Dagens runda avklarad. Det blev 5 km - och jag hade orkat mer!!!! Nu: helg som inleds med grillning - säsongspremiär!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det blev en runda igår kväll i det hääääärliga vädret!!! Var lite seg i steget men inte farligt. Det blev samma tur som förra gången. Glömde sätta på appen men den mätte ändå, om ä  helgalet. Visade nästan 2 km mer än förra gången. Förstår inte varför. Den kanske har en genomsnittslängd per steg istället för Google maps - vad vet jag, och det spelar ju inte heller nån roll egentligen.

Likes

Comments

En del träningsvärk får mig att känna att jag faktiskt var ute och joggade årets första runda igår. Idag vilar jag men imorgon vill jag ut igen! Känns definitivt lättare eftersom der ska bli fint väder!

Så vad är då planen med joggeriet? Vet ej. Har köpt en ny tidning med löpguide och hoppas få inspiration och en plan. Nu är det dags att krypa till kojs. Nattinatti!

Likes

Comments

Idag bestämde jag mig för att nu är det dags. Dags att börja jogga igen! Men det var länge sen sist, så nya skor skulle jag behöva. Dagens mission blev alltså att köpa nya joggingskor. Imorgon skulle jag ut på premiärturen. Sagt och gjort. Åkte in till stan, med siktet inställt på Stadium som hade 25 % på alla ordinarie priser. Köpte första paret skor jag provade - de satt perfekt! För att öka motivationen lite till köpte jag lite nya träningskläder på Kappahl. Smart, jag vet hehe! Och det funkade, för när jag kom hem bytte jag genast om och gav mig ut på årets första joggingtur. Vädret var så härligt, så varför skjuta på det? Det var en dag tidigare än planerat! Hur ofta händer det? Slog på Samsungs träningsapp, satte på favvomusiken i öronen och gav mig av.
Hade i förväg bestämt mig för en lite kortare runda men kände tidigt att jag hade "spring i benen", så jag sprang lite längre. Appen sa till varje gång jag passerade en kilometer och vilket tempo jag höll. Varje km tog 7:34 i snitt, så jag höll ett stadigt tempo hela vägen och behövde inte gå alls. Summa sumarum: 4,26 km på 32:19 min! Tempo: 7:34 min/km. Supernöjd!!!

Likes

Comments

Likes

Comments