KICKI KUANG Nouw.com/kickik
KICKI KUANG Nouw.com/kickik
KICKI KUANG Nouw.com/kickik

​Har fullständigt glömt bort att jag har varit iväg i Stockholm två gånger. Den ena gången var för att göra en dyslexi utredning vilket nändes i förra inlägget och den andra gången åkte jag upp dels för att se på Justin Bieber och fira lillan. Även om Justin inte var som förväntad så var känsla att vara i samma rum som honom hur mäktigt som helst. Älskar hans musik och kommer alltid att göra det! Stockholm ha liksom blivit som mitt andra hem har aldrig varit där så många gånger som i år, pendlade bokstavligen fram och tillbaka i varannan vecka! 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej, bloggen såå himla längesen jag skrev här. Tänk att detta har i princip varit min vardag i cirka 5 år fram tills den dagen jag inte uppdaterade bloggen regelbundet, sjukt va? Det känns som livet har tagit en vändning senaste tiden, blogga och dela med mig utav mina tankar har inte varit lika viktigt, då jag har haft andra saker för mig.

I helgen var jag uppe i Stockholm för att äntligen kolla upp något som har varit ett frågetecken för mig under hela mitt liv, nämligen Dyslexi. Jag var hos en logoped i Kista 6 timmar gjorde vi flera tester allt från läsförmåga, förståelse, avkodning m.fl. Samtidigt som jag var där uppe tog jag chansen att hälsa på min syster som numera bor där. Hur som helst dyslexi testet visade nivå 1, vilket klassas som de värsta dyslexi vilket i normala fall finns i 5 nivåer om man ligger vid nivå 5 har man ingen Dyslexi.

Hur som helst jag blev inte chockad att jag fick min diagnosen dyslexi liksom det är något jag alltid inombords har vetat på något sett, men aldrig på det ner skrivet på ord. Jag har alltid haft svårt med språk, även läs och skrivsvårigheter ända tills jag började lära mig läsa och skriva. När jag var yngre trodde mina lärare att problemet till mina svårigheter inom svenska berodde helt enkelt att det inte var mitt hemspråk. Genom åren har jag kämpat mig fram med språket, läxan som tog 1 timme för min bästa vän att skriva tog mig 4 timmar, boken som tog mina vänner 1 vecka att läsa kunde tar mig flera månader. På grund av dyslexi har jag alltid känt mig mindre intelligent än alla andra och tagit föregivet att kämpa hårdare än alla andra. Att leva med dyslexi är inget jag har valt, men det kändes som en sån befrielse att få det bekräftad att jag inte är mindre interlligent. Jag kommer fortsätta att kämpa på med allt i livet och aldrig ta något föregivet.

Likes

Comments

Hejhej, som ni har märkt har jag tagit ett väldigt långt uppehåll från bloggen då jag princip inte har bloggar, eftersom att jag har haft fullt under hela sommarlovet gud vad mycket jag har jobbat. Hur som helst är har jag sagt upp mig på jobbet och tänker satsa förfulat på skolan sista året. Sommarlovet har som sagt varit mycket lärorikt låter ganska klyschigt men har lärt mig mycket om mig själv och insett vad jag verkligen vill göra! Jag hoppas att jag kommer upptäcka mer saker om mig själv nu när skolan har börjat.Likes

Comments

Bloggen har varit låst under ett bra tag, men tänkte ta ett en stund och skriva igenom vad som har hänt de senaste månaderna som har gått utan bloggen. Först och främst kan vi börja med att säga jag har gått ut tvåan och är hur super nöjd med mina betyg! Om cirka 3 veckor så börjar jag mitt sista år på gymnasiet ser verkligen fram emot vad året kommer att erbjuda bal, studenter och massvis med roliga fester hoppas jag på!

Min syster flyttar till huvudstaden nästa vecka så försöker spendera lite mer tid med henne. Det är mycket som har förändrats sen jag tog min långa paus från bloggen, förutom att jag har fyllt 18 så har jag även skaffat mig jobb, Sommarlovet har i stort sätt endast bestått av jobb och har knappast haft tid att träffa vänner, I två månader pendlade jag mellan 2 jobb mina kollegor har sagt att jag måste ta det lugnt och lugna ner mig, men konstig nog trivs jag bäst när det är stressigt och har en fullspäckad schema! Dessutom redan imorgon åker jag resa till London med mina bästa vänner, vi har snackat om detta sedan grundskolan kan inte fatta att det faktiskt händer! Detta blev nog inte ett så kort inlägg i alla fall.


Likes

Comments

1 Världens godaste lunch från Le pain Francais // 2 Jag på Kellys födelsedagsmiddag // 3 Sena "pluggkvällar" i Espresso house // 4 Stylear Silja för balen // 5 Fika och slår ihop Ofelias present.

Nu när april lider mot sitt slut tänkte jag kort sammafatta månaden med några av mina favorit bilder under månaden, Har det så himla stressigt just nu det är mycket som ska gå ihop, skola med höga betyg, jobb inför sommaren, övningsköra och sen ska jag även passa på att träffa Olivia nu under helgen, nu när hon är tillbaka i Sverige. Det är verkligen nu jag alltid brukar säga till mig själv att jag inte få ge upp eller tappa motivationen för allt jag gör just nu räknas.

Likes

Comments

Bästis efter bästis fyller 18..

Jag har varit lite borta under de senaste tagen, det beror på att jag inte haft lust att blogga men ska försöka komma igång med min kameran och skaffa en ny laddare till den så jag kan ta massiv med bilder.

I fredags så firade vi Kelly. Jag åkte hem till henne direkt efter skolan där vi var hela kvällen,Hos henne först det bjöds på en jätte god middag med kyckling och massvis med andra god mat. Kom hem vid midnatt och somnade irpincip direkt.

Lördag var det Ofelias tur då vi firade henne rejält genom ett barn kalas då temat var ""Chilldrish" och älskar att alla gick all in på temat. Kvällenför mig avslutades med ett fiskedamn där jag fick med mig en lördagspåse och även en kina puffkex, love it! Kom hem vid midnatt, men upptäckte att jag hade råkat ta en av Ofelias vänners skor. Nästa dag under söndagen så fick jag möta upp henne och byta tillbaka skorna.

Likes

Comments

TRIANGL

Blir så himlad inspirerad när jag ser dessa! Funderar faktiskt att beställa hem ett set iår, just ny lutar de år modellerna Bambi och Farrah kan inte bestämma mig. Har bestämt mig nu att det ska blir tirangls' år. Jag har Silja har satt upp mål för magrutor iår, hahah hoppas det kommer att funka. 

Likes

Comments

Jag har drabbats av en influensa och har varit sjuk under hela helgen och även idag, men eftersom att ett  ett prov och inlämning väntar ha jag dessvärre inget bättre val. Just sitter vid köksbordet och bläddrar lite igenom trendbiblen som jag fick hem under fredagen, blev lite små inspirerad och det är några grejer som jag absolut kommer att köra på under våren till exempel blå trench som jag köpte i förra året så taggad tills att få använda dem.

Förresten är tillbaka på min diet ska köra underskott när det kommer till kosten och även börja morgon träna, eftersom att jag princip har sovmorgon varje dag. Vilket är mycket bättre enligt många studier, anyway hoppas ni alla få en grym start på veckan. 

Likes

Comments