''Du är så jävla bortskämd''.

Vad innebär de ens att vara bortskämd? Har aldrig riktigt fattat de. Men de är de jag får höra, att jag är bortskämd. De är nåt negativt, de är allt jag vet.

Jag vågar inte säga att jag blir ledsen när någon kallar mig bortskämd. Men jag blir ledsen. De är värre än att någon kallar mig ful. För bortskämd är  tydligen så dåligt. Men jag är inte bortskämd. Tyvärr är det de folk ser hos mig. Att jag är bortskämd. Men jag ger all kärlek jag kan, försöker finnas där för alla, vara snäll och ställa upp. Ge allt jag har. Men jag är ändå bortskämd. Vad ska jag göra för att slippa den rollen? Jag får ta den antar jag. Är för feg för att säga ifrån. 


Jag är inte bortskämd. Hör ni de? Jag är inte bortskämd. Och jag blir skitledsen när du säger att jag är det. De får mig att känna mig misslyckad och dum. Inte värd vatten ens. 

Jag försöker, tro mig. Väljer andras bästa före mitt. Jag är varken bortskämd eller ego. Snälla sluta kalla mig de innan de blir värre för mig. Jag blir ledsen.

Likes

Comments

Ni säger att det är synd om oss kvinnor i Sverige, men vafan?! Är de inte mer synd om kvinnorna i andra länder som blir våldtagna så fort de går utanför dörren, mördade om de inte har sex med grabben som vill de eller blir fängslad för att ha visat för mycket hud?

Dagens feminister klagar på att vi kvinnor får mindre lön än män. Att patriarkatet måste stoppas å skit. Men varför klagar ni bara då? Gör nåt förfan! De händer ju inte ett skit om ni bara sitter å klagar jämt och skriker på de som inte vill kalla sig feminister? 

Jag anser att det finns så mycket värre problem än lite mindre lön och lite patriarkat. Folk dör, svälter och bombas för i helvete! Tänk på de istället? Visst vi kanske inte kan göra så mycket härifrån, men sluta klaga då. 

Vi i Sverige har de så bra att minsta lilla grej som uppkommer ska bli en så jävla stor grej. Feminister jag träffat på gör en enorm grej av patriarkatet och könsnormer. Men det har alltid vart så? Palla ändra nu? Killar har de också jobbigt. Men bryr ni er? Hah, nej. Ni sitter där med era mobiltelefoner, mat på bordet och bara klagar på att någon sa att du kastar som en tjej. Ge er förfan. 

Ni är bortskämda. Ni vet inte hur bra ni har det och de enda ni gör är att skrika på de som inte tycker som er, klaga på att världen är orättvis och klistrar upp använda bindor på väggar? Hur äckligt är inte det!? VIDRIGT! 

Ni vill att bröst ska avsexualiseras och att man ska få visa dom. Det går inte fattar ni väl!? Folk tänder på olika saker precis som vissa tänder på händer och vissa på fötter. Man kan inte avsexualisera nåt så enkelt. De är omöjligt så lägg ner den tanken brudar och grabbar. Va glad över de ni har istället för att vi ska höra erat jävla gnäll. 

Hade ni feminister levt i ett fattigt land utan de tillgångar ni har idag. Hade ni förmodligen inte sagt ett skit om de ni babblar om idag.

Likes

Comments