Hej på er!

Detta är då 3dje gången jag gör denna inlägg då jag av misstag har råkat rensa inlägget 😩
Iallafall vaknade jag upp med halsont och huvudvärk. Jag då misstänka att det var från lördagens utflykt med Simon då det blåste så sjukt mycket och vi hade inte så ordentliga kläder på oss för det!
Inte nog med det så gick vi även vilse i säkert 30-40min då vi inte visste vilken stig vi skulle ta, som tur kom vi fram och huset ligger då på en klippa väldigt avlägset från andra människor! Enda sättet att ta sig dit är då till fots eller med båt, men vi kom iallafall fram och jag som är så nyfiken springer ju runt överallt för att se runt lite, slutar då med att Simon tappar bort mig lite då och då 😅 Men jag är så glad över att vi valde att åka dit, det var så sjukt mäktigt!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Har ni någonsin tänkt på om ni räcker till?
Om det ni gör uppskattas av folk runt omkring er?
För jag säger det redan nu, ni räcker gott och väl!
Du behöver inte jämt klä upp dig för och synas, du behöver inte sitta i flera timmar och sminka dig för att inte ens få höra " vad fin du är idag ", för du är fin exakt som du är!
När tankarna flyger runt, när ord kastas i ditt ansikte så ska du alltid ha i baktanken att du är perfekt som du är, för det finns bara en som du på hela planeten!
Låt aldrig någon klanka ner på dig för att du inte är som dom, för jag har lärt mig genom den svåra vägen att skönheten inte sitter på utsidan!
För ni mina kära vänner, ni är helt unika på era egna sätt!
"Hellre en äkta vän än 1000 falska" och den äkta vännen ser ditt inre jag, ditt riktiga jag.
För klädsel och smink talar väldigt mycket om hur du är som person när det gäller självsäkerheten.
Du ska inte behöva vara otrevlig och fräsa mot folk för att känna dig stark. Min mamma sa en gång att den enda du kan lita på är dig själv, sanningen är att så är det faktiskt. Du kan inte lita på andra att dom ska få dig och må bra, få dig och känna dig speciell när du behöver det som mest. Så ställ dig framför spegeln och kolla på dig själv och säg " jag duger exakt som jag är " - för det gör du verkligen!
Så mina kära vänner, tänk på det!

Likes

Comments

Hej på er!

Slänger in ett snabbt inlägg då jag har lite ärenden att göra!
Hade ett möte jag skulle gå på igår men glömde bort tiden totalt så det sket sig 🙄
Iallafall gick jag upp vid 07:00 imorse för att fixa mig in för skolan, vi åkte nämligen till universitetet för att lyssna på vad dom hade och säga ifall man nu skulle vilja söka till universitet efter gymnasiet!
Vi skulle alltså vara där vid 09:00 men var där ungefär 5 minuter senare så då var ju tydligen aulan full så vi fick vänta till nästa "föreläsning" va, dock var det så mycket folk från olika gymnasier som var där så vi kom inte in.
Så då stack vi och käkade istället, vilket va fett ovärt för det va inte ens gott 😩
Anyway så är jag hemma nu och ska fixa lite grejer och sen sticka hem till Marie med lite saker!
Har nog inte kommit upp så tidigt på flera månader, enda gången jag kommer upp i tid är faktiskt om jag dygnar så är faktiskt väldigt förvånad och stolt över mig själv 👊🏼
Nej peps, vi hörs och ses ✈️

Likes

Comments

GOD FUUUCKING EFTERMIDDAG PÅ ER MINA VÄNNER OCH OVÄNNER (!!)

Medan typ 80% faktiskt har vaknat upp, fixat sig och gått till skolan så somnade jag då 06:30 ungefär, av vilken anledning? JA NI FRÅGA GUDARNA FÖR DOM VERKAR HATA MIG.
Sorry för allt aggressivitet, men jag har alltså sovit 3 hela timmar och 30 halva timmar (..)
Så alltså jag är ju lite trött, känns ungefär som någon har flyttat ut min hjärna från huvudet. Inte för att jag vet hur det känns egentligen men ah you get it.
Blev ingen skola för mig idag för vi var tydligen lediga, vilket är as bra för att jag ändå inte har sovit något speciellt mycket!
Nej mina kära vänner och ovänner, hoppas ni får en rå najs dag 😴

Likes

Comments

Yes, som denna fina rubrik lyder. I'm back again!

Skapligt lång paus jag har haft från bloggvärlden egentligen 🤔
Iallafall kom jag hem från Simon tidigare idag, var dock hemma någon gång vid 19:00 då SJ suger stenhårt när det har varit världens snö kaos vid kusten!
Var även förbi Ica efter ha slängt i mig lite mat för och hämta mitt paket! Så i år är det min tur att ta studenten, ser inte fram emot det utan vill bara få de överstökat egentligen 😴
Imorgon blir det skola så får helt enkelt se vad dagen har att erbjuda!

Likes

Comments

Har ni någonsin tänkt på hur mycket ni faktiskt gör för och passa in?
har ni tänk på varför ni klär er som ni gör?
jag var faktiskt på en föreläsning om bland annat beteende, där sa han då att allt du gör eller säger gör du inte för dig själv utan för samhället.
men det menas då att du kanske sminkar dig för att du inte vågar gå utan, du klär dig efter vad du vill att andra ska se dig i. många använder också klädstilen för och visa "vem du är", märkeskläder är något alla går runt i utan att ni själva kanske inte märker det. sedan försöker man alltid och passa in för att inte man ska få elaka kommentarer osv.
Jag läste på min barndomskompis blogginlägg som jag då länkar här nedanför, det hon har skrivit är verkligen intressant och värt att tänka på!
Iallafall hur orkar vissa personer ens och klanka ner på andra ? det är oftas de som har det dåligt som får för sig och slänga iväg kommentarer, detta av ren erfarenhet då jag har pratat med vissa personer som faktiskt har berättat att de har varit mobbade men sedan blir de själv dem som mobbar andra.
många har dåligt ställt hemma, kanske inte precis får den kärleken de behöver eller bara allmänt dåligt umgänge.
Men jag funderar lite på varför? varför ska vi behöva passa in i samhället genom och göra så dåliga saker?
ni är fina på era egna sätt och behöver absolut inte förändras. Sedan kan jag då berätta att för ca 4 år sedan såg folk mig som den "tuffa" personen som vågade slänga ur mig elaka saker, kan då med sorg i hjärtat berätta att jag var även en mobbare innan. jag tog den platsen jag ville ha genom och vara otrevlig mot allt och alla.
Men med åren så mognar man upp och inser då att vad du än gör så kommer du inte passa in i dagens samhälle för de kräver så mycket från dig.
Som Sebbe Staxx sa " jag har gett samhället helt fel uppfattning om mig där de ser mig som kriminell, som hatet mot poliserna och kriminalvården. musiken jag gjorde byggde upp så stor hat. Så jag gav upp om samhället och började med musik för det var de som räddade mig "
Det han då menar är att samhället svek honom och han då byggde upp så mycket hat och blev kriminell, för vad han än gjorde blev allt skit. Tills en dag han bestämde sig för och gå hans egna väg och lägga ner allt dåligt.

http://nouw.com/marieterese

Likes

Comments

God morgon!
Idag mår jag lite sådär, förutom att jag är trött så har jag ont i hela kroppen ungefär.
Iallafall så var jag och några vänner på Lani Mo i fredags och det var faktiskt sjukt kul, förutom att det blev lite tjafs hit och dit.
Men vad gör man liksom inte om man vill ha kul, så i lördags drog jag med Simon hem till honom.
Så fick ta tåget från Trollhättan vid en 21:19 igår, var hemma runt 23:30 igår så var riktigt trött!
Idag blir det och ligga i sängen då orken inte finns för och röra på mig 🙄

Likes

Comments

Har ni någonsin känt er så värdelös så ni tänker " det är skitsamma vad jag gör, jag duger ändå inte "?
För när du gör något bra och förväntar dig att folk ska se det, vissa ser hur du förbättras, andra ser bara när du misslyckas.
För just i denna stund känns det som om jag borde ge upp, för vad jag än gör så blir det inte bra.
För varenda gång jag försöker bevisa för dom att jag är inte den jag verkar vara.
För allt jag vill höra är " jag är stolt över dig "
Men det kommer verkligen inte hända, för så fort jag blir irriterad så vet alla om det. Hur känns det när alla i vår släkt är besvikna på mig när jag tycker att jag iallafall kan få en liten belöning för att jag håller ut?
För jag vet att jag inte kommer få ett fullständigt examensbevis, för i denna stund kan jag hoppa av skolan när det är mindre än 6 månader kvar innan studenten? Men nej, för jag vill klara av det här.
Men vad får jag för det, jo massa besvikna blickar och få höra att det är mitt fel.
Ni vet när något så litet blir så stort, när ni verkligen går all in med både hjärta och själ för att bevisa att ni klarar detta.
Men ändå får skit, känner ni er värdelösa? Ja.
För jag har kommit så nära mamma nu, för vi har inte haft världens bästa connection som mor och dotter ska ha. Men nu när vi verkligen har kul och hittar på något tillsammans, nu när jag verkligen försöker hitta tilliten till henne igen, så förstör du det. Du förstör för mig.
För ca 2 år sen sa jag " denna familjen kommer aldrig gå och laga igen " för när jag verkligen trodde att det ni slängde i mitt ansikte kunde läggas åt sidan, så är vi tillbaka där igen.
För vad ni än gör så är det just det dåliga som dom kommer komma ihåg.
Kom ihåg en sak mina kära läsare, allt ni gör, se till att ni gör det för era egna skull och ingen annan.
För det är INGEN som kommer kunna se hur mycket ni har lyckas förutom er själva.
För i slutändan så kan ni bara lita på er själva ändå.

Likes

Comments

Godmorgon på er!

Förlåt att det inte har kommit ett till inlägg men jag har haft lite grejer och göra! Jag menar, en fet fylla i lördags var ju inte precis fel
😂
Idag var det meningen att jag skulle ha skola från 11:00-13:15 men eftersom jag inte somnade fören 07:30 ungefär så jag har inte kunnat ta mig upp i tid då jag pratade i telefon med Simon och vi hade väldigt mycket och ta igen efter 4 år.
Så vi båda somnade någonstans på morgonen och sjukanmälde oss från skolan, där emot ska jag till ett möte 13:30-15:30. Jag är helt slut körd i mitt huvud, senare ikväll ska jag och några vänner dra oss till kobbs för lite hockey träning, förhoppningsvis så kanske David kommer förbi också!
Men ska ta och fixa mig innan jag ska ta bussen, så vi hörs
👊🏼

Likes

Comments

God eftermiddag på er mina kära läsare!

Nu är jag äntligen tillbaka igen, har tagit en liten paus då min sömnrutin har varit lite upp och ner.
Har fortfarande lite svårt och somna som jag ska, har inte ens kommit upp till skolan heller så måste försöka fixa det nu!
Jag började även plugga till ett körkort igår, har tjatat på pappa som en idiot och nu ger han äntligen med sig.
Det är nog den att pappa är rädd att jag blir "våldsam" i trafiken då mitt temperament är lite upp och ner.
Iallafall blev jag med bjuden till hockeyn av Vilma, så idag blir det Djurgården-Färjestad så det lär väl vara väldigt mycket folk idag!
Men kanske slänger in ett inlägg senare ikväll, ha det så längre
👌🏼

Likes

Comments