Forrige uke var jeg med på innspilling til en promo video. Jeg og ni nydelige jenter surret rundt i bikini på Frognerbadet. Det var fantastisk vær og stemningen var super. Utrolig hvor godt kjent man blir på seks timer. Jeg storkoste meg! Videoen ble spilt inn i forbindelse med et arrangement som skal være på Frognerbadet 13. august.

«Lørdag 13. august er alt lagt til rette for et legendarisk poolparty i Frognerbadet. Her får du nyte god musikk ved bassengkanten, i tillegg kan du se Norges aller beste dødsere på VM i døds.Stemningsgarantisten Jonas Blue, mannen bak landeplagen «Fast car» opptrer for første gang i Norge. Den nye norske stjernen Sonny Alven sørger for god stemning i sommervarmen. Celebert besøk får vi også av Jaa9 & OnklP, som kun gjør denne konserten i Oslo i år.»

I morgen går turen til Spania. Der skal dagene nytes på stranda med en god bok. Det skal bli så deilig. ☀

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Det har til tider vært tøft å se alle på mitt kull bli ferdig med studiet. Samtidig føler jeg en lettelse over at jeg slapp å gjennomføre i år. Det å ta permisjon har vært en av de beste avgjørelsene jeg har tatt. Jeg er utrolig stolt av alle de fine medelevene mine. Flinkere sosionomer skal man lete lenge etter. En dag vil jeg også kunne legge ut skrytebilde på facebook. Om jeg starter nå til høsten eller neste høst, får tiden vise. Sånn som situasjonen er nå så føler jeg meg ikke klar riktig enda.

Jeg har nylig startet i behandling. Det virker veldig lovende! Nå i tiden fremover skal jeg fokusere på å bli bedre. Det er slitsom å ha angst. Og det er vondt å være deprimert. Jeg har absolutt troen på at med riktig hjelp kan min hverdag forbedres.

Nå ser jeg frem til sommeren i Oslo sammen med gode venner. Jeg skal på ulike festivaler og hytteturer, men mesteparten av tiden blir i hovedstaden. Forrige helg fikk vi en smakebit på hva sommeren hadde å by på. Jeg og jentene spiste en god lunsj på Leker´n før vi dro på Gaasa. Jeg får så mye energi av å tilbringe tid med fine mennesker i solsteiken. Nå kan sommeren bare komme for fult! ☀


Ha en nydelig helg! 💛

Likes

Comments