mig lite. Få berätta om denna skitdag. Det är inte ofta längre jag känner att dagarna är jobbiga, Men idag var en sådan dag. Och det är okej. Alla mammor känner någon gång att det blir för mycket gnäll/skrik/protest från barnets sida. Och de absolut flesta gångerna klarar man det. Men idag, är en sån dag då jag bara vill lägga mig ner och gråta över hur slut jag känner mig. Allt för att man bara vill att ens bebis ska ha det så jäkla bra de bara kan ha det. Och när de då visar missnöje och inget duger.. Det är då jag brister. Och det är då jag skäms över att jag tycker det är jobbigt. Vilket jag inte borde..

Något jag tänker prata med Leona om, om hon väljer att skaffa barn, är att hon inte ska ta allt på för stort allvar. Alltså att det är OKEJ att känna att ens bebis är jobbig ibland. Man är INTE sämre för att man ibland känner att det blir för tungt med en bebis, både fysiskt och psykiskt. DET ÄR OKEJ att känna att man är så trött att man inte orkar med att hålla humöret uppe. För man är främst människa och inte mamma - i grund och botten. Och människor har gränser. Därför är det okej att känna att man inte orkar. Man är INTE en dålig mamma för det.

min lilla skitunge. älskar dig mer än vad jag kan beskriva. Det finns inte ord. Men du kan väcka känslor ingen kan. Men det är för att jag älskar dig så. ingen kan få mig att känna mig lika otillräcklig som du kan. Men ingen kan heller ge mig den kärleken och mening med livet som du kan. älskar dig - oändligt. 💕

Xoxo, Kicki

Likes

Comments

Nu finns vår absolut första vlogg uppe på min youtube-kanal! Tänk på att detta är den första långa videon jag någonsin redigerat, så det kan vara missar lite här och var, men hoppas ni har förståelse för det. Glöm inte att gilla och prenumerera, godingar!

Xoxo, Kicki

Likes

Comments

Hej godingar!

Snart finns vloggen uppe. Spelade in den igår och redigerade den. Jag började redigera vid 8 på kvällen efter Leona somnat och höll på till 11. Inte så farligt egentligen med tanke på hur lång denna videon blev, men jag är rätt nöjd över den faktiskt. Detta är trots allt 2a klippet jag gör, så med lite mer vana tror jag att det kommer bli mycket bättre!

Jag uppdaterar mer sen! Leona har precis vaknat och vi ska strax iväg till Gia.
Kram på er!

Xoxo, Kicki

Likes

Comments