dagen började i katastrof... Jag hade vaknat men somnade om. sen när jag vaknar blir det två timmar framför datan lite Youtube. Sen inser jag att jag måste ta tag i mitt liv o skriver till min frend. o han svarat att vi kan va.

Så nu ligger vi i varsin säng o ska sova :) Godnatt.

Likes

Comments

Allt förändrades över en natt, jag insåg att jag hade känslor för personer av samma kön. jag ska inte måla upp detta som en Disney film där allt börjar lycklig o sen inträffar något tragiskt o sen blir det ett lyckligt slut för slutet är ett oskrivet blad.

Jag va killen som inte va blyg för att prata med tjejer. Jag va killen som inte spelade fotboll, jag va han som stod med tjejerna o pratade om hästar.

Jag skulle börja 7an. Jag står med min dåvarande bästa vänn, vi står i vårt nya klassrum o möter resten av klassen. Vi blir snabbt vänner med två andra tjejer och en av dem skulle senare bli min stöttepelare o bästa vän. Hon har givit mig mod att våga vara mej själv. Och jag ångra inte för en sekund att jag blev vän med henne. Tillsammans har vi gått gjort en resa. En  resa om att hitta sej själv.
Idag står jag på egna ben o säger

Ja jag är bög!

Likes

Comments