KICKI KUANG Nouw.com/kickik
KICKI KUANG Nouw.com/kickik
KICKI KUANG Nouw.com/kickik

Hejhej, som ni har märkt har jag tagit ett väldigt långt uppehåll från bloggen då jag princip inte har bloggar, eftersom att jag har haft fullt under hela sommarlovet gud vad mycket jag har jobbat. Hur som helst är har jag sagt upp mig på jobbet och tänker satsa förfulat på skolan sista året. Sommarlovet har som sagt varit mycket lärorikt låter ganska klyschigt men har lärt mig mycket om mig själv och insett vad jag verkligen vill göra! Jag hoppas att jag kommer upptäcka mer saker om mig själv nu när skolan har börjat.Likes

Comments

Bloggen har varit låst under ett bra tag, men tänkte ta ett en stund och skriva igenom vad som har hänt de senaste månaderna som har gått utan bloggen. Först och främst kan vi börja med att säga jag har gått ut tvåan och är hur super nöjd med mina betyg! Om cirka 3 veckor så börjar jag mitt sista år på gymnasiet ser verkligen fram emot vad året kommer att erbjuda bal, studenter och massvis med roliga fester hoppas jag på!

Min syster flyttar till huvudstaden nästa vecka så försöker spendera lite mer tid med henne. Det är mycket som har förändrats sen jag tog min långa paus från bloggen, förutom att jag har fyllt 18 så har jag även skaffat mig jobb, Sommarlovet har i stort sätt endast bestått av jobb och har knappast haft tid att träffa vänner, I två månader pendlade jag mellan 2 jobb mina kollegor har sagt att jag måste ta det lugnt och lugna ner mig, men konstig nog trivs jag bäst när det är stressigt och har en fullspäckad schema! Dessutom redan imorgon åker jag resa till London med mina bästa vänner, vi har snackat om detta sedan grundskolan kan inte fatta att det faktiskt händer! Detta blev nog inte ett så kort inlägg i alla fall.


Likes

Comments

1 Världens godaste lunch från Le pain Francais // 2 Jag på Kellys födelsedagsmiddag // 3 Sena "pluggkvällar" i Espresso house // 4 Stylear Silja för balen // 5 Fika och slår ihop Ofelias present.

Nu när april lider mot sitt slut tänkte jag kort sammafatta månaden med några av mina favorit bilder under månaden, Har det så himla stressigt just nu det är mycket som ska gå ihop, skola med höga betyg, jobb inför sommaren, övningsköra och sen ska jag även passa på att träffa Olivia nu under helgen, nu när hon är tillbaka i Sverige. Det är verkligen nu jag alltid brukar säga till mig själv att jag inte få ge upp eller tappa motivationen för allt jag gör just nu räknas.

Likes

Comments

Bästis efter bästis fyller 18..

Jag har varit lite borta under de senaste tagen, det beror på att jag inte haft lust att blogga men ska försöka komma igång med min kameran och skaffa en ny laddare till den så jag kan ta massiv med bilder.

I fredags så firade vi Kelly. Jag åkte hem till henne direkt efter skolan där vi var hela kvällen,Hos henne först det bjöds på en jätte god middag med kyckling och massvis med andra god mat. Kom hem vid midnatt och somnade irpincip direkt.

Lördag var det Ofelias tur då vi firade henne rejält genom ett barn kalas då temat var ""Chilldrish" och älskar att alla gick all in på temat. Kvällenför mig avslutades med ett fiskedamn där jag fick med mig en lördagspåse och även en kina puffkex, love it! Kom hem vid midnatt, men upptäckte att jag hade råkat ta en av Ofelias vänners skor. Nästa dag under söndagen så fick jag möta upp henne och byta tillbaka skorna.

Likes

Comments

TRIANGL

Blir så himlad inspirerad när jag ser dessa! Funderar faktiskt att beställa hem ett set iår, just ny lutar de år modellerna Bambi och Farrah kan inte bestämma mig. Har bestämt mig nu att det ska blir tirangls' år. Jag har Silja har satt upp mål för magrutor iår, hahah hoppas det kommer att funka. 

Likes

Comments

Jag har drabbats av en influensa och har varit sjuk under hela helgen och även idag, men eftersom att ett  ett prov och inlämning väntar ha jag dessvärre inget bättre val. Just sitter vid köksbordet och bläddrar lite igenom trendbiblen som jag fick hem under fredagen, blev lite små inspirerad och det är några grejer som jag absolut kommer att köra på under våren till exempel blå trench som jag köpte i förra året så taggad tills att få använda dem.

Förresten är tillbaka på min diet ska köra underskott när det kommer till kosten och även börja morgon träna, eftersom att jag princip har sovmorgon varje dag. Vilket är mycket bättre enligt många studier, anyway hoppas ni alla få en grym start på veckan. 

Likes

Comments

​Invigde mina stora pälsjacka i fredag, älskar den är så himla varm och skön. 

Likes

Comments

Jag i fredag när jag va supertaggad inför långhelgen

Som sagt skolan har börjat och so far so good! Det var kul att träffa alla vänner efter sportlovet. Just nu går allt enligt planerna mina skolresultat höjs och jag hoppas att jag kan behålla det så enda fram till studenten. Som sagt så har jag "långhelg" då jag är ledig enda fram tills tisdag så är det fokus på plugg och träning. Så kul att kunna komma tillbaka till mina rutiner igen.

Likes

Comments