Header

Heihei!

Jeg har jobbet hele romjula nå og jeg kjenner allerede at jeg er super sliten og vil bare sove. Så denne uka har gått veldig sakte. Jeg har bare jobbet og trent litt. På onsdag var jeg å kjøpte meg noen nye klær og jeg er så fornøyd med denne buksa jeg kjøpte på Zara. Herregud den er så fin og den sitter så bra, den er super myk og jeg elsker denne allerede.

Jeg håper dere har hatt en super fin uke <3

xoxo

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Hola!

I dag har jeg bare vært på jobb og etter det så dro jeg en liten tur innom byen for å finne meg en ny topp. Jeg er veldig glad i basic klær, klesskapet mitt går veldig i svart og hvit. Så jeg fant denne utrolig finne toppen fra Bikbok og jeg elsker sånne typer topper + den var hvit og basic så jeg falt ganske fort for den. Toppen heter BT Jones og er i str S.

Jeg kjøpte mer men det kommer et lite ukens innkjøps innlegg på søndag tenker jeg!

xoxo

Likes

Comments

Jeg er egentlig ikke en person som lager nyttårsforsetter men jeg tenkte at i år så vil jeg være den personen. Så her er 10 ting jeg vil gjøre i 2018 og jeg gleder meg masse allerede.

Gå ut av videregående fornøyd

Dette er veldig viktig for meg. Jeg vil gå ut av videregående med gode karakterer og være fornøyd. Så jeg skal virkelig skjerpe meg dette halv året og faktisk gjøre mitt beste. Fordi skole er super viktig for meg, mitt mål når jeg kom til Norge var å få en bra utdanning. Jeg har lovt moren min det og det skal jeg holde det løfte,så for å klare det må jeg ha gode karakterer dette året! Sånn at jeg kan komme inn på et godt studie neste år.

Flytte ut

Jeg har lenge planlagt å flytte til Oslo og gå på skole der etter siste året. Så jeg får håpe at jeg har fått flyttet ut i sommer. Jeg er en person som ikke takler å være et sted for lenge så jeg kjenner på kroppen at jeg må komme meg vekk i fra Kristiansand og faktisk flytte ut for meg selv<3

Spise mer plantebasert

Jeg er en person som spiser alt for lite plantebasert mat og i 2018 vil jeg gjøre en forandring på det. Jeg vil spise mer plantebasert mat og være mer sunn. Passer mer på hva jeg får i meg og passer mer på meg selv.

La håret mitt være i fred

Jeg har dessverre ødelagt håret mitt helt med bleking og farging. Så har mitt er super slitt og faller 24/7 så jeg har mistet sånn ca 60% av håret mitt pga alt det drittet jeg har gjort mot den. Så jeg skal slutte helt å farge håret mitt i 2018 og friskt hår igjen.

Få meg en hund

Herregud mitt største ønske her i verden (kanskje største) er å få meg en liten hund. Så jeg håper at jeg skaffer meg en hund når jeg flytter ut for meg selv etter sommeren engang <3 <3 tanken på å skaffe meg en hund gjør meg så glad, har ønsket meg en hund helt siden jeg var liten <3<3<3

Være mer positiv og bli frisk

Jeg kan lett bli super duper mega negativ eller bli lett super irritert eller lei meg så i 2018 må jeg fokusere på å være mer positiv. Være mer glad, finne de småe tingene i livet mitt som gjør meg glad. Tenke positivt og se fra alle perspektiver. Jeg vil bli en bedre versjon av meg selv. Jeg vil være bedre kjæreste, datter, venn, elev og kollega. Fordi jeg vet at jeg ikke er en så sykt bra versjon av meg selv nå i dag, så jeg vil forandre meg og få et bedre liv. Jeg vil stå opp hver dag og ikke måtte tenke på angsten min eller være redd for at jeg skal få flash backs. i 2018 skal jeg bli 100% frisk. Dette er det største målet mitt for året 2018.

Skaffe meg piercing

Herregud jeg har så sykt lyst på nese piercing men jeg er så redd for å ikke passe det men jaja. Men jeg har også lyst på navle piercing og flere hull i øret så vi får se hva som skjer i 2018.

Få flere tatoveringer

Jeg elsker småe tatoveringer og i 2018 skal jeg ha mange av dem. Jeg vet allerede hva jeg skal ha på venstre armen så jeg gleder meg helt sykt til å ta flere tatoveringer.

Ta flere bilder

Jeg elsker å ta bilder så i 2018 skal jeg ha klart å lage mitt eget portefølje.

Blogge jevnlig

I 2018 vil jeg blogge jevnlig og ikke ta pause fra bloggen. Satse litt mer på blogging i ny året!


​xoxo

//Solbrillene er fra quay australia som verdens beste kjæresten min ga meg <3 Skjerf fra Acne studios, bukse fra Bikbok ,sko fra Superga, jakke fra parajumper//

Likes

Comments

//Jakke fra Zara, Bukse fra Bikbok, Skjorte fra Bikbok, solbriller fra Bikbok, Smykke fra Chanel, sko fra Superga//

Hei!

Jeg heter Khulan Ochir Pedersen og er en 18 år gammel jente fra sommerbyen Kristiansand. Jeg er opprinnelig fra Mongolia, jeg kom til Norge når jeg var seks og har bodd halve livet mitt i Nord-Norge. Vi flyttet ned til Sør på grunn av mamma som var litt lei av den lille byen vi bodde i. Så vi tok et ganske drastisk valg å endte opp her i Sør/Kristiansand. Jeg er veldig glad i denne byen, men herregud som jeg gleder meg til å flytte ut for meg selv og kanskje flytte til en anen by og gjøre noe helt nytt! Jeg går nå tredje året på medier og kommunikasjon og takk gud for at jeg snart er ferdig. Kjenner på hele kroppen at jeg er lei og vil komme meg ut og se verden!!

Jeg har prøvd så lenge å faktisk begynne å blogge men jeg har hatt så mye skole + jeg jobber tre ganger i uka så det har vært utrolig vanskelig å finne tid til å blogge. Men jeg har endelig funnet ut av det, jeg har planlagt og jeg er super motivert til å få dette til å funke og gjøre noe som faktisk gjør meg glad + ha et sted hvor jeg kan dele hverdagen min og tankene mine.

xoxo


Likes

Comments