Tjenare! Idag har varit en seg dag då jag har legat i sängen och tittat på serier och suttit lite vid datorn och spelat. Anledningen till varför jag är seg idag är för jag kom hem från en Polen kryssning igår.

Vi hoppaade på färjan 20.30 och gick direkt till hytten. Vi höll på och missa middagen för pappa trodde den öppnade 22.00 till 23.00. men han hade helt fel. Som tur väl så hade dom bara öppet i 20 min till så vi fick plocka det vi ville äta. Höll nästan på att glömma att jag hade en kompis med mig och som tur väl så kunde han hänga med annars skulle jag haft väldigt tråkigt eftersom jag har åkt den innan med familjen och då var det trevligt men jävligt drygt. Efter maten så gick han och jag och tittade runt lite. Klockan blev mycket och vi gick o la oss för att orkar med resan hem.

Tidigt på morgonen kl 06.00 så spelade dem upp en sjukt jobbig låt i högtalarna och sa att vi var framme i Polen om 1 timme och 30 minuter så det var bara till att somna om tills luncen öppnade. Efter luncen gick vi till spaet och spaade och måste bara säga fy satan vad skönt det var. När vi hade spaat färdigt så gick vi till cafeét och tog en Cola och en fika och satt med mobilerna. Måste ba tillägga att internetet sög!! Jag köpte även dem parfymerna som är på bilden och fan vad gott dem luktar <33 Resan var dryg men ändå rolig tack vare att han följde med :)


Jag skaffade Nouw för min kompis tyckte "why not liksom". Men få väl se om detta är något för mig. Kram på er <33

Likes

Comments