Ibland blir jag sjuk, det skäms jag över. Inte förkyld eller febrig, bara deprimerad och full av ångest och självhat. Det är pinsamt. För helt ärligt så känner jag att det inte är min rätt att må så, jag har inget förflutet som spökar, inga händelser som spelas upp på repeat. Jag bara är sån.
00:20 inatt låg jag och grät okontrollerat, kanske var jag ledsen, kanske kände jag mig ensam, eller så kände jag mig bara dum för att jag grät.

Det är ingen som får höra allt, för ingen får veta. Tanken skrämmer mig, tänk så vill ingen veta av mig för att jag säger hur jag mår. Tänk så tror dom jag tycker om att jag alltid mår såhär, att jag konstant går med ett åskmoln ovanför huvudet. Tänk så tror mitt jobb att jag inte är kapabel till att jobba kvar, att jag är instabil.

Hur förklarar man att jag mår bra, oftast. Fast ibland så brister allt totalt? Det vill man inte, man vill inte vara svag eller en börda för någon annan. Ångesten av att känna sig som en börda för andra är värre än ångesten man kände från början. Så man berättar inte, man är tyst och hoppas att det går över snabbt. Det värsta skulle vara att bli definierad som den tråkiga deprimerade tjejen. Jag är inte en deprimerad tjej, jag är en tjej med depression. Jag är inte min sjukdom, jag har en sjukdom.
Det gör ont att säga det, för jag vill inte. Jag vill inte att folk ska tro att jag är någon annan än Anna. Även om jag kan halka ner ibland så mår jag oftast bra. Tänk så glömmer man det? Tänk så känner man att man inte orkar med mig?

Därför skäms jag för att berätta, jag vill inte bli lämnad över något jag inte kan rå för.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag har svårt att hitta en nuderosa som passar till min hudton, denna gör det bra! Fairytale dream från Make Up Store är en omtalad läppenna som glider mjukt över huden utan att lämna smulor. Om du är som jag och gillar att jämna ut läppfärger med pensel efteråt så är ett tips att ladda penseln med lite lypsyl för att få den att röra sig lättare. Lypsyl innan läppenna gör den mer svårarbetad som fastnar inte lika bra på läpparna.

Likes

Comments

När jag var på Kicks idag och letade present åt mor så kom jag över denna palett. Det är ingen direkt nyhet utan har varit ute på hyllorna i snart ett år. Med det sagt så har jag inte varit speciellt intresserad av denna palett. Innan denna kom smashboxs Full Exposure palette, en riktigt flopp enligt mig. Dåligt med pigment och skuggorna smulade mer än vad jag kan acceptera för något som går på nästan 400kr.

Jag ska erkänna att alla skuggorna i denna palett inte håller den höga standarden jag förväntar mig utav Smashbox. Däremot är den marknadsförd för att fungera både med torr och fuktig borste för att ändra finishen och intensiteten av skuggorna. Detta är ingen nyhet inom make-up. Det är vida känt att man genom att tillsätta lite vatten till skuggorna så blir de mer intensiva.

Trots detta valde jag att testa denna palett för färgerna såg helt gudomliga ut i pannan. Precis som väntat så saknar en del det starka pigment jag söker och färgen "blanc" är bland den smuligaste jag testat. Men med tillsatt vatten däremot, stor skillnad. Pigmenten går till en helt ny nivå och färgen "midnight" som torr appliceras som en svag svart blommar ut till en superfin mörkblå. En nackdel till detta är att man måste jobba snabbt med färgen när de appliceras då de snabbt torkar och blir svårare att blanda ut. Är man van så är det dock inget större problem. Allt som allt så får denna palett 3/5. Superfina färger som ger bra payoff när de är fuktade. För att få ett högre betyg hade de däremot behövt prestera lika bra torra, vilket de tyvärr inte gör.

Likes

Comments

​Känner för sommar och tunna kläder, alla dessa är från boohoo.com. Låt mig drömma lite. 

Likes

Comments

För någon vecka sedan fick jag nys om The Body Shops "shade adjusting drops". Ett flytande pigment och antingen kan ljusa upp din foundation eller mörka ner den. Perfekt om man har svårt att matcha. Jag har sedan en tid tillbaka fått blanda ut mina foundations med Manic Panics "dramtone foundation" för att lyckas få den ljus nog. Det jag har märkt är att TBS:s produkt inte ändrar konsistensen på foundationen och blandar även ut mer jämt. Stort plus för min del. Vill ni ha en mer fördjupad jämförelse mellan dessa två så är det bara att kommentera.

Fick även med mig ett generöst prov av deras fresh nude foundation då färgen jag ville ha var tillfälligt slut. Kort sagt. I´m in love. Applicerar jämt med en mediumtäckande finish. Ligger lätt på huden och kakar inte ifall man behöver lägga fler lager. En produkt jag absolut kommer köpa nu när jag fått testa den.
Likes

Comments

Det är nästan så man uppskattar lokaltrafik när man åker det sällan, så sjukt skönt att inte koncentrera sig på körningen. Är påväg hem till Rickhard nu efter en relativt lång dag. Började med en rutin gynundersökning bara för att why not och slutade med tre timmars irrande på kupolen. Blev mest pysselgrejer och lite andra saker som behövdes fyllas på. För att inte glömma en brutalt snygg kimono på hm:s rea.
Kanske borde man unna sig en riktigt ledig lat dag imorgon.

Likes

Comments

Jag blir less på detta mörker, visst min kropp hatar värme men att vada fram i konstant mörker fungerar inte för mig. Proppar munnen full med cheez cruncherz och D-vitaminer i protest.

Likes

Comments

Shoppingen i Bryssel var klen. Tur var väl det med tanke på hur dyrt det var. Enda affären vi handlade från var Primark, och då var det mest småkrafs som underkläder och nån tröja.
Däremot hade jag skickat med en lista till min syster som var i London samtidigt.
Sleek är ett av mina favoritmärken när det kommer till smink. De testar inte på djur och de flesta produkter är veganska, eftersom det är ett brittiskt märke är det billigare att köpa där. En palett med skuggor går på ca 80kr tillskillnad från i Sverige då den går på det dubbla. Nog för att de är värda pengarna men, u know.
Rimmels stay matte puder och revlons colorstay foundation är must haves för mig. Även de billigare i London.

Likes

Comments

Sitter på Bromma flygplats och väntar på att vi ska lyfta mot Bryssel. Bredvid oss sitter en tjej ~5år och frågar sina föräldrar varför vi inte pratar svenska. Det är inte förens då man inser hur mycket dalmål man pratar, haha. Jag har tömt min drink och Rebecca är på sitt andra ölglas. Två människor, en som kräks och svimmar när hon flyger och en som är brutalt flygrädd. Detta ska gå bra.

Hörs i Bryssel.

Likes

Comments

Nog. Min hals och mina lungor känns trötta och ömmar efter allt hostande, ironiskt nog så hostar jag inte alls nu tillskillnad för någon timme sedan då jag inte kunde somna pga allt hostande. Huvudet dunkar och näsan är täppt, hur jag än vrider på mig så ligger jag så fruktansvärt obekvämt. Jag har fått två timmar sömn, kanske tre. Att det ska behövas en frisk kropp för att få vila ut är nog livets ironi.

Likes

Comments