.... the year's last, loveliest smile

Skjorte Carlings Skjørt H&m Sko Nike Genser Twist & tango

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Hadde aldri trodd at jeg skulle starte en blogg igjen. Men etter mye om og men, så sitter jeg her da og skriver mitt første innlegg. Denne bloggen vil i hovedsak være til mine venner og min familie hjemme i Bergen, slik at de kan følge med min hverdag her i Oslo.

For 3 uker siden flyttet jeg til Oslo for å endelig studere igjen og for å starte på ett nytt kapittel. Studiet som jeg har valgt å gå på, heter moteindustri og er på skolen SoFi, (School of Fashion Industry). Dette studiet er på fire semestre, og det vil si at jeg kommer til å bo her i Oslo i to år.

Jeg hadde min første skoledag på mandag, hvor jeg fikk hilst på klassen min og lærerne mine. Vi fikk egentlig bare litt praktisk informasjon om det kommende semesteret. Vi fikk også i oppgave å skrive ett brev til oss selv, som vi skulle få igjen når studiet var over. For å se hvor langt vi er kommet, hva vi har oppnådd og for å se tilbake til den dagen vi begynte. Utrolig morsomt men gøy å se tilbake på i senere tid.

Ellers har vi kommet oss godt til rette i leiligheten. Vi har funnet ut at det å bo i Nydalen er ikke noe gale, vi har Oslos største shoppingsenter her, deler av Akerselven er rett utenfor leiligheten, og vi har t-banen bare 5 min gange fra oss. Leiligheten er liten, men mer enn stor nok for oss 3. Vi har hvert vårt rom og deler på bad, kjøkken samt stue. Jeg trives ihvertfall veldig, og det tror jeg Hilde og Cassandra gjør også! Eneste minuset er att vi enda ikke har fått TV eller Internett i orden. Så vi låner naboens trege Internett, siden vi alle har brukt opp våres månedlige databruk. 

Men for at dette innlegget ikke skal bli alt for langt, så runder jeg av her og kan heller skrive separate innlegg om min hverdag, mine skoledager og hva vi har gjort hittil i Oslo. 

Suss og klem, snakkes senere!

Likes

Comments