HÄR BÖRJAR HISTORIAN

De här är de första bloggtyp jag har någonsin skrivit och då tänker man " vafan ska jag börja med och skriva om?".

Så med andra ord är man öppen för förslag. Kan säga direkt att musik är en stor  del utav mitt liv.

R&B och rap är de jag håller på med. 

Kan börja med att berätta lite om mig själv. Jag är 29år. Bor med min sambo i Gbg och vi har två barn.

Som sagt  så håller jag på  med musik.  Då undrar nu"är han musiker?  har han några låtar?".

Ja, jag har några låtar men har ej valt och publicera dom än. För att jag anser att dom  är ofärdiga projekt.

Just nu så jobbar jag ihop med en tvär skön snubbe som heter Cesar.

Han har låtar ute på Youtube där man kan höra några utav hans låtar.

Jag kommer att se till att fortsätta skriva och  så som de börjar se ut så lutar de mer åt musik. Jag kommer att göra egna bedömningar på olika låtar.

Självklart är ni välkomna att berätta era åsikter.

Med allt sagt så är de bara att säga en sak

Ärtor Ut

Efter gårdagens träningspass så pratade jag och min vän Cesar om gamla R&B samt rap-artister. Vi rabblade upp några namn som ex. Lil'Kim, Eve, Lauren Hill, TQ osv. Vart fan tog dom vägen? Av dom som jag nämnde så är o var Lauren Hill bäst. Den tjejen har en grym röst. Hon kunde rap, hon kunde R&B. Skulle inte bli förvånad ifall hon kunde sjunga opera. Hon e helt enkelt grym. Men undra vart hon har tagit vägen.....
En låt med henne som jag gillar är "Everything is Everything". Gillar hur musikvideon är uppbyggd samt hur hon får ut mkt utav hennes röst o stil på låten.
Nu kommer säkert ngn kommentera att de inte var hennes bästa låt men WHO the fuck bryr sig.....right?
Hur som helst så gillar jag låten och jag hoppas ni gör de oxå.

Ärtor utBlog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

CommentsVar påväg för o hämta upp frugan på busstationen. Hon hade jobbat kväll så jag tänkte att de är säkrare att hämta upp henne istället för o promenera när de är mörkt ute. Medan jag väntade på henne så satt jag o lyssna på P3 o fick höra på en artist som jag aldrig hört talas om. Shazamade (självklart) o de visade sig vara en artist med namnet Silvana Imam. Trodde först att de var Lilla Namo men när man kom djupare in i låten så märkte man att de låter bättre än va Namo brukar låta. Jag hoppas att ni gillar de. Plz give some feedback angående låten.

Ärtor ut


Likes

Comments

Aight, denna veckan så kör vi RnB.
Ska se ifall folk reagerar nu när de handlad om RnB.

1. Gabe - Fever http://youtu.be/wiil2HlMsHE

2. Trey Songz http://youtu.be/b2Y9mxgiF_A

3. Chrystian - Not Ur Average http://youtu.be/rgc776DCz7w

4. Josh Levi - Trying To Find You http://youtu.be/yhWuFCUKjx8

5. J. Ab - Aries Love http://youtu.be/WfoYRVFPI2U

Reglerna är som innan. Ni kommenterar vilken låt ni gillar.

Lycka till :)


Likes

Comments

Så som jag har nämnt innan så håller jag på med musik. Än så länge på hobby nivå. Självklart hade jag velat ha de som yrke men så som de känns nu så kommer de förbli hobby. Eftersom att jag har barn så blir de svårt att inte ha ett inkomst.
Grund o botten så är jag en rappare. Har på senare år märkt att sången är ngt jag kan tänka mig mjukt hålla på med oxå.
Då jag började med musiken (back in the good old dayz), då fanns de inte så många rappare jag tyckte var så bra. Självklart fanns 2pac o Dr.Dre men jag letade efter ngt annorlunda. De tog några år till innan jag hittade en artist som verkligen fick mig på rätt spår.Artisten heter "Immortal Technique". Han är väldigt politisk ställd. Skillnaden mellan hans rap o min är att jag rappar mer poetiskt. Självklart går de inte att jämföra mig o han. Han har minst 100 gånger bättre än mig. Jag ger nu er ett smakprov på vad han kan.


Likes

Comments

Idag när jag var istan o kollade in i butiker så hörd jag en låt som jag aldrig hört innan. Kände igen rösten men kunde fan inte komma på vem de var. Tog fram appen Shazam o var verkligen tvungen att ta reda på de. Tro fan att de var Erik Hassle. Lika grym som alltid. Så snälla lyssna o njut mina vännerLikes

Comments

Goddag gött folk. Så jävla synd att solen inte kommer fram idag. Blev så sugen på att grilla. Ska ha besök utav syrran o hennes familj. Dagens inlägg ska inte handla om mig eller min familj utan utav Mr Kanye West a.k.a mr Stalker. Varför kallar jag honom mr stalker you wonder? E för att han har en sån stalker ansiktet. Så som han kollar på tjejer....realy? E de sättet? Att kolla så mkt på dom att de blir äckligt? hahahha bra jobbat My friend. Nä ska inte dissa honom helt. Många av hans låtar är föööör mainstream för mig men de finns en låt han har gjort där sångaren ifrån Maroon 5 (Adam Levine) är med. Den är lite annorlunda o bra. Men man kan inte lyssna för mkt på den för då blir de som alla av hans låtar "uttjatat". Jaja, nu ska vi inte bli för hårda men jag vill ändå att ni lyssnar o njuter av hans sång.

Ärtor UtLikes

Comments

Ibland när dom gråa molnen är framme och du har inget att göra, då känner du att man behöver en minut att stanna upp. Om du nu gör de då tycker jag att du ska lyssna på the weeknd och på låten Or Nah. Jag lovar dig att du kommer bara höra hur låten får dig att bli avslappnad. Stilen på låten är lite annorlunda. Men de är musik-godis för alla musikälskare.
Chillaxa o njutLikes

Comments

Idag vill jag visa er en person som jag gick i samma skola med. Hon har verkligen utvecklats enorm inom musiken. Har bara sett de hon har skrivit om på FB men när jag började lyssna på olika youtube klipp så förstod jag hur duktig o bra hon är. Hon har en vacker röst som passar den stil av musik hon sjunger. Jag hoppas ni får en ny överblick på en grym artist.
Bra jobbat Yana BibbLikes

Comments

Aaaaaiiight mina damer och herrar. Tänkte testa en grej och se om de funkar. Jag tänkte lägga upp en lista för att se vilken typ av rap ni gillar. På listan kommer det att stå artisten samt låten. Skriv i kommentarsfältet vilken ni gillade samt motivera gärna. På så sätt blir de mkt lättare att förstå varför ni valde just den artist samt låt.
How does that sound? Cool? Aight, lets do this then.1. Will.I.AM - Feelin ' Myself

2. Rick Ross - The Devil Is A Lie

3. Nicki Minaj - Looking Ass Niggas

4. B.o.B - John Doe

5. Eminem - Headlights

Ok gott folk. Detta var veckans låtar. De är bara att lyssna och nominera. Självklart finns låtarna på Youtube och Spotify.

Ärtor Ut

Likes

Comments

Goddag vänner!!
Idag när jag satt fast i en bil kö, då lyssnade jag på min Spotify lista a.k.a rap-mix. Märker hur annorlunda dagens rap är. Känns som att man knappt lyssnar på texterna längre. De man uppfattar är bara själva beatet. Jag kan göra en jämförelse. Lil'Wayne och 2pac. Nu säger ni säkert "men 2pac är en Gud". Jo, de har ni rätt i men Lil'Wayne har fått titeln King of Rap. Självklart har Lil'Wayne vissa bra låter som e sköna att dansa till men har ni lyssnar på texterna?? The shit is fucked up haha.2pac...guuuuuud. Killen visste exakt va han gjorde. Han var verkligen före sin tid. De finns låtar som jag fortfarande tycker är feta. En låt som är en favorit är "Do for love". Den är väldigt soft och även en låt som får en att tänka på sommaren. Så här bjuder jag på den låten så ni kan njuta lika mkt som jag.
Hörs sen gött folk


Likes

Comments