Jeg har ikke blogget så mye, det er fordi jeg har hatt noen problemer med meg selv og har hatt en dag hvor jeg bare måtte ta pause fra alle og alt. Jeg sliter litt med meg selv fortiden, fordi skolen begynner snart og jeg er alt for nervøs. Uansett om jeg liker skolen så har jeg alt for mange dårlige minner og jeg er så redd for å være helt alene i friminuttene og bli stengt ut. Uansett om jeg går på videregående så kan det skje og jeg er alt for redd for at jeg ikke vil passe inn... Så Jeg brukte hele fredagen min på å tenke og være alene og bruke litt mer tid på meg selv og tenke over alt.

Jeg vil egentlig ikke skrive så mye personlig på bloggen så dette var det. Jeg ville bare informere dere hvorfor jeg ikke fikk blogget. Jeg er ikke ute etter sympati eller noe som helst i den retningen.

I dag har jeg vært sammen med min fantastiske venninne Malin og vi har bare shoppet litt og gått rundt. Jeg har hatt en utrolig bra dag, og var så deilig å være sammen med ho igjen!

Etter en hard dag med masse tanker og følelser så var det godt å være sammen med noen som kunne virkelig få meg til å smile å le.

-Khulan

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Alexa Losey er min all time favoritt youtuber. Jeg digger henne til månen og tilbake og videoene hennes har hjulpet meg mye og ho er så fantastisk person og ho er virkelig et av mine forbilder.

For noen dager siden så kommer jeg over videoen hennes " A letter to all the boys i´ve loved" og jeg elsket den videoen. Den inspirerte meg til å lage min egen lille versjon på denne bloggen så here we go.

Dear the first: Uansett hva så elsket jeg deg med hele mitt hjerte og jeg gjør det enda. Jeg skjønte aldri hvorfor du aldri var der for meg, hvorfor du aldri ringte meg. Den lille jenta som venter på å bli hentet, som sitter der og blir sjalu av andre barn som blir hentet av sin far. Jeg satt der og alltid håpet på at du skulle dukke opp en dag. Jeg var verdens lykkeligste jente hver gang jeg møte deg, jeg savnet deg så inderlig hele tiden og tenkte alltid på deg. Og det har enda ikke stoppet. Jeg elsker deg og jeg savner deg alt for mye og det gjør

Dear the second: Du var min aller første kjæreste. Jeg var ung og dum og falt lett for ord. Og nei jeg hater deg ikke, jeg vil takk deg for at du viste meg at det finnes mennesker som deg. Jeg takker deg for at du viste meg at det å være i et forhold kan være en renn helvete hvis du er med en feil person. Jeg takker deg for at du fikk meg til å bli et så mye bedre menneske etter at vi slo opp. Du lærte meg mye og etter deg falt jeg ikke så fort for ord. Du er et fantastisk menneske og var dere for meg i min mørkeste tid og jeg kan ikke få takket deg nok for at du stilte opp.

Dear the third: Vi var aldri sammen, vi var aldri en ting. Men jeg forgudet deg og var døds forelsket. I år så har vi kjent hverandre i tre hele år. Du har alltid vært her for meg uansett hva. Første gang vi ble kjent så falt jeg for deg, men jeg mistet følelsene mine for deg gjennom tiden. Du trodde på meg og stilte alltid opp. Du lærte meg å elske meg selv på mitt værste. Du tok meg i mot når jeg falt og du fikk ut det beste i meg. Du er den jeg elsket uansett hva og jeg vil takke deg for at du viste meg så mye og lærte meg uendelig mye om meg selv som ikke engang jeg viste selv.

Dear the fourth: Åhh du viste åssen du skulle styre meg og følelsene mine. jeg var din lille hemmelighet. Takk for at du viste meg den mørke siden av kjærlighet og at den du elsket mest kunne skade deg så inderlig mye. Du tok dessverre veldig stor plass i hjerte mitt og jeg tenker på deg enda. etter alt så tenker jeg på deg. Tenker på hvorfor du gjorde det du gjorde mot meg. Og dessverre har jeg enda ikke funnet det ut. Men du har lært meg mye. 1. at jeg aldri skal stole på en person som prøver å holde meg som en liten hemmelighet. 2. at jeg må være forsiktig og ikke alltid se det positive i folk og nr 3 at jeg må ikke falle så fort for noen.

Dear the last: Vi har vært sammen i et halvt år. Og jeg elsker deg med hele mitt hjerte. Og jeg tror virkelig du er femtiden min. Jeg er fortsatt ung og dum men jeg ser en fremtid med deg og jeg klarer ikke å slutte å elske deg. Du er den jeg har elsket/elsker mest her i verden og du betyr så ubeskrivelig mye for meg. Vi har begge problemer, jeg går gjennom en vond fase i livet og har enda ikke klart å akseptere alt som har skjedd i år og jeg har følt meg så utrygg. Men når jeg er med deg så er det akkurat som om jeg er hjemme. Du beskyter meg og elsker meg og jeg kan ikke takke deg nok for at du er min. Og jeg håper det blir sånn for alltid.  Du har en helt fantastisk personlighet og du får meg alltid til å smile du er bare helt perfekt!

Jeg elsker deg <3


​Dette ble et super langt innlegge men jaja litt gøy!

-Khulan

Likes

Comments

Hei! Her er videoen alle har ventet på! Jeg klarte endelig og rydde rommet mitt og orket å filme en room tour for dere. Romme mitt er super duper simpelt og helt hvit. De fleste av møblene mine er fra Ikea og jeg husker virkelig ikke hvor fjær lampen min er i fra siden jeg fikk den i gave av mamma. Men jeg håper dere liker romme mitt, og kom med flere video forslag!

-Khulan

Likes

Comments

Trykk på bilde eller teksten under for å komme rett til produktet!

Her er noen av min Wants denne måneden og jeg ber til gud om at jeg får\kjøper noen av dem. Så vi får bare se hva jeg gjør. Kanskje jeg skal drømme meg litt mer vekk, ikke vet jeg. Men jeg ønsker meg litt for mye denne måneden så får se om jeg faktisk orker å skaffe meg noen av dem.


Likes

Comments

Dere har sikkert hørt disse to eller en av dem i det siste på radio eller med vilje på spotyfi. Jeg digger musikkvideoen demmes og jeg blir så HÆPPY når jeg ser dem. Alle tre musikkvideoene er veldig bra lagd og jeg digger dem så jeg håper dere digger dem å!

-Khulan

Likes

Comments

Alan Walker på stavernfestivalen 2016!

Jeg har brukt for mye penger denne sommeren men jaja, det har vært en helt perfekt sommer så jeg angrer ikke!

Neste uke starter jeg på skole så får håpe alt går bra!

-Khulan

Likes

Comments

Denne helga har jeg tatt trening ganske seriøst og har lagd en liten treningsplan og diverse.

På søndag så begynte meg å beste Mariell på cheerleading igjen og det var kjempe gøy. Gleder meg så mye til alle treningene fremover og det å bare være et lag er kjempe koselig. Etter cheerleading så dro jeg på trening og hadde ganske mye styrke og carido for å få litt muskler.

jeg trener ca 1-2 timer ca 2-3 ganger i uken, dette er fordi jeg får dessverre ikke tid til mer men noen ganger trener jeg nesten hverdag etter skolen. men dette er bare når skolen har begynt og jeg har masse motivasjon.

Dette er meg nå og jeg tenker at jeg skal trene meg frem til litt mer magemuskler og litt tynnere lår. Men jeg er veldig fornøyd med kroppen min fra før, men jeg vil bare forbedre den litt sånn at jeg kan bli enda mer fornøyd med meg selv!

​Så i morgen er Tirsdag og jeg tenker at jeg skal trene i morgen og, sånn at jeg faktisk kommer i gang. Er så utrolig vanskelig å komme i gang med trening etter en lang stund med ferie og ikke noe trening. Så håper dette går fint og jeg når målene min!

-Khulan

Likes

Comments

Åhh det har vært to fine dager uten sminke og jeg vurder sikkerlig på om jeg skal bare slutte å gå med sminke på en stund eller ikke. Huden min har blitt så mye finere uten sminke og jeg vil virkelig ha den som den er akkurat nå. Men så er jo det dumme meg som er alt for glad i sminke... Uff dette her er et dilemma. Men så har jeg heller ikke 100% bra selvtillit til å gå uten sminke hverdag ute i offentlighet. Dette her blir et vanskelig valg...

Kanskje jeg bare skal holde meg hjemme i en stund sånn at huden min blir finere? kanskje.

denne uka har jeg egentlig ikke gjort så mye. Har vært på cafe med ei venninne og har vært mye ute og spist og kost meg, siden sommeren er snart over så hvorfor ikke.

Men i kveld skal jeg til typen og overnatte så det blir kos. Jeg er ikke så ofte med han fortiden fordi jeg bruker veldig mye tid på familie og venner. Og han jobber jo så det blir ganske lite tid til hverandre, men vi finner alltid en god løsning!


Håper alle mine kjære lesere får en fin helg!

-Khulan

Likes

Comments

ÅHH GUD!

I dag så var jeg hos bestevennen min Amalie siden ho hadde fått seg kattunger og de er så inderlig skjønne at jeg dåner. Jeg er så glad i katter og de gjorde dagen min så mye bedre. Søte små kattunger som mjauer og bare vil ha kos. Jeg digger det!

Jeg har så lyst på en kattunge men må vel vente med det til jeg flytter ut eller får meg en fast jobb. Men åhh se så søde!

Klokken er 01:11 og jeg får ikke sove så jeg ser på Home på netflix og bare slapper av etter en lang dag med kosing med kattunger og bading i fin været!

HOME er en sikkerlig gøy animert serie som jeg anbefaler alle å se på, kjempe gøy og veldig greit å se når man ikke har noe å gjøre.


​-Khulan

Likes

Comments

veldig enkelt, men det er sånn jeg liker det. Det er så greit og ikke gå med så mange mønster og farger noen dager. Så i dag tok jeg på meg gråe jeans og stylet det med hvite sko, hvit t-skjorte og en svart skinnjakke. Og for å gjøre look 100% hel så tok jeg en veske som jeg hadde i svart sånn at den matchet jakka.


Bukse- Molly jeans fra Gina tricot, Sko- Nike Air, T-skjorte fra H&M, Skinnjakke fra Kapphal, Veske fra cmyk.


Likes

Comments