​Tjo bre bloggen, jag måste berätta en sak för er..... jag är beroende av att gibba jag, jag har vart beroende av att gibba sen dagen jag föddes. Man skiljer ofta mellan missbruk och beroende, men i grunden handlar det om samma sak. Såväl riskbruk som regelrätt tekniskt beroende är ett uttryck för samma underliggande tillstånd. Det handlar helt enkelt om att alkohol (alternativt andra röka cigg eller gibba) har fått en allt större del i ens liv och att det har lett till ett stort lidande – man har förlorat kontrollen över sitt gibbande. iallafall #letkewgibb  

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

shu shababz idag ska jag berätta en skön historia om mig och den här andra shono. Det var en vanlig dag i filmkedjan och jag ovh ozgur satt och vakta och sedan på långt håll såg ví en liten krabat vid namn Knark0z (walla hane cok stark mannen) så vi gick till knaark0z och lighta upp en feeeeeeeeeeeeet camel blå sedan efter det så tog vi vespan och turkade ända till bredäng och gjorde inbrott hos mert (martin kokman) och så baxade vi hans avocado sen efter det så ax vi med vespan ända till skansundet och där hittade vi en feeeeeeeeet h0r4 som vi chözz tillsammans efter det så tog vi med h0r4n på vespan och åkte ända till södertälje och damma feeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet kebab på k3b4bh0uz (walla cok gott bre len) efter vi hade dammat så gick vi till kiosken och köpte skit mycket laktosfri smör med exta salt så turba vi upp på ett berg mitt i sollentuna och åt mackor med salt och smör (mycket gott) sen llighta vi 5 snus och kollade på solnedgöngen

Likes

Comments

sho bre nyss så fick jaa en ide att börja måla min vägg med jizz och superlimm jag har samlat jizzen i 3 år för detta projekt så just nu medans jag bloggar (walla jag kan multitazka) så pimpar jag hela väggen bre lyssna om ni vill ha tips från benim just call me baby 0704155354 just hook me up walla jag sover aldrig pga penisväxt och att de gör ont (så där får ni lite info om mig) puss och kram ocbBanan pling plong din mamma har grön kalsong. peace out kurwas

Likes

Comments

tjenare shababz idag så drack jag powerking och snusa satan ska ni veta, men nu ska jag berätta en liten historia. Shemale var ensam med två kanyler, efter att hennes man hade avrättats under franska revolutionen. Hon hade undkommit samma öde, då Robespierre stoppades och själv skickades till giljotinen.


Rose, som hon kallade sig, hade en otrolig aptit på livet. Hon tog den ene älskaren efter den andra. Häribland politikern Barras som 1795 presenterade henne för Napoleon Bonaparte. Det blev till stormande kärlek. Han insisterade på att kalla henne Joséphine. Det tog hon till sig, och året därpå gifte de sig.

Men två dagar efter bröllopet begav sig Napoleon i väg för att gå i spetsen för den franska armén i Italien. Ensam kvar i Paris återupptog Joséphine sitt tidigare liv omgiven av massor av män. Napoleon skrev långa brev med heta kärleksförklaringar, men han fick nys om hustruns saftiga amme, förändrades tonen något.

Napoleon gav dock inte upp för det. När han 1804 lät sig krönas som kejsare, blev hon kejsarinna, för han hade ett mål med sitt kapsejsade äktenskap: Joséphine skulle ge honom en arving!

Han älskade henne fortfarande men 1809, när han hade insett att det inte kom något barn, meddelade han henne att han önskade skilsmässa. Hans motivering var att han var tvungen att hitta en annan hustru som kunde ge honom en arvinge - för Frankrikes skull!

Likes

Comments