Forrige helg var jeg og jentene på road trip rundt i Norges land. Første stopp var Kristiansand og Palmesus. Det var minst like vellykket som i fjor. På fredag bodde vi på en bibelskole utenfor sentrum. Følte oss en smule dumme når vi sjekket inn på bibelskolen med tre dunker med vin. Etter noen vinglass på bibelskolen dro vi til Kristiansand sentrum og møtte Vilde, Maren og boyza. Vi kom ganske sent til konsertområde, men vi fikk heldigvis med oss Karmpe Diem. Jeg og Karen var mest opptatt av å plaske med støvler i vannet. Vi ble kastet bort gang på gang. Støvlene mine var fulle av vann og sand på vei hjem.

Utsjekk var allerede 11.00 på lørdagen og da kjørte vi inn til sentrum for en bedre lunsj. Etter litt shopping og mat kjørte vi mot Stavanger. Det var en sliten gjeng som ankom Stavanger fire timer senere. Det ble full fest på hotellrommet med kjente slagere på music angelen til Karen. Vi fikk oss en venn i resepsjonen som var veldig behjelpelig med alle våre dumme spørsmål. Etter mange glass og høy musikk tok vi taxi til Taket. Vi følte oss som pensjonister hele gjengen.

Random fyr: Hvor gamle er dere egentlig?

Meg: 24.

Random fyr: Oi! Vi trodde dere var 18.... Men du holder deg bra da!

På vei ut fra utestedet fikk Elisabeth øye på en vakt hun synes så bra ut. Hun ga han et par blikk og hun ble kjempefornøyd når han til slutt kom bort til henne. Han prikket henne på ryggen og sa: Eh du! Unnskyld? Du har dopapir hengene på skoen din. Søøøøta!

Siste stopp på vår road trip endte i Larvik. Der sov vi en natt før vi dro hjem til Oslo. Det blir garantert Norgesferie på meg neste år også. Vi har allerede bestilt billetter til neste års Palmesus. Gleder meg! 😄


Ha en fin kveld! 💛

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments