Header

Hola!

God Lørdag! Herregud endelig kan jeg si det! Har vært så skole lei i denne uka så har gledet meg masse til helg, aner ikke hvorfor men jeg er så sliten fortiden så blir godt med litt tid for meg selv og bare slappe helt av.

Men i dag tenkte jeg å vise dere åssen jeg gjøre neglene mine hjemme. Dette er en veldig fin måte og spare masse penger på og neglene er utrolig fine!

Jeg bruker å bestille en sånn pakke med falske negler, i pakken er det 100 negler og de er gjennomsiktige Her. Du kan selv velge om de skal være det eller helt hvite. Jeg bruker alltid å velge dem i helt gjennomsiktige fordi jeg føler selv at neglelakk fargen kommer bedre frem.

Så bruker jeg å bestille en pakke med lim og en pakke inneholder 10 små lim Her til negler og de er super gode. Holder neglene på ganske lenge og jeg elsker det! Så etter jeg har limt dem på så bruker jeg å velge en grei og basic farge og lakker med, og under 10min så har du super fine negler + super billige og!

Jeg håper dette var et nyttig innlegg for noen av dere som vil spare litt penger men fortsatt ha fine negler!

-Khulan

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Jakke fra zara // Bukse fra Bikbok // Skjorte fra H&M // Sko fra Superga //

Hola

Jeg elsker dette antrekket! jeg elsker å gå med digge mom jeans og bare style det med fine men BASIC jakker. Mom jeans er bukser som du kan style med nesten alt og det ser fortsatt sykt bra ut! Alt handler om å style disse buksene bra, og som jeg sa du kan style de men nesten alt du vil og du vil fortsatt se bomb ut. Men husk å matche farger og ikke overdriv, men gå med det du føler deg 100% komfortabel i og gå med klær som får deg til å føle deg super bomb.

I går hadde jeg på meg dette basic og fine antrekket som jeg falt helt for. Jeg digger å kle meg basic og cozy.

// Jeg husker dessverre ikke hvor belte mitt er fra men kjøpte det på sånn sko butikk her i Kristiansand//

-Khulan

Likes

Comments

Dette er to av min favoritt produkter, jeg digger disse to! Jeg er en person som har oljete hud og vil gjerne ha huden min matt ut dagen. Disse to produktene har vært helt lifesaver.

Botanics clay masken bruker jeg ca 2-3 ganger i uken og gjør at huden min blir myk og matt. Jeg bruker å ha den på i ca 10-15min, den tørker ganske fort så det er digg! så vasker jeg det vekk med lunket vann og huden min blir super myk og matt. Den renser huden utrolig bra og har gitt meg veldig bra resultater.

Garnier moisture matt er min all time fave når det gjelder hud kremer, jeg hater å bruke sminke hver dag så jeg digger å bare ta den på og gå ut! Den gjør at huden min blir helt matt og tørker ikke engang huden, pluss den lukter så godt!

Den funker veldig bra å ha under sminke, og den gjør sånn at hele ansiktet er helt matt med og uten sminke.

(begge er kjøpt på boots apotek)

Dere får ha en super fin dag videre!

-khulan

Likes

Comments

Jakke- zara // Bukse - Gina tricot // Skjerf /-Acne // Sko -Superga // Solbriller - Bikbok

Hola!

Jeg er khulan, Khulan Ochir Pedersen og er en 18 år gammel jente fra sommerbyen Kristiansand. Jeg er opprinnelig fra Mongolia, jeg kom til Norge når jeg var seks og har bodd halve livet mitt i Nord-Norge. Vi flyttet ned til Sør pga min kjære mor var så lei av den lille byen vi bodde i så hun hadde så veldig lyst på en kjempe stor forandring, så ja da endte familien Pedersen opp her i Kristiansand. Jeg er glad i denne byen, men herregud som jeg gleder meg til å flytte ut for meg selv og kanskje flytte til en anen by og gjøre noe helt nytt! Jeg går nå tredje året på medier og kommunikasjon og takk gud for at jeg snart er ferdig. Kjenner på hele kroppen at jeg er lei og vil komme meg ut!!

Jeg brenner jo da virkelig for fotografi, mote og grafisk design. Så denne bloggen vil jo innehold disse tre tingene mest. Jeg kommer dessverre ikke til å blogge så mange sånne "hverdags innlegg" men mer antrekks bilder og masse bilder jeg har tatt.

-Khulan


Likes

Comments