Jeg vet ikke helt hvor jeg skal starte, eller hva jeg skal si. Det er mye som går rundt i hodet mitt, men som ikke kommer ut.

Tårer, sorg, redsel, smil, latter.

Det jeg har opplevd i høst drar meg til to forskjellige sider. Jeg har endelig flydd ut av redet - flyttet ut fra det trygge, startet på universitetet, opplevd og lært så utrolig mye på kort tid. Jeg har startet et nytt liv i London med de beste «roommates»-ene man kan spørre om. Jeg har endelig startet studier som virkelig interesserer meg. Jeg går ut av døra hjemme i mitt nye hjem og føler meg fri.

Men tiden her hjemme, den står ikke stille. Jeg har så lyst til å si det høyt, men samtidig ikke. Da blir det så ekte. Men jeg er fortsatt forvirra og tom og redd. Jeg vil ikke hinte rundt noe, for jeg kommer ikke til å skrive noe her av respekt for andre og av den grunn at jeg rett og slett føler at det ikke passer seg.

Hvorfor skriver jeg i det hele tatt da?

Jeg vet ikke helt...

..............................

Jeg kommer sterkere tilbake.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

London

På mandag hadde jeg min første ordentlige skoledag! Selvom jeg dukket opp til et tomt klasserom fordi første timen var avlyst(uten at jeg hadde fått med meg beskjeden), så var det veldig spennende. Åh, det kribler skikkelig i kroppen. Jeg er så klar! Nå har vi gått igjennom tre av fire fag, og dette ser veldig lovende ut :)

Forrige uke ble vi kjent med skolen, skolebygget og andre studenter. Vi har også møtt professorene vi skal ha det neste året, og fått et innblikk i hva som skjer fremover. Jeg har fått et ordentlig godt inntrykk av skolen, og det er jeg veldig glad for. Jeg besøkte ikke skolen før jeg søkte, som jeg mest sannsynlig ville gjort i Norge, så jeg tok egentlig en liten sjanse.

Jeg kan ikke si så mye om freshers week på noen måte fordi jeg bare var med på ‘’Thames boat party’’, ’’Shisha night’’ og ‘’Silent disco’’ forrige uke, men hvis du tilfeldigvis skal søke eller begynne på Middlesex University en gang i ditt liv - dra på ‘’Thames boat party’’!! Det var utrolig fint og ganske uvirkelig der vi sto, to jenter fra Norge som ikke klarte helt å skjønne at dette livet(og utsikten) er en del av vårt nye hjem.

Det har vært et lærerikt år. Det har vært to lærerike uker. Men nå er jeg veldig klar for å lære og ta i bøker igjen. Det er nesten så jeg gleder meg til å kjenne skolestress på kroppen igjen. Hva skjer liksom?

Likes

Comments

Livet, London

Jeg gledet meg til å blogge da jeg flyttet over hit. Jeg tenkte det ville være fint å støtte seg til bloggen både på de gode og vonde dagene. Men de vonde dagene var veldig uventet og kom som et sjokk.
Vi mistet to stykker den helgen.
Jeg mistet en nær meg, min kjære farmor, bare noen få dager etter vi dro over. Planen om å ikke komme hjem før jul ble dyttet til side, og etter bare seks dager i London satt vi på flyet tilbake til Oslo.


Når slike ting skjer, så er det plutselig ikke alt så viktig lenger og mye mister sin betydning. Hva er meningen med å blogge? Hvorfor måtte jeg helt til London for å studere? Hvorfor ble jeg ikke bare igjen hjemme?


Det var godt å være hjemme en helg, men livet her i London står ikke stille og vi hadde mye som skulle fikses. De siste to ukene har gått utrolig fort og godt er det. I går var første dagen uten noen planer, og det var utroolig deilig. Det eneste som mangler er Wi-fi. Vi har levd uten wi-fi i to uker nå(som betyr null Netflix og blogging), og er det en ting jeg gleder meg ekstremt mye til, så er det å endelig få se på Suits igjen, hehe.

Likes

Comments

Skjønnhet


​Den nye lanseringen til Essie er noe av det beste jeg har prøvd på lenge. Etter å ha gått til en neglesalong hele året for å fikse neglene mine, har jeg nå funnet den ultimate erstatningen. Essie Gel Couture består av neglelakk med farge og en "top coat". Neglelakken + top coat-en holder i seks-syv dager, og hvis du legger på et lakk med top coat-en annenhver dag skal den holde i opp til 12 dager! Jeg skal absolutt investere litt penger i disse neglelakkene nå som jeg skal bli student, for det er virkelig verdt det, og varer mye lenger enn en tur til neglesalongen! 

Ellers håper jeg at alle hadde en kjempe fin helg! Dette var den siste helgen min her hjemme på en stund, for nå er det ikke lenge til jeg drar til London. Jeg vasker, rydder og pakker for fullt. Dette er veldig rart og spennende på samme tid.. Men mer om det senere :)

Håper alle får en god kveld!

Likes

Comments

Vlog

Vi hadde tre fantastiske dager i København. Grunnen til at vi dro var for å se Beyoncé på sin verdensturné. Det nye albumet er så fantastisk at vi ikke kunne miste muligheten når hun var så nære som København. FOR en dame dere... Perfeksjon!!

Hvis dere lurer på hva som var grunnen til at vi ikke klarte å åpne vinen, så hadde det seg slik at vi er så luksusdyr at vi tenkte det var vinåpner på hotellrommet. Det var liksom bare en "selvfølgelighet". Men neida, det var det ikke.. Vi gikk innom tre butikker minutter før de stengte og ALLE var utsolgt for vinåpnere. Altså hallo, hva slags flaks er det?? Da ble det heller kjøpt manikyrsett og potetskreller, men til ingen nytte. Vinen måtte dessverre bli igjen på hotellet - uåpnet. For en nedtur, haha.

Abonner gjerne på Youtube-kanalen min, så får dere beskjed når jeg legger ut videoer :)

Likes

Comments

Forhold


Jeg reiser fra mange, men den verste å reise fra er han her. Min beste venn og kjæreste gjennom mange år. Jeg tenkte mye igjennom om jeg ville "ofre" forholdet vårt for å studere i utlandet, men fant ut til slutt at jeg ikke nødvendigvis ofret forholdet vårt hvis jeg dro. Jeg er så sikker på oss at dette er noe jeg vet vi kan klare, hvis vi begge vil.

Jeg synes det er trist at folk dropper å gjøre det de vil på grunn av kjæresten. Russetiden, fadderuka, utlandsstudier og så ubetydelige(men koselige) ting som å dra ut med vennegjengen. Hvorfor skal man ikke ha samme rettigheter på å gjøre disse tingene som de som ikke har kjæreste?

YOU AND ME

Vi er så unge og har hele livet foran oss. Forhold kommer og går, men noen blir. Jeg tror ikke det har noen betydning på et forhold om man er litt fra hverandre en periode. Hvis følelser først forsvinner fra et forhold, så forsvinner de når som helst og hvor som helst. Så ikke vær redd for å gjøre det du har lyst til i livet på grunn av forholdet du er i som ung - hvis det er ekte, så klarer dere det uansett!

Et lite tips: Aksepter det! Aksepter at nå skal dere bo fra hverandre og ikke tenk så mye mer over det. Å savne hverandre er jo bare bra. Det viser at dere er glad i hverandre. Besøk hverandre så ofte dere får muligheten og utnytt sosiale medier for alle penga.


Likes

Comments

Skjønnhet

Å ta vare på huden sin er utrolig viktig. Det tar tid og penger, men til syvende og sist er det alltid verdt det. Ansiktsmaske er en fin måte å friske opp huden på. Det finnes mange ansiktsmasker der ute og de beste av de beste koster litt penger, så hva er vel ikke bedre enn å lage sin egen ansiktsmaske av mat man kan finne på sitt eget kjøkken?

Jeg fant noen oppskrifter på flere ansiktsmasker på nettet og tenkte å dele dem med dere. Selv valgte jeg å prøve ut en ansiktsmaske for tørr hud. Jeg brukte bare en halv avokado og fire spiseskjeer med honning og vips - en billig og fungerende ansiktsmaske. Jeg gikk uten hudsminke hele dagen, og ble overraskende fornøyd med resultatet av ansiktsmasken!

FOR TØRR HUD

Avokado og honning gir mye fuktighet, så de passer godt i en ansiktsmaske for de med tørr hud.
Du trenger:
1/2 avokado
4 ss honning
(Her kan du også tilsette 1/3 banan hvis du har det liggende)

Mos avokadoen i en bolle og tilsett honningen. Rør godt sammen og påfør ansiktet med nyvaskede hender. Ta av masken etter ti minutter med en våt og kjølig klut. Avslutt med en god fuktighetskrem.


FOR FET HUD

Bananmaske! Banan fjerner overflødig talg i huden og passer derfor godt til de med fet hud.
Du trenger:
1 banan
1 ss honning
1 sitron eller appelsin

Mos bananen, tilsett honningen og noen dråper med sitron/appelsin. Rør godt sammen og påfør masken i ansiktet med nyvaskede hender. La masken virke i 10-15 minutter før du vasker den av med en våt klut. Avslutt med en passende fuktighetskrem.


FOR ALLE HUDTYPER

Bruk litt av frokosten til å rense og friske opp huden din!
♥ 1 ss havregryn
♥ 1 ss økologisk yoghurt naturell
♥ noen dråper honning

Varm opp noen dråper med honning som du putter i en bolle med havregryn og yoghurt. Bland godt sammen før du påfører masken. La masken virke i ti minutter før du tar den av med en varm klut og fuktig klut. Avslutt med en god fuktighetskrem.

Likes

Comments

Vlog

Jeg er så glad i deg, og utrolig stolt av deg. Jeg tror ikke du vet hvor mye jeg beundrer deg for det du kaster deg ut på. Og husk, DU gjorde alt selv. DU er grunnen til at du er der du er akkurat nå. Du klarte det! 
Jeg gleder meg til å følge deg på reisen din, min lille Mai.
​Jeg har kastet sammen noen av klippene som vi filmet. Ikke noe stort, bare et hadebra fra meg. 

Likes

Comments

Ukens høydepunkt: Kommer vel ikke som et sjokk på dere som har meg på Snapchat, hehe. Beyonce konserten i København!! 

Ukens person: Beyonce(da-a) og Sara

Ukens tanke: Penger. Penger styrer verden, det er ingen hemmelighet. Det er trist å se mennesker forandre seg på grunn av litt penger. Vi styres av det. Det er helt sykt, og det gjør meg så provosert.
Det er vanskelig å forklare, men dere vet sikkert hva jeg prøver å si. Penger = makt.
Vi går glipp av mye på grunn av det, men får så mange muligheter med det. Alt handler om penger. Penger penger penger.

Ukens låt: Final song av MØ, og alle mulige sanger av Beyonce går på repeat dagen lang.

 Ukens opptur: Hele København-turen var absolutt en opptur, selvom vi bare var der fra søndag til tidlig tirsdag. Vi dro ned bare for å dra på konsert, men fikk ordnet til en hel dag på mandagen der vi fikk sovet ut og sett litt av byen. København er en utrolig koselig by!

Ukens nedtur: For lite søvn. ALT for lite søvn. Det har vært mye farting, så søvn har blitt mektig nedprioritert. Både jeg og Sara gikk rundt som to zombier før konserten forrige søndag.

Ukens mat: Dølalefse med medisterkake (foreva eva)

Ukens craving: Sport lunch og Joe & the juice sine sandwicher, spesielt Joe's club. Jeg tror jeg har spist der hver lunsj de to siste ukene... Jeg er hekta!


Likes

Comments

Oslo

De siste ukene har flydd forbi, og nå er det bare to måneder til jeg vender snuta mot mitt nye liv i London. Jeg vet egentlig ikke om jeg vil at det skal gå fortere eller saktere. Jeg er så spent, men samtidig er det mye som må bli gjort. Det er virkelig ikke bare-bare å flytte til et helt nytt land.

Jeg har mange venner som har flyttet eller som flytter fra Norge for å studere. Det er selvfølgelig sykt spennende å følge med på alle sammen, men dessverre er det noen som har flyttet/flytter til andre siden av kloden.. En av mine nærmeste venner, Miriam, skal helt til USA i mange år. Jeg er vant til å ha henne tre minutter unna og nå skal vi plutselig bo i to ukjente land begge to. Jeg prøver å nyte hvert sekund jeg har med henne, og selvfølgelig andre venner jeg flytter ifra. Selvom jeg har tvunget(de var vel egentlig ganske lette å be) venner som blir igjen her i Norge til å komme på besøk hvert fall annenhver måned, hehe.

Jeg skal prøve å oppdatere litt mer her inne fremover, men jeg kan ikke love så mye. De neste ukene er det siste innspurt på jobben, en ekstremt kort reise(som jeg skal fortelle om ganske snart) og forbredelser til høsten. Det blir nok noen få innlegg her og der, også kan jeg love dere mye mer når jeg flytter i september!

Håper alle får en super kveld videre!

Likes

Comments