View tracker

Godmorgon på er!

Förlåt att det inte har kommit ett till inlägg men jag har haft lite grejer och göra! Jag menar, en fet fylla i lördags var ju inte precis fel
😂
Idag var det meningen att jag skulle ha skola från 11:00-13:15 men eftersom jag inte somnade fören 07:30 ungefär så jag har inte kunnat ta mig upp i tid då jag pratade i telefon med Simon och vi hade väldigt mycket och ta igen efter 4 år.
Så vi båda somnade någonstans på morgonen och sjukanmälde oss från skolan, där emot ska jag till ett möte 13:30-15:30. Jag är helt slut körd i mitt huvud, senare ikväll ska jag och några vänner dra oss till kobbs för lite hockey träning, förhoppningsvis så kanske David kommer förbi också!
Men ska ta och fixa mig innan jag ska ta bussen, så vi hörs
👊🏼

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

God eftermiddag på er mina kära läsare!

Nu är jag äntligen tillbaka igen, har tagit en liten paus då min sömnrutin har varit lite upp och ner.
Har fortfarande lite svårt och somna som jag ska, har inte ens kommit upp till skolan heller så måste försöka fixa det nu!
Jag började även plugga till ett körkort igår, har tjatat på pappa som en idiot och nu ger han äntligen med sig.
Det är nog den att pappa är rädd att jag blir "våldsam" i trafiken då mitt temperament är lite upp och ner.
Iallafall blev jag med bjuden till hockeyn av Vilma, så idag blir det Djurgården-Färjestad så det lär väl vara väldigt mycket folk idag!
Men kanske slänger in ett inlägg senare ikväll, ha det så längre
👌🏼

Likes

Comments

View tracker

Hej på er!

Alltså jag har verkligen inte haft någon ork eller tid och slänga in ett inlägg sedan tisdags så nu är det på tiden att jag gör det antar jag!
Jag har fått tillbaka mina sömnproblem igen, men jag kom iallafall upp till skolan idag och har sedan klockan 12 suttit här och jobbat medan min älskade vän Vilma har hållit mig sällskap!
Iallafall har jag haft så sjuka drömmar på sistone, en handlade om att jag gick vilse i skogen och vart jag än gick så kom jag alltid till samma ställe.. fatta vilken ångest jag fick liksom.
En annan som jag hade inatt var att jag seriöst blev drogad, i drömmen såg jag mig själv mörda min egna mamma för drogen gjorde att jag blev aggressiv.. så jag såg henne ligga där helt blodig och jag höll liksom i en blodig kniv..
Så jag har ju vaknat och varit kallsvettig så idag är jag inte på humör at all..
men vi får se vad som händer idag för senare ska jag kolla på hockey träning och tills dess ska jag försöka ta det lugnt!

Likes

Comments

God eftermiddag på er!

Jag förstår inte på mig själv för tillfället alltså, jag menade igår började jag klockan tio och då var jag faktiskt rätt pigg och kom upp i tid.
Idag börjat jag elva och ändå kom jag knappast upp imorse och var bara allmänt seg när jag skulle upp samt att jag faktisk kom försent en timme, när jag väl är i skolan sådär vid tolv så visar det sig att min lärare inte kommer fören halv ett? Så nu sitter jag i studiecenter och ska plugga lite 😅

Likes

Comments

Hej!

Wow jag klarade av och gå upp kl nio för och fixa mig till skolan, inte bra jag som är chockad ska ni veta 👊🏼
Nu har jag faktiskt suttit i skolan i två timmar och jobbat så om en timme slutar jag för dagen och kan dra mig hemåt och jag funderar på och kanske göra en youtube kanal, haft många funderingar runt dedär men jag vet att inte kommer ha orken och redigera och sånt men vi får se hur det blir med det!
Jag har väldigt mycket med skolan och försöka fixa så nu ska jag faktiskt ta tag i det!
Eftersom jag inte har någon och bry mig om, ingen som får mig på dåligt humör och ska bråka med mig så kan jag äntligen ägna min tid till skolan och fixa det!

Likes

Comments

God eftermiddag på er!

Idag vaknade jag faktiskt väldigt tidigt så redan vid nio tiden började jag med och äta frukost samt möblera om lite i sovrummet. Min säng som jag hade då var ifrån mitt ex, så jag bestämde mig för att jag då inte vill ha kvar den. Slutar dock med att jag faktiskt saknar 180 sängen nu i efterhand men aja 👋🏼
Så nu ligger jag i min nya säng och tar det lugnt, ska snart ta och äta något för och sedan dra mig in mot stan för och möta Marie 👌🏼

Likes

Comments

Hej!

Alltså nu ligger jag i sängen och är skapligt illamående, dagens plan var då att jag skulle iväg till farmor och fira henne då hon fyllde 80år i måndags och sedan sticka iväg och dricka lite!
Men så blev ju inte planen, där emot satt vi och käkade ihjäl oss, drack och hade oss i sådär 4 timmar.
Och tror ni att jag mår bra? Jomen tjena här ligger man i sängen och mår fruktansvärt dåligt för att man har ätit så mycket..
Nej mina kära vänner och ovänner nu säger jag godnatt 👋🏼

Likes

Comments

Hej!

Hoppas ni har haft det bra iallafall hittills!
Jag har haft mycket i tankarna dom senaste dagarna så orken att varken bry mig eller ens att lägga ner energi finns!
Jag måste bara säga de här, dom senaste dagarna som har gått har jag börjat bry mig mindre, allt från drama till att jag blir inblandad i skit.
Jag menar, snälla jag bryr mig inte. Ta mig på rätt sätt, jag har stängt av mig totalt bara.
Jag vill inte tappa kontrollen över mig själv där jag står och matar någons ansikte, eller betongväggen.
Jag försöker att bara stänga alla känslor överhuvudtaget och då tar jag ut det via ilskan.
Men det finns folk som använder min ilska som ett vapen, vissa använder den för att få mig och hugga mot mina vänner eller andra människor.

"Inga känslor, bara business"

Likes

Comments

Hej på er!

Jag har faktiskt haft rätt mycket och göra så att blogga har inte varit min första tanke!
Igår drog mig mig in mot stan en snabbis för och möta upp Robin och hans kompis. Visade dom runt vad som har förändrats sen han flyttade i sommars
👌🏼
Sedan har jag faktiskt sovit inprincip hela dagen för och få bort all stress så jag helt enkelt avbokade allt som skulle göras igår.
Jävla Jonas ringde och väckte mig halv sju på morgonen och bara "har inte du skola och gå på?" Jo men tjena sötnos jag sa liksom till dig dagen innan att det är lov
😂
Så nu ska jag snart dra mig mot gymmet en stund
👅

Likes

Comments