Forrige helg var jeg og jentene på road trip rundt i Norges land. Første stopp var Kristiansand og Palmesus. Det var minst like vellykket som i fjor. På fredag bodde vi på en bibelskole utenfor sentrum. Følte oss en smule dumme når vi sjekket inn på bibelskolen med tre dunker med vin. Etter noen vinglass på bibelskolen dro vi til Kristiansand sentrum og møtte Vilde, Maren og boyza. Vi kom ganske sent til konsertområde, men vi fikk heldigvis med oss Karmpe Diem. Jeg og Karen var mest opptatt av å plaske med støvler i vannet. Vi ble kastet bort gang på gang. Støvlene mine var fulle av vann og sand på vei hjem.

Utsjekk var allerede 11.00 på lørdagen og da kjørte vi inn til sentrum for en bedre lunsj. Etter litt shopping og mat kjørte vi mot Stavanger. Det var en sliten gjeng som ankom Stavanger fire timer senere. Det ble full fest på hotellrommet med kjente slagere på music angelen til Karen. Vi fikk oss en venn i resepsjonen som var veldig behjelpelig med alle våre dumme spørsmål. Etter mange glass og høy musikk tok vi taxi til Taket. Vi følte oss som pensjonister hele gjengen.

Random fyr: Hvor gamle er dere egentlig?

Meg: 24.

Random fyr: Oi! Vi trodde dere var 18.... Men du holder deg bra da!

På vei ut fra utestedet fikk Elisabeth øye på en vakt hun synes så bra ut. Hun ga han et par blikk og hun ble kjempefornøyd når han til slutt kom bort til henne. Han prikket henne på ryggen og sa: Eh du! Unnskyld? Du har dopapir hengene på skoen din. Søøøøta!

Siste stopp på vår road trip endte i Larvik. Der sov vi en natt før vi dro hjem til Oslo. Det blir garantert Norgesferie på meg neste år også. Vi har allerede bestilt billetter til neste års Palmesus. Gleder meg! 😄


Ha en fin kveld! 💛

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Forrige uke var jeg med på innspilling til en promo video. Jeg og ni nydelige jenter surret rundt i bikini på Frognerbadet. Det var fantastisk vær og stemningen var super. Utrolig hvor godt kjent man blir på seks timer. Jeg storkoste meg! Videoen ble spilt inn i forbindelse med et arrangement som skal være på Frognerbadet 13. august.

«Lørdag 13. august er alt lagt til rette for et legendarisk poolparty i Frognerbadet. Her får du nyte god musikk ved bassengkanten, i tillegg kan du se Norges aller beste dødsere på VM i døds.Stemningsgarantisten Jonas Blue, mannen bak landeplagen «Fast car» opptrer for første gang i Norge. Den nye norske stjernen Sonny Alven sørger for god stemning i sommervarmen. Celebert besøk får vi også av Jaa9 & OnklP, som kun gjør denne konserten i Oslo i år.»

I morgen går turen til Spania. Der skal dagene nytes på stranda med en god bok. Det skal bli så deilig. ☀

Likes

Comments

Det har til tider vært tøft å se alle på mitt kull bli ferdig med studiet. Samtidig føler jeg en lettelse over at jeg slapp å gjennomføre i år. Det å ta permisjon har vært en av de beste avgjørelsene jeg har tatt. Jeg er utrolig stolt av alle de fine medelevene mine. Flinkere sosionomer skal man lete lenge etter. En dag vil jeg også kunne legge ut skrytebilde på facebook. Om jeg starter nå til høsten eller neste høst, får tiden vise. Sånn som situasjonen er nå så føler jeg meg ikke klar riktig enda.

Jeg har nylig startet i behandling. Det virker veldig lovende! Nå i tiden fremover skal jeg fokusere på å bli bedre. Det er slitsom å ha angst. Og det er vondt å være deprimert. Jeg har absolutt troen på at med riktig hjelp kan min hverdag forbedres.

Nå ser jeg frem til sommeren i Oslo sammen med gode venner. Jeg skal på ulike festivaler og hytteturer, men mesteparten av tiden blir i hovedstaden. Forrige helg fikk vi en smakebit på hva sommeren hadde å by på. Jeg og jentene spiste en god lunsj på Leker´n før vi dro på Gaasa. Jeg får så mye energi av å tilbringe tid med fine mennesker i solsteiken. Nå kan sommeren bare komme for fult! ☀


Ha en nydelig helg! 💛

Likes

Comments

1. Min turpartner.

Jeg og Martine har det alltid veldig koselig sammen på tur. Vi lever som pensjonister og hygger oss i hverandres selskap. Gjerne i seng før 22.00 og frokosten er inntatt før solen står opp. Vi ler godt av alt det dumme jeg gjør og som regel er Martine den voksne av oss. Jeg momler og hun har dårlig hørsel så en god match der altså.

2. Konsert med selveste Kygo.

Jeg var så heldig å få billetter i bursdaggave av Martine. Ikke hver dag man er på konsert i Barcelona for å se på noen fra Norge. Jeg elsker jo Kygo så for meg passet det ypperlig. Vi fikk plasser helt foran og stemningen var topp! Frøken storesøster ble fin i formen så det ble ingen tur på byen. Senga på hotellet var mye mer fristende.

3. Hotellet - Condal mar.

På taket var det mulighet for å sole seg og bade. Det var alt for kaldt til å bade, men vi lå på taket to av dagene. Rommet vårt var veldig fint og frokosten smakte fantastisk! Vi bodde ca 20 min unna selve storbyen. I nærheten av vårt hotell lå det et svært kjøpesenter med mange butikker. Det var også en svær terrasse med ulike spisesteder. Vi testet ut flere av de. Ingen overraskelse at vi endte opp på McDonalds etter konsterten.

4. Leie av elsykkel.

HERREGUD SÅ MORSOMT! Etter endt sykkeltur gikk jeg rett inn på finn.no for å sjekke prisen på disse morsomme syklene. Jeg skvatt første gang jeg tråkket. Man trengte bare å tråkke en gang, også suste man avgårde. For en artig opplevelse! Det skal jeg helt klart gjøre igjen.


5. Stranda.

Vi dro på stranda den dagen det var best vær. Det var kaldt i vannet, men utrolig deilig på land. Vi lå å skravla i timesvis i sanden. Det var kun oss og tre andre der. Han ene hadde med seg to søte små dyr. Vi ble aldri helt kloke på hva slags dyr det var. Det kunne minne om en blanding av rotte og mus, men uten hale. Søte var de i hvertfall! 🐭


Jeg anbefaler Barcelona på det sterkeste. Det er ingen tvil om at jeg skal tilbake dit i fremtiden ☀

GOD HELG!

Likes

Comments

Dagene i Barcelona var fantastisk. Jeg hadde bursdag på torsdag og det ble feiret med Kygo konsert. Konsterten var veldig bra og stemningen var på topp. Jeg kunne ikke bedt om en bedre bursdagsfeiring. Jeg fikk også levert kake på døren av hotellet. Det var så hyggelig! På fredag ankom vi Oslo utpå kvelden. Etter en del forsinkelser var det godt å komme seg hjem, men feiringen stoppet ikke der. Senere den kvelden ble det bursdagsøl og drinker. Merket dagen etterpå at jeg kunne fint ha droppet den siste. 🍸

På lørdag sto feiring med jentene for tur. Vi startet kvelden hjemme hos mamma og endte opp på uhørt i Oslo. Jeg er evig takknemlig for alle de fine jentene som var med å feire meg. Kvelden var helt perfekt! 💜


Likes

Comments

God kveld fra Barcelona!

Dagen i dag har vært veldig fin. Vi har vært på en to timer lang sykkeltur rundt i byen. Underveis stoppet vi for en kald øl og god lunsj. Må kose seg når man er på ferie.

Nå går turen ut for å utforske mer av byen og spise en bedre midddag. Vi er faktisk litt usikre på hvor vi bor i forhold til alt. Spørs om ikke vi bør spørre noen om veien. Foreløpig har vi bare vimsa litt rundt i nærområdet. Søstrene sisters på tur! 😄

Likes

Comments

Etter noen fantastiske dager i Engerdal er jeg tilbake i hovedstaden. Påsken har vært herlig! Vi har stått på langrenn, spilt spill og spist masse god mat. All ære til Mathias som arrangerte påske games 2016. For et gjennomført og morsomt opplegg. Øvelsene vi skulle igjennom var skiskyting med strafferunder, bowling, quiz, hjernetrim, bordtennis og til slutt beer pong. De heldige vinnerne ble Elisabeth og Adrian. Det viste seg at Elisabeth hadde et skjult talent innefor beer pong. Det var faktisk ingen som klarte å slå henne. Det var helt utrolig med tanke på hvor mye hun fikk i seg og hvor vimsete kast hun hadde. Man blir fin i formen etter mange timer med beer pong. 🍻😄 Tommel opp for en kjempe fin påske i godt selskap!

Nederst på siden ligger det en film som oppsummerer påsken. Takk til Adrian for filming og redigering!

Likes

Comments

Forrige uke var veldig fin. Været var helt fantastisk! Det gjør så mye med humøret. Det er mye lettere å komme seg opp på morgenen. Håper vi får like fint vær i påsken. På torsdag går turen til Engerdal med en gjeng herlige mennesker. Det ser jeg frem til 😊

UKENS OPPTURER:

Jeg gjennomførte 7/7 treningsøkter. Det er mange år siden sist. Kjenner på kroppen at jeg er ganske sliten, men på en god måte. Klager ikke!

Jeg har fått god hjelp til noen forandringer på kjøkkkenet. Det er utrolig hvor lite som skal til for at det ser nyere ut. Vi byttet benkeplate, kjøpte ny oppvaskkum og kran. Vips så ser det fresht ut. Strålende fornøyd, altså.

UKENS BILDE:

UKENS SITAT:

Beauty begins the moment you decide to be yourself.

UKENS STED: 


Botanisk hage. 

UKENS SANG:

If I Were Sorry - Frans.

Ha en strålende påske! 🐤

Likes

Comments


Fineste Karen 💛Ha en fin dag! 

Likes

Comments

God søndag 😊

Fredagskvelden med jentene var utrolig koselig. Ost og kjeks slår aldri feil. Vinen smakte fabelaktig og stemningen var på topp. Jeg fikk til og med æren av å styre musikken store deler av kvelden.  Resten av helgen har jeg bare slappet av. Sovnet 23.00 i går og våknet tolv timer senere. Snakk om å få nok søvn. Senere i dag skal jeg dra med meg Karen på en treningsøkt. Motivasjonen er heldigvis tilbake for fult.


Ha en nydelig søndag videre! 💜

Likes

Comments