Någon gång vill jag bo på skomakaregatan. Ta ett morgondopp i havet. Kanske skala potatis vid köksfönstret med regnet smattrandes mot rutan eller en promenad likt den härom veckan, lukta på rosorna och hälsa på tanten i huset bredvid.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 12 readers

Likes

Comments

I lördags åkte vi och kolla motorbåt, tog en runda på havet, åkte färga och köpte glass. Lagade en kalasgod middag på mindre än 5 minuter, smidigt och super gott! Basilika-fyllda tortellini, skagenröra och baguett, med vitt vin. Mums! Kollade andra halvlek på fotbollen och la oss tidigt då vi båda var helt slut.

  • 17 readers

Likes

Comments

Vi är nog dåliga på att slappna av och koppla bort från sociala medier. Kan inte ljuga och säga att jag helt kopplade bort i helgen, men i lördags morses drack jag en kopp kaffe, tog en snus och bläddrade i en tidning, bara satt och var för några minuter. Snackade med grabbarna och bara tog de lugnt. Det behövs det också!

Kom hem för en stund sen efter några ärenden i stan, satte på en maskin tvätt och blev väldigt slö. Vilar upp mig en stund för att ta tag i packlistan och kanske röja lite på mitt rum. Inte många knop idag, men ändå många bock på "att göra listan-innan färd mot fjällen". Det är skönt att både slappa någon dag och vara effektiv en annan. På söndag rullar bilen mot 2,5 månaders jobb i Ramundberget och de ska bli skönt och roligt att få komma upp till en vardag med jobb och äventyr om varannat. Puss

  • 15 readers

Likes

Comments

I fredags tog vi två bilar och rullade ut till Tjörn. Köpte grillmaterial och hade bagagen full med öl, det skulle nog bli en kanonkväll. Det var 20 grader framåt nio på kvällen och de första ölen knäpptes. Två tvättade potatis, en grillade och en la upp sallad, jag var moraliskt stöd och en fantastisk åskådare. Kött, potatis, sallad och bea, några flaskor öl och goda skratt som överröstade högtalaren. Framåt två började de bli mörkt och lite ruggigt ute och folk började somna i utemöblerna, då plockade vi ihop för kvällen.

  • 16 readers

Likes

Comments

Igår klättrade vi runt i en gammal tändsticksfabrik och kollade graffitikonst, tog en bil tur till Hunneberg och gick en promenad i skogen till ett stup. Åt pizza på uteservering vid vattnet, David njöt av en öl medans den med körkort tog en kaffe. På kvällen åkte vi och badade med Oskar vid en sjö innan vi kröp ner i sängen och försökte få tillbaka värmen.

  • 15 readers

Likes

Comments

Lillebror hade avslutning, och sen när han och pappa var lediga passade vi på att åka på en liten tur. Köpte studentpresent, åt pizza och gick omkring i Vänersborg.

  • 16 readers

Likes

Comments

Vi cyklade till en skog, gick 500 meter genom en kohage och svalkade oss i en sjö. Duschade med schampo som luktade smultron och fick tillsammans 18 fästingar.

  • 17 readers

Likes

Comments

I onsdags efter jobbet tog jag bilen ner till Tjörn. Badade i havet, åt pizza och kollade solnedgången. Vi cyklade till en liten sjö för att svalka av oss och duscha. Sen fick vi parkera cyklarna och promenera en bit in i en kohage. De var något så kopiöst mycket fästingar, har aldrig sett på maken!! Jag fick 15 fästingar på 1 timme, haha. Men det var riktigt mysigt!!

  • 15 readers

Likes

Comments

Underbara lupiner!

  • 16 readers

Likes

Comments

Att vara hundvakt åt grannen är ju så mysigt! Amy en 1 årig bulldog är den mysigaste och busigaste korven som finns! Jag och lillebror var och lekte med henne häromdagen.

  • 16 readers

Likes

Comments