Header

Idag är ingen vanlig dag utan idag fyller min pappa år!

Så en utav mina presenter till honom blir detta. För det förtjänar han.

De bilder ni ser på bloggen som inte är Kims är av största sannolikhet tagna av honom. Så fina bilder. Så hans andra present som han fått är en foto-bok så bilderna blir ännu bättre.

På senaste tiden har han tagit så fina bilder men jag har inte uppmärksammat dem så mycket så det tycker jag är dags att göra. Nu när hans bild till och med hamnade i National geografics för ett tag sedan!

Hans bilder hittar ni på min blogg men tycker verkligen att ni ska checka in hans instagram och kolla in bilderna HÄR!Ni hittar hästbilder på mig och Allis...

Vardagsbilder...

Resebilder...

Får inte glömma Afrika resan...

In och följ på @tjingtobbe

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Alkmene <3

3 dagar på Sjöis innan det var dags att säga hejdå. Weekend lägret helt enkelt.

19/5

Hästarna är officiellt på läger. Vi var på Sjöis redan vid 2-3 tiden och lägret började inte förrän lite efter 16. Allis hann gå ut i hagen och hon var mer än lycklig och drog igång värsta racet i hagen <3

Innan lägret började blev det chill i stugan.

De flesta av oss hyrare bodde i hästhoven, jag hamnade i gruppen knotten och hade Elvira som ledare.

Det blev ett pass på bana 3. Allis var pigg men inte som hon brukar, så inget wow pass direkt. Men en sjukt rolig kväll hade vi i våran stuga, verkligen härliga människor. Ledarna var dessutom snälla och lät oss vara uppe längre, såå najs. Man kan säga att vi somnade sent, vi hade en del att prata om ;)


Foto: Kim Dahl

20/5

Sjukt varm dag. Dressyr och hoppning var det som stod på schemat för dagen.

Vi gick upp sjukt tidigt fast det egentligen inte var tanken, men då har man ju tid att ta bilder i alla fall ;)

Så blev lite bilder på morgonen och sedan massa chill i stugan innan det var dags för frukost. Efter frukost så blev det dressyrpass på bana 1. Inga kommentarer på det passet, eller vad säger du Wilma?

Efter det blev det teori, lunch, siesta. På siestan så roade vi oss med att kolla på provridningar. Blandade känslor bland oss kan man säga, alltid lika jobbigt för dem som vet att deras bästis inte kommer tillbaka till dem på hösten.

Men efter siestan var det dags för hoppning på bana 3. Jag är inte nöjd med det passet heller. Sjukt varmt så hästarna var såklart trötta. Dessutom så var det ju deras första natt ute så de var trötta på grund av det också. Sedan får vi inte glömma att de stått och ätit hela natten så de var inte 100 i magen heller. Så båda dagens pass hade jag helst velat glömma. hahah.

På kvällen blev det grillkväll, vi skulle inte sjungit "vad du är söt min kära lilla ponny", för mycket känslor för vissa. ( För Wilma och mig ) Men vi hade väldigt kul efteråt och jag och Wilma fick till och med åka på flaket upp, yää.

Efter en stund i stugan gick vi ut i hagen igen. Denna gång för att Hanna hade en bild uppgift i skolan där hon skulle fota. Så det var bara att gå ut. Vi hade sjukt kul då också.

Foto: Kim Dahl

Foto: Hanna Seimre, (sista bilden tog jaag stolt hahah)

Foto: Hanna Seimre/ Kim Dahl

   21/5

Sista dagen.

Jag och Wilma skulle upp och duscha men det gick sådär, jag stängde av alarmet och somnade om, whoops.

Frukost och sedan var det ryckttävling om jag inte minns fel. Mysigt och borsta, men jag är inte bra på flätor så det fick vara.

Men efter det så tränade vi på inridningen innan vi slutligen red ut en sväng. Vad ska man säga, det gick fort. När vi kom tillbaka var det lunch och siesta. En kortare siesta eftersom vi skulle städa hela stugan och bära ut våra saker.

Sedan var det dags för avslutningen helt enkelt. Usch vad jobbigt det var. Alla var så ledsna och när anda är ledsna blir jag också ledsen..

Men vad ska man säga, tack Allis för 9 fina månader och tack alla roliga människor för grymma 3 dagar <33

Foto: Tobias Jansson

Likes

Comments

Vardag

Hej på er, ett tag sedan jag skrivit här bara försvunnit det senaste.

Under den senaste tiden har verkligen inget hänt samtidigt som allt hänt på en gång. Det sista inför betygen är fixat och jag har bara en redovisning klar innan jag är klar med 8:ans skolarbeten. Skönt.

Annars så är det tomt skulle jag säga, utan häst alltså. Livet rullar på, skola sedan gym sedan hem. Vissa dagar hoppar jag över andra punkten. Men men så är det.

Bloggen kommer inte vara lika aktiv under sommaren det är en sak som är klar men de inlägg som kommer upp ska jag hålla intressanta. Det är framför allt massor av videos som ska komma upp som jag inte hunnit fixa än, för ni kommer ihåg Afrika resan va? Jag har filmat näst intill allt. Det kanske är något roligt att se?

Kram på er <3

Likes

Comments

Vardag

Idag har varit en superdag, har hunnit med såå mycket roliga saker!

Dagen började med ett gympass med Tindra. Gick väl sådär men bra att testa det som finns på gymmet.

Efter gymmet drog jag in till stan för lunch/fika med Isabel. Huur mysigt som helst! Finns inte mycket som slår en pratstund med henne!

Avslutade dagen med en riktigt bra vän och massor av prat, mys o godis kan inte bli så mycket bättre!!

Likes

Comments

Instagram@kiajansson