View tracker

Jag har fan sagt flera tusen jävla gånger att jag ska blogga. Jag ska lägga ner tid på detta skit men varje gång jag försöker så slutar det så här. Jag bloggar inte, men eftersom jag är igång nu så kan jag väl fortsätta var på
Gymmet med min vän christoffer och han sa att jag såg ut som en tjur och det tog jag som en positiv sak så jag fortsätter att träna som jag gör så hoppas jag på
Mer resultat idag så blir det en sväng till gymmet för att döda ryggen tror jag.

Senare ikväll blir det fotbollsträning med mitt älskade reijmyre! ;)
Likes

Comments

Gårdagen stod för ett underbart ryggpass, som tog sjukt bra har världens jävla träningsvärk. Dig ska jag försöka hinna med ety biceps triceps pass idag hoppas på samma pump som igår. Nu är det roligt med träning!

Likes

Comments

Igår lite sen uppdatering men dagen bestod av två ispass och 1,2 mil cykling det sög eftersom jag redan var verkligen helt utmattad. Men i alla fall gjorde verkligen ett drömmål på a-lags träning och då höjdes självförtroendet.

Och dagen består utav andra träning med Reijmyre och löpning och styrka ser verkligen inte fram i mot detta pågrund utav att jag är skit seg o allmänt trött. Men älskar gänget och kommer bra överens med alla. Längtar verkligen till grässäsongen.


Likes

Comments

Gick jävligt bra på gymmet idag! Blev ett biceps triceps pass. Och så körde jag lite deadlift eller så kallat marklyft, körde det för att fila på tekniken men hann med ett Maxlyft på 120 kg ungefär. Men självklart när man lyfter tungt så förlorar man tekniken och det stör mig så det är bara att fortsätta öva!


Likes

Comments

Dagens pass består av lite allt möjligt gick igenom nästan hela kroppen.som sagt så är det ganska mycket folk på gymmet idag och inte rätt folk. Så svart att få allt som man vill få gjort gjort. Hade

Likes

Comments

View tracker

Dagens pass fick bli ett löppass eftersom tid ej fanns eftersom jag har varit i Stockholm hela dagen se inlägg över under detta.

Ja i alla fall det gick inge vidare men jag antar att det är därför jag tränar,. Fick bli nästan 3 km idag då fan sjukt att jag inte orkar mer egentligen. Får se om det blir lite trappintervaller senare ikväll.


Likes

Comments

nu sitter jag alltså på tåget påväg hem från huvudstaden, har varit på en utställning om romer och fördomar osv, det har varit väldigt lärorikt och intressant. ska försöka springa ett varv sen bara för att få lite träning idag. en helt okej dag med andra ord.

MINA MÅLTIDER

Frukost: havregrynsgröt med mjölk

Lunch: kycklingsallad min mineralvatten

mellanmål: pastasallad med Loka


Likes

Comments

Då var det dags att börja om året med nyttig kost och mycket träning. jag startar på vikten 95 kilo och jag vill ner till 85 minst. Så dagen till ära så blev det 2 km löpning och biceps triceps bröst. fick väldigt bra känsla och tyckte det var kul. nu bara invänta kvällens fys och hockeyträning.
Likes

Comments