Har ni någonsin tänkt på hur mycket ni faktiskt gör för och passa in?
har ni tänk på varför ni klär er som ni gör?
jag var faktiskt på en föreläsning om bland annat beteende, där sa han då att allt du gör eller säger gör du inte för dig själv utan för samhället.
men det menas då att du kanske sminkar dig för att du inte vågar gå utan, du klär dig efter vad du vill att andra ska se dig i. många använder också klädstilen för och visa "vem du är", märkeskläder är något alla går runt i utan att ni själva kanske inte märker det. sedan försöker man alltid och passa in för att inte man ska få elaka kommentarer osv.
Jag läste på min barndomskompis blogginlägg som jag då länkar här nedanför, det hon har skrivit är verkligen intressant och värt att tänka på!
Iallafall hur orkar vissa personer ens och klanka ner på andra ? det är oftas de som har det dåligt som får för sig och slänga iväg kommentarer, detta av ren erfarenhet då jag har pratat med vissa personer som faktiskt har berättat att de har varit mobbade men sedan blir de själv dem som mobbar andra.
många har dåligt ställt hemma, kanske inte precis får den kärleken de behöver eller bara allmänt dåligt umgänge.
Men jag funderar lite på varför? varför ska vi behöva passa in i samhället genom och göra så dåliga saker?
ni är fina på era egna sätt och behöver absolut inte förändras. Sedan kan jag då berätta att för ca 4 år sedan såg folk mig som den "tuffa" personen som vågade slänga ur mig elaka saker, kan då med sorg i hjärtat berätta att jag var även en mobbare innan. jag tog den platsen jag ville ha genom och vara otrevlig mot allt och alla.
Men med åren så mognar man upp och inser då att vad du än gör så kommer du inte passa in i dagens samhälle för de kräver så mycket från dig.
Som Sebbe Staxx sa " jag har gett samhället helt fel uppfattning om mig där de ser mig som kriminell, som hatet mot poliserna och kriminalvården. musiken jag gjorde byggde upp så stor hat. Så jag gav upp om samhället och började med musik för det var de som räddade mig "
Det han då menar är att samhället svek honom och han då byggde upp så mycket hat och blev kriminell, för vad han än gjorde blev allt skit. Tills en dag han bestämde sig för och gå hans egna väg och lägga ner allt dåligt.

http://nouw.com/marieterese

Likes

Comments

God morgon!
Idag mår jag lite sådär, förutom att jag är trött så har jag ont i hela kroppen ungefär.
Iallafall så var jag och några vänner på Lani Mo i fredags och det var faktiskt sjukt kul, förutom att det blev lite tjafs hit och dit.
Men vad gör man liksom inte om man vill ha kul, så i lördags drog jag med Simon hem till honom.
Så fick ta tåget från Trollhättan vid en 21:19 igår, var hemma runt 23:30 igår så var riktigt trött!
Idag blir det och ligga i sängen då orken inte finns för och röra på mig 🙄

Likes

Comments

Har ni någonsin känt er så värdelös så ni tänker " det är skitsamma vad jag gör, jag duger ändå inte "?
För när du gör något bra och förväntar dig att folk ska se det, vissa ser hur du förbättras, andra ser bara när du misslyckas.
För just i denna stund känns det som om jag borde ge upp, för vad jag än gör så blir det inte bra.
För varenda gång jag försöker bevisa för dom att jag är inte den jag verkar vara.
För allt jag vill höra är " jag är stolt över dig "
Men det kommer verkligen inte hända, för så fort jag blir irriterad så vet alla om det. Hur känns det när alla i vår släkt är besvikna på mig när jag tycker att jag iallafall kan få en liten belöning för att jag håller ut?
För jag vet att jag inte kommer få ett fullständigt examensbevis, för i denna stund kan jag hoppa av skolan när det är mindre än 6 månader kvar innan studenten? Men nej, för jag vill klara av det här.
Men vad får jag för det, jo massa besvikna blickar och få höra att det är mitt fel.
Ni vet när något så litet blir så stort, när ni verkligen går all in med både hjärta och själ för att bevisa att ni klarar detta.
Men ändå får skit, känner ni er värdelösa? Ja.
För jag har kommit så nära mamma nu, för vi har inte haft världens bästa connection som mor och dotter ska ha. Men nu när vi verkligen har kul och hittar på något tillsammans, nu när jag verkligen försöker hitta tilliten till henne igen, så förstör du det. Du förstör för mig.
För ca 2 år sen sa jag " denna familjen kommer aldrig gå och laga igen " för när jag verkligen trodde att det ni slängde i mitt ansikte kunde läggas åt sidan, så är vi tillbaka där igen.
För vad ni än gör så är det just det dåliga som dom kommer komma ihåg.
Kom ihåg en sak mina kära läsare, allt ni gör, se till att ni gör det för era egna skull och ingen annan.
För det är INGEN som kommer kunna se hur mycket ni har lyckas förutom er själva.
För i slutändan så kan ni bara lita på er själva ändå.

Likes

Comments

Godmorgon på er!

Förlåt att det inte har kommit ett till inlägg men jag har haft lite grejer och göra! Jag menar, en fet fylla i lördags var ju inte precis fel
😂
Idag var det meningen att jag skulle ha skola från 11:00-13:15 men eftersom jag inte somnade fören 07:30 ungefär så jag har inte kunnat ta mig upp i tid då jag pratade i telefon med Simon och vi hade väldigt mycket och ta igen efter 4 år.
Så vi båda somnade någonstans på morgonen och sjukanmälde oss från skolan, där emot ska jag till ett möte 13:30-15:30. Jag är helt slut körd i mitt huvud, senare ikväll ska jag och några vänner dra oss till kobbs för lite hockey träning, förhoppningsvis så kanske David kommer förbi också!
Men ska ta och fixa mig innan jag ska ta bussen, så vi hörs
👊🏼

Likes

Comments

God eftermiddag på er mina kära läsare!

Nu är jag äntligen tillbaka igen, har tagit en liten paus då min sömnrutin har varit lite upp och ner.
Har fortfarande lite svårt och somna som jag ska, har inte ens kommit upp till skolan heller så måste försöka fixa det nu!
Jag började även plugga till ett körkort igår, har tjatat på pappa som en idiot och nu ger han äntligen med sig.
Det är nog den att pappa är rädd att jag blir "våldsam" i trafiken då mitt temperament är lite upp och ner.
Iallafall blev jag med bjuden till hockeyn av Vilma, så idag blir det Djurgården-Färjestad så det lär väl vara väldigt mycket folk idag!
Men kanske slänger in ett inlägg senare ikväll, ha det så längre
👌🏼

Likes

Comments

Hej på er!

Alltså jag har verkligen inte haft någon ork eller tid och slänga in ett inlägg sedan tisdags så nu är det på tiden att jag gör det antar jag!
Jag har fått tillbaka mina sömnproblem igen, men jag kom iallafall upp till skolan idag och har sedan klockan 12 suttit här och jobbat medan min älskade vän Vilma har hållit mig sällskap!
Iallafall har jag haft så sjuka drömmar på sistone, en handlade om att jag gick vilse i skogen och vart jag än gick så kom jag alltid till samma ställe.. fatta vilken ångest jag fick liksom.
En annan som jag hade inatt var att jag seriöst blev drogad, i drömmen såg jag mig själv mörda min egna mamma för drogen gjorde att jag blev aggressiv.. så jag såg henne ligga där helt blodig och jag höll liksom i en blodig kniv..
Så jag har ju vaknat och varit kallsvettig så idag är jag inte på humör at all..
men vi får se vad som händer idag för senare ska jag kolla på hockey träning och tills dess ska jag försöka ta det lugnt!

Likes

Comments

God eftermiddag på er!

Jag förstår inte på mig själv för tillfället alltså, jag menade igår började jag klockan tio och då var jag faktiskt rätt pigg och kom upp i tid.
Idag börjat jag elva och ändå kom jag knappast upp imorse och var bara allmänt seg när jag skulle upp samt att jag faktisk kom försent en timme, när jag väl är i skolan sådär vid tolv så visar det sig att min lärare inte kommer fören halv ett? Så nu sitter jag i studiecenter och ska plugga lite 😅

Likes

Comments

Hej!

Wow jag klarade av och gå upp kl nio för och fixa mig till skolan, inte bra jag som är chockad ska ni veta 👊🏼
Nu har jag faktiskt suttit i skolan i två timmar och jobbat så om en timme slutar jag för dagen och kan dra mig hemåt och jag funderar på och kanske göra en youtube kanal, haft många funderingar runt dedär men jag vet att inte kommer ha orken och redigera och sånt men vi får se hur det blir med det!
Jag har väldigt mycket med skolan och försöka fixa så nu ska jag faktiskt ta tag i det!
Eftersom jag inte har någon och bry mig om, ingen som får mig på dåligt humör och ska bråka med mig så kan jag äntligen ägna min tid till skolan och fixa det!

Likes

Comments

God eftermiddag på er!

Idag vaknade jag faktiskt väldigt tidigt så redan vid nio tiden började jag med och äta frukost samt möblera om lite i sovrummet. Min säng som jag hade då var ifrån mitt ex, så jag bestämde mig för att jag då inte vill ha kvar den. Slutar dock med att jag faktiskt saknar 180 sängen nu i efterhand men aja 👋🏼
Så nu ligger jag i min nya säng och tar det lugnt, ska snart ta och äta något för och sedan dra mig in mot stan för och möta Marie 👌🏼

Likes

Comments

Hej!

Alltså nu ligger jag i sängen och är skapligt illamående, dagens plan var då att jag skulle iväg till farmor och fira henne då hon fyllde 80år i måndags och sedan sticka iväg och dricka lite!
Men så blev ju inte planen, där emot satt vi och käkade ihjäl oss, drack och hade oss i sådär 4 timmar.
Och tror ni att jag mår bra? Jomen tjena här ligger man i sängen och mår fruktansvärt dåligt för att man har ätit så mycket..
Nej mina kära vänner och ovänner nu säger jag godnatt 👋🏼

Likes

Comments