Carolina kom över och vi bakade lite inför dopet. Senare på kvällen åkte vi med Farmor på Cafékväll.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Åkte från Stockholm efter jag ätit lunch med mamma och pappa. Fick meddelande från Johan och Johanna att de bokat bana och ville att vi skulle komma dit. Så det gjorde vi, skönt att röra sig lite efter allt gott man stoppat i sig i helgen😃

  • 19 Readers

Likes

Comments

Efter jag vaknat och ätit frukost med Yvonne och Marjo så åkte jag hem till Emy och Victor för att mysa med dom och gosa med barnbarn. De hade fått hem leksaker(vinsten från Bingolotto) och hade så kul med sina saker. På kvällen när de lagt sig spelade vi spel.

Likes

Comments

Åkte till Haninge för att fira Yvonne som fyllt år. Hon hade tjejmiddag. Så galet kul!
Mycket prat, skratt, glädje och sån kärlek😍

Likes

Comments

Ikväll var vi på Harrys krogshow med jobbet. Det var fullt ös hela kvällen, så bra. Och alltid roligt att få umgås med mina fina kollegor😍

Likes

Comments

Slutade tidigt så vi åt lunch på Racketcentrum och spelade badminton. Sen gick vi till Rosenlunds relax och bastade och badade.
Så skönt och avkopplande.😍

Likes

Comments

Idag fick jag träffa tjejerna igen. Vi möttes upp och tog en power walk runt Munksjön. Alicia hade samma overall som Emy och Carolina hade som bebisar. Kul när det används igen😍Sen åkte vi hem till oss och lagade lite mat. Nu blir det en tv-kväll framför brasan.

Likes

Comments

Åkte hem igår kväll och var hemma ganska sent. Men skönt att ha en hel dag här innan jobb. Slappade länge med tv och kaffe i sängen innan det blev Munksjön runt med Carolina och Jonas. De följde med hem en stund efter på kaffe och lite mat. När de åkt plockade vi ner granen och fixade lite inför veckan som kommer.
Räkmacka och tv-mys på kvällen💏😍

  • 93 Readers

Likes

Comments

Heidi kom hem till mig och vi tog en promenad ner till Port 73 och mötte upp Kerstin, Yvonne och Monica för lite Aw. Jättekul att få träffa och prata lite med dom. Var länge sen.
Vi skildes åt och jag och Danne åkte hem till Vanessas mamma och fikade där innan det var dags att åka hem och se hockey. Danne och Vanessa packade samtidigt. Svårt att bestämma vad man ska ha med?😂😂

Likes

Comments

Startade dagen med en promenad med Heidi och Kerstin. Regnet kom så vi gick hem till Kerstin och fikade☕️
Gick hem, åt lunch och åkte till Port 73 för att kolla rean. Hittade lite smått och gott. 👍😄
Åkte hem till Anna och fikade och pratade. Så mysigt att ses, blir alltför sällan.
Middag med Daniel och Vanessa och en sväng till mor och far för lite kortspel.
Lite mera häng med Danne och Vanessa innan det var dags att sova 😍

Likes

Comments