Hej bloggen länge sen jag skrev här,
tänkte börja uppdatera igen. Anledningen till att jag inte bloggat är att jag inte har något intressant och skriva om.
Men tänkte berätta om min nya vardag.
Har nu påbörjat min Pt utbildning på The Academy. Gått klart steg 1/5 och har prov imorgon. Är så jävla nervööös inför det provet..
Har precis börjat dieta och har som mål att gå ner ca 10kg innan året är slut. Min utbildning har motiverat mig så inihelvete till att börja träna ordentligt och seriöst igen. Har senaste året tvingat mig själv till gymme,men nu njuter jag.

Testade på Iron Works idag då de har testa på vecka,jävligt bra gym måste jag säga. Älskar maskinerna där.

Nu ska jag plugga lite så hörs vi sen ❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej bloggen,
Idag har jag jobbat från kl 9-19 på gymmet,orkade inte träna när jag jobbat på gym i 10timmar haha. Mötte Sara i gymmet och hon blev färdig med sitt pass samtidigt som mitt skift. Så vi bestämde oss för att köpa med lite gott och sätta oss vid Sannegårdshamnen och snacka lite 🌞

Likes

Comments

Hej bloggen,

Igår på väg hem från gymmet blev jag sugen på sushi, men som ni kanske redan visste innehåller sushi socker. Man har socker i riset eller japansk rissirap som kallas för mirin. Sen så är själva sushi fyllningen inte så nyttig då vissa sushis innehåller majonäs.

Sugen som jag var fick jag en idé, att jag skulle göra nyttigare sushi med mindre kalorier.

Körde på vanlig sushiris-recept men bytte ut sockret mot sötningsmedel.

I min fyllning hade jag tonfisk, njies kvargsås,mosad avocado och lite röd curry.

Sen är det bara att rulla ihop till sushirullar sen skära i tjocka skivor. :D


Likes

Comments

Hej bloggen,
vart en slapp dag idag. Legat i sängen hela dan lyckades komma upp och dra mig till gymmet vid 18 tiden. Blev ett ryggpass som avslutades med 30min cardio. Mitt liv ser ointressant ut förtillfället då jag börjat deffa hahah. Hatar diet mer än allt då mitt favoritintresse är att äta men har lagt på mig mycket och måste komma i form. Motivationen är på topp, när jag sköter kosten blir jag mer motiverad till träningen också. Livet flyter på mår så jävla bra av att skolan är över. Ingen mer jävla ångest så skönt att bara trivas med livet.

Likes

Comments

Hallå bloggen, vaknade 7.00 och började jobba kl 8.00 så jävla skönt när man har nära till jobbet. Jobbar till 13.30 idag, ska träna efter mitt pass får se om jag åker hem i mellan . Äter lite frukost blev gröt med kanel,äpple proteinpulver, frysta hallon och mango.

Likes

Comments

Sitter och äter frukost skall strax dra mig mot gymmet för ett rygg och cardio pass,efter passet ska jag duscha,byta om till arbetskläder och jobba på gymmet.

Likes

Comments

Tja bloggen,
idag gick jag upp 10.30 tog mig till gymmet och körde ett benpass + 30min cardio.
Efter benpasset drog jag hem och åt och fixade mig för att dra in till stan och shoppa.
Måste tipsa om Lohilos proteinglass bar som öppnat som en popupstore utanför Arkaden här i Göteborg. Alla deras glassmaker säljs som skopglass, dem är sockerfria och innehåller protein. Priset är samma som vanlig skopglass.

Likes

Comments

Hej bloggen,
blev inget benpass idag orkade inte ta mig till gymmet sen vart de sent då gymmet stänger tidigt på Lördagar..
Nu har jag ätit grillat och sitter i matkoma och diskuterar med min kusin om vad vi ska hitta på ikväll.

Likes

Comments

Hej bloggen!

Ledig idag från gymmet, ska dock dit strax för ett benpass och lite cardio.

Just nu sitter jag och planerar och förbereder lite med ggresor. Hört av mig till några jag tycker hade passat som ambassadörer/säljare och kontaktat dem. Behöver bara få igång lite till saker innan jag kan börja med självaste säljet.

Sen söker jag några fler ambassadörer för region Gbg/västra götaland.

Så om du känner dig manad, kan du kontakta mig på Facebook eller Instagram så berättar jag mer om vad en ambassadör har för arbetsuppgifter.

Puss o kram


Likes

Comments

Hej alla fina,
nyss kommit hem från gymmet, köpte med lite gott eller ja mycket hehe. Ska äta ihjäl mig nu och kolla på The little man med familjen. På måndag ska jag börja ta tag i kosten ordentligt samt börja plugga lite inför pt-utbildningen som börjar om ca en månad.

xoxo

Likes

Comments