Hej hej!

Hoppas ni har haft en bra dag! Min har varit lite stressig idag, har haft eller har en del skol arbete kvar som ska vara inlämnat imorgon och det kommer jag inte hinna... Sen så har jag varit tvungen att spela in och redigera min senaste Youtube video som nu ligger uppe och ni kan kolla in den här --> https://youtu.be/F0vEWemoRsU

Och för att tala om något helt annat så har jag tankar på min fortsatta tutorial i Java, men jag har bara inte riktigt haft tid att genomföra den ännu.. Har varit mycket nu med CSN och Youtube och kvarglömt skolarbete så jag hoppas ni har tålamod och förståelse. Den kommer men jag vet bara inte när ännu.

Nej men ni får sova så gott så hörs vi!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej hopp!

Hoppas ni haft en bra dag! 
Nu har jag lagt upp del 2 i min spelserie på Youtube, så kom över och kolla in den och gilla den om du vill se mer. Lämna gärna även en kommentar när ni ändå kollar in den!

Här kommer länken ---> Youtube video

Ha det så gott! 

Likes

Comments

Ja vart ska man börja?

Man är en fattig student som jobbar extra på helgen för att jag inte har klarat tillräckligt med högskolepoäng när jag pluggade i Stockholm för att få CSN nu, och uppe på det så har jag inte blivit kursregistrerad på två kurser som jag började iaf innan vi flyttade till Gotland. Så nej jag gick inte dem aktivt men borde ändå blivit registrerad på dem och definitivt på den ena då den typ inte krävde någon närvaro mer än de första dagarna. Så nu har CSN varit på mig och jag fick igår på posten en inbetalnings kort för återbetalnings krav för lån under perioden då de två kurserna gick... Så nu vill dem att jag ska betala in drygt 28 000 kr den 29 Januari (tror jag det var)... För de pengarna har jag ju i bakfickan!

Så igår fick jag även skicka efter en blankett för att ansöka om en betalnings plan, och den måste ju in ganska snabbt så man kan ju tro att den finns på deras hemsida för att ladda ner så man kan skriva ut den själv, men NEEEEEJ den ska dom skicka ut... Och den kunde ta upp till 7 dagar... Är så jävla förbannad just nu! Jag behöver ha den blanketten NU! För nu om jag har tur skickar dom den på Måndag och då får jag den Tisdag/Onsdag och sen ska den fyllas i med en jävla massa uppgifter och sen ska jag skicka tillbaka den.

Uppe på allt det så kollade jag runt lite igår också på Mina sidor på CSN och såg då att jag ska börja betala tillbaka mitt lån, alltså inte det som är återbetalnings krav utan allt de andra som jag lånat och haft rätt till. Och de ska betalas 4 gånger det här året och den första inbetalningen ska in i Februari... Dock så är det inte så mycket men det vore ju bra om dom kunde skicka ut lite klok information annars hade jag inte sett det än...

Nej fyfan nu ska jag roa mig med något roligt, är väl det man vanligtvis gör men jaja.

Vi hörs!

Likes

Comments