Header

Etter noen fine dager her i Paris, er vi nå på vei hjem. Jeg kan ikke annet enn å takke Charlotte for en fantastisk fin tur med mange herlige minner. Tårer, latter og gode samtaler er noe vi begge tar med oss hjem i bagasjen - sammen med store doser inspirasjon. At jeg møtte denne jenta for bare to år siden er nesten litt rart å tenke på, da det heller føles ut som vi har kjent hverandre siden barnehagen. Å finne en person fra andre siden av landet, som du klikker så godt med, som viser respekt og forståelse for hvem du er og hva du gjør - og som i tillegg er prikk lik deg selv er nesten litt skummelt.

Åh, jeg får ikke sagt det nok! For en by, for et reisefølge og for en opplevelse. Den roen man får av å være her er rett og slett undervurdert! Menneskene er så høflige, vennlige og ikke minst imøtekommende - ja, du føler deg så velkommen hvorhen du går. Bonjour hører du stadig vekk, og du kan ikke annet enn å smile.

Så til min kjære Paris: savnet etter deg er allerede stort og jeg gleder meg til å besøke deg igjen om ikke lenge!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Vi har sovet vår siste natt på Hotel La Clef, og er klar for en ny dag i Paris før hjemreise senere i kveld. Privatsjaføren henter oss like før 17, så vi skal da få med oss noe i dag også. Planen er å ta metroen opp til Montemarte og Sacré-Qæur for å se enda et fantastisk sted i denne byen. Palais Royal skal også få et siste besøk, da vi forelsket oss helt i stedet på vei tilbake til hotellet i går. Tenkte jeg skulle få til et innlegg med tips i morgen, slik at dere som har planer om å reise til Paris får med dere litt inspirasjon i bagasjen. Vi har blant annet funnet Paris´ beste kjøkken. Fy søren for en matopplevelse!

trousers Gestuz // jumper Baum und Pferdgarten // blazer Zara // bag Louis Vuitton // sixpence Hatteshoppen

Dette antrekket spradet jeg rundt i gatelangs på fredag, og vet dere hva? Fy søren så fresh jeg følte meg! Genseren har jeg spart til turen, og da dagen startet litt overskyet var den helt perfekt under en lett blazer. Jeg må innrømme at jeg ikke er helt fortrolig med den mørke leppestiften, men forhåpentligvis vil den vokse på meg med tiden. Pleier ikke det meste å gjøre det? Nei, nå skal jeg nyte den siste tiden - byen overrasker oss stadig. Jeg er ikke i tvil, Paris forblir min favoritt ❤

#nouwoutfit

Likes

Comments

Reise
Paris, je t'aime
God morgen fra min fantastiske hotellseng. Et ord som oppsummerer gårsdagen er perfekt. Vi startet dagen vår med frokost på Cafe De Flore, hvor vi var så heldig å få et bord langs fortauskanten. Her nøt vi både omelett og toast - og ikke minst hver vår crossaint og kopp te. Er det en ting du må gjøre om du skal til denne byen, så er det nettopp dette. Det finnes ikke noe bedre enn å kunne bare sitte på en stol og glane på menneskene som fyker forbi til sine daglige gjøremål.

Og middagen vår på Buddha bar? Ja, den var så bra som jeg hadde håpet. Selv har jeg besøkt denne restauranten i to andre byer, og klarte å overbevise Charlotte om at dette var et sted å spise. Jeg er ganske så sikker på at også hun ble fornøyd, om jeg skal ta ansiktsuttrykket hennes i betraktning. Reaksjonen ved første sushi bit sa alt! Vi fikk oss også en veldig god latter ved bestillingen da jeg hadde bestilt mitt - og kelneren trodde det var til oss begge. 15-20 biter sushi er da helt normalt?

Likes

Comments

Reise

11.000 skritt er så langt tilbakelagt i dag, og vi er tilbake på hotellet for en pust i bakken. Frokost på Cafe de Flore, godsaker til lunsj på Laduree og nå venter en bedre middag på Buddha Bar. I utgangspunktet skulle vi dit i går, men med en hard skallebank og slitne kropper etter reisen ble vi enige om å bare holde sengen. Ettersom det bare ble brødskiver til kvelds i går - skal vi hvertfall ikke spare på noe når det kommer til sushien i dag. Buddha Bar er jo helt fantastisk!

Og nei, vi fikk ikke nok makroner på Laduree til lunsj - så vi stoppet like gjerne innom en av deres andre butikker på vei til hotellet. Mektige, men så vanvittig gode.

Jeg fikk knipset en del bilder i dag, så jeg gleder meg til å vise dere mer av turen vår! Nå skal jeg legge meg ned på sengen en liten stund, dusje av meg dagen og få på meg kveldsantrekket om ikke så lenge. Håper alt står bra til der hjemme, her har vi det helt toppers!

Likes

Comments

God morgen fra Gardermoen!

Jeg ville bare stikke innom for å si hei før avreise. Vi har nå slått oss ned på SAS Lounge etter en liten tur i taxfreen og diverse andre butikker. Frokosten er inntatt og vinglasset er nesten drukket opp. På flyplassen i Paris står en privat sjafør og venter på oss - klar for å ta oss til hotellet. I dag står en bedre lunsj på L'avenue på agendaen, sammen med en god dose shopping og kos.

Ha en strålende dag alle sammen!

#nouwoutfit 

Likes

Comments

Reise
Leiligheten er vasket, kofforten er pakket, sushien er bestilt og bestis er på vei til Oslo. I morgen tidlig reiser vi til Paris! Turen har vært ubeskrivelig etterlengtet, og endelig har dagen kommet. Fantastiske middager, shopping og cafébesøk gatelangs er bare noe av det som står på agendaen.

Flyet hennes lander om kort tid på Gardermoen, så jeg skal bare kaste på meg jakken og kjøre avgårde. Håper dere vil være med oss til verdens fineste by, for bloggen og kameraet har allerede fått plass i håndbagasjen - gleder meg til å oppdatere dere! Snakkes fra Pariiis.

Likes

Comments

Hverdag, Trening

Den følelsen av mestringsfølelse jeg hadde i går, klarer jeg ikke sette ord på. Jeg løp mitt første halvmaraton og mitt lengste løp noen sinne! I løpet av mitt 23 år gammelt liv har jeg kun løpt en mil to ganger, to ganger. Jeg hadde virkelig ikke trent som jeg burde, og var vel på nippet til å gi opp. Men nei da, jeg stilte opp - og det gikk over all forventning. Jeg hang godt med de første 15 kilometerene; beina føltes bra og tempoet var jevnt. Det var helt til vi begynte stigningen opp til St. Hanshaugen. På et sekund var jeg slått ned i asfalten av den tunge murveggen, og nei - den hadde ikke planer om å slippe meg forbi på den lette måten.

Men jeg kom meg i mål, og jeg har aldri vært så sulten og sliten på en og samme gang. Jeg dyttet i meg en bolle, banan og sjokoladekjeks rett etter målgang - og det kom opp igjen med en gang jeg kom inn døra hjemme. Kroppen var ikke klar for det nei. Jeg hadde aldri trodd jeg skulle reagere slik jeg gjorde da jeg kom hjem, men jeg orket faktisk ingenting. Jeg ble sittende på gulvet i gangen i tjue minutter før jeg i det hele tatt kom meg i dusjen - og da jeg kom meg dit ble jeg stående uten å gjøre noe som helst. Armene ville ikke over hodet og beina ville ikke løftes. I tillegg fikk jeg meg en sikkelig strekk under foten, så hinkeguri har ikke gjort så mye i dag nei. Men samma søren - JEG KLARTE DET! Den medaljen henger allerede på et fint sted i stua.

God søndag alle sammen!

Likes

Comments

Hverdag, Trening

God fredag fine lesere!
Jeg beklager for at dere ikke hørte fra meg i går, men jeg må bare si at jeg hadde mer enn nok med meg selv akkurat da. Følelsene og kroppen har hatt svinger så store som berg og dalbaner, og jeg slettet mitt forrige innlegg i går - fast bestemt på at jeg ikke skulle løpe. Det var helt til jeg snakket med Erlend på telefonen samme dag. Det skal ikke så mye mer til enn noen fine oppmuntrende setninger for å få meg til å skifte mening. Det var først i dag tidlig jeg virkelig snudde om, og bestemte meg for å stille opp uansett hva. Det er også derfor jeg drikker ingefær og sitronte som en galing. Forkjølelse på vei!

Det er jo så sant det de sier, man gjør det i bunn og grunn bare for seg selv, og den eneste konkurransen du har er mot din egen hjerne. Så i dag tok jeg toget ned til Rådhusplassen etter jobb. Hentet startnummer, deltaker tskjorte og samtidig ble jeg også lurt på et Usain Bolt sokker. Det ligger jo i navnet, det er klart jeg skal løpe som en helt i morgen! Spennende å se om de utgjør den forskjellen selgeren påpekte..?

Ønsker dere alle en strålende helg, her skal sofaen utnyttes til det fulle i kveld - før jeg skal få meg en god natt søvn og lade opp stressfritt i morgen tidlig.

Likes

Comments

Reise

5.januar 2017 bestilte jeg og @charlottetunes tur til Paris. Vi har ventet, drømt oss bort og planlagt siden da - og nå er det bare en uke igjen til avreise. Jeg kan egentlig ikke fatte hvor den tiden har blitt av? Altså, for 9 måneder siden virket det så uendelig lenge til, men jammen meg har vi klart å bedrive ventingen vår med et eller annet i løpet av denne tiden.

Vi har allerede fått booket en privat sjafør som kommer og henter oss på vegne av hotellet. Det samme er to middager og og to lunsjbesøk. Vi vil se og gjøre så utrolig mye, at jeg nesten er litt redd for at vi ikke kommer til å få med oss halvparten engang. Nøkkelen er vel planlegging i kombinasjon med ro og godt selskap. Å stresse er helt uaktuelt! Veldig mye god mat, latter og jenteskravling er noe jeg virkelig har savnet med denne jenta, da hun bor i Bergen. En tur med sin beste venninne er så etterlengtet og ønsket nå! Og hvilken annen by enn Paris passer bedre? Jeg har vært der to ganger tidligere, mens dette blir Charlottes første tur. Som jeg gleder meg!

Likes

Comments

Velvære

Er det en ting jeg er avhengig av, så er det en god serie med renseprodukter for ansiktet mitt. Jeg har alltid slitt med mye hudordmer og små urenheter i kinnene og haken - og har brent meg på flere serier som har resultert i store utbrudd i store deler av fjeset.

Det var vel for et år siden at jeg ble introdusert for ZO Skin Health by Zein Obagi, og det kan jeg med hånden på hjertet si er det beste bekjentskapet jeg har stiftet. På bare noen dager merket jeg store forskjeller, og føler meg nå freshere enn noen gang. Produktene er litt stivere prismessig - men når det kommer til ansikt syns jeg det er helt innafor. I det store bildet er de veldig drøye, så det blir kanskje ikke så ille likevel?

Rens: Dette er den beste rensen jeg noen gang har brukt, og har blitt min beste venn i toalettmappen. Den inneholder små korn som skrubber ansiktet ditt forsiktig, samtidig som den fjerner mascaraen din uten at du må gnikke og gnu deg i øyene med sminkefjerner. Helt fantastisk rett og slett.

Te-pads: Denne bruker jeg både morgen og kveld etter rens. Det er tynne pads som ligger i boksen, og for å gjøre den enda litt drøyere kan du klippe de i to. Du får også en liten flaske med en slags sprit du skal helle oppi. Padsene trekker til seg den flytende væsken og gir ansiktet ditt en sikkelig fresh up ved påføring. All urenhet fra dagens gjøremål blir borte, det kan jeg love deg!

Skrubb: Det er den lille blå boksen du ser overfor. Jeg må ærlig innrømme at jeg ikke har vært så flink til å bruke denne - ikke vet jeg hvorfor, men jeg prøver virkelig å huske den en gang i uken. Nok et veldig godt produkt.

Maske: En blå maske som trekker porene dine sammen og gir ansiktet ditt en fantastisk glød. Sliter du med akne og andre urenheter er denne et must! Du trenger ikke påføre masken i hele ansiktet hver gang, men legg den på de områdene du er mest plaget.

Solkrem: Denne kremen har solfaktor 50 og inneholder litt farge. Denne man ha om sommeren, men er også fin nå som huden begynner å bli litt tørr og høstblek.

Likes

Comments