View tracker

Igår tog vi en speedboat till Racha och
Coral Island för att få snorkla. Var tillbaka på hotellet vid 6-tiden.Duschade och sen var det dags för massage igen. Efter det var det gott med mat. På kvällen var vi ute och promenerade på stan.
Imorse gick vi till stranden efter frukosten och stannade till em. När vi kom till hotellet så var det poolparty med aktiviteter och Happy hour. Vi åt middag på hotellet och sen ut igen och promenerade.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Idag vart det en lugn dag. Poolen efter frukosten och läsa bok...Efter Johnny och Lova checkat ut kom de till oss för att tillbringa sina sista timmer med oss innan flyget tar de till Australien. Vi åt middag ihop innan det var dags att säga hej då.
Haft toppendagar med dom. 👍
När de åkt slappade vi vidare och avslutade kvällen med fotmassage.

Likes

Comments

View tracker

Vi startade med att hyra en moppe över dagen(läskigt att köra i den här trafiken😱)
Det första stoppet var den stora, vita buddhan som står så praktfull på toppen av berget. Jag och Lova fick lov att täcka axlar och ben innan vi tilläts gå in i området.. det vart lite varmt...
När vi tittat klart så fortsatte vi till Nai Harn beach och stannade ett par timmar för att leka i vågorna och sola. Lunch vid stranden innan vi for vidare. Nästa stopp var View Point för att se över Phuket. Vackert. Sen for vi hemåt och lämnade in moppen... phu...skönt..
När vi duschat kom Johnny och Lova till oss och vi gick tillsammans ner för att ta varsin Oil-massage. Promenerade bort till ett stånd som sålde mat, köpte hem och gick till vårt rum för att äta och spela Yatzy och Plump. Toppendag😍

Likes

Comments

Efter frukosten tog vi moppen till Jhonnys och Lovas hotell. Tog en promenad till en strand lite längre bort. Badade i vågorna, kastade freesbee, promenerade på stranden och bara hade det så bra.
På kvällen möttes vi upp på vårt hotell för att gemensamt gå på massage. Ljuvligt!!
Middag och sen äventyrsgolf på Dino.
En toppenkväll👍

Likes

Comments

Visst är det? Vad är oddsen egentligen att man möts såå långt hemifrån? Att man ska vara på samma plats samtidigt i världen?
Birgits son Jhonny och hans flickvän Lova har gett sig ut på en långresa. De var i
Kata beach nu när vi kom hit så vi har slutit samman för att umgås ett par dagar innan de fortsätter resan till Australien. Så kul!
Har redan klarat av en massage.. I love Thailand❤️

Likes

Comments

Nu har vi landat i Kata beach i Puket. Väderprognosen visade på åska och regn men här skiner solen🌞. Här kan vi stå ut ett tag💏

Likes

Comments

Igår träffade vi Ronny och Pia i Racketcentrum för att spela badminton. Jag har inte spelat sen högstadiet men oj vad kul det var...😄 Efter åkte vi hem till Ronny och Pia på middag och Yatzy. Fick träffa Pias barnbarn för första gången. En sån söt liten tjej.

Likes

Comments

Bakat, promenerat och sitter nu och tittar på Micke när han tränar karate.. sen hem för en film i soffan med tända ljus.

Likes

Comments

Igår kväll så kom våra vänner Yvonne och Göran och idag så startade vi dagen med hotellfrukost på RC- hotell. Efter det blev det en tur på Tändsticksmusee't.
Promenad längs Dunkehallaleden och ett besök till Stallqvarns diversehandel. En sån härlig affär👍
Promenaden fortsätter till ett cafe för kaffe och smörgås och sen var det härligt att krypa ner i Spabadet.
Kvällen fortsätter med mat och prat...

Likes

Comments

Idag efter jobbet åkte jag till Rosenlundsbadet och mötte upp Johanna för att "springa" i vattnet. Det var bättre än att simma👍
Bubbelpool och bastu efter.
Sen följde jag med Johanna hem för att se hur hon bor nu. Det var en jättefin lägenhet.
Vi åt middag och Carolina kom över hon med en sväng efter jobbet

  • 48 readers

Likes

Comments