Hej och välkommen tillbaka till min blogg! Direkt på sak, har jag många gånger tänkt på killar som bloggar och tycker att dom är fantastisk modiga. Att Dom som står upp för vad dom gör och vad dom tycker om att göra. Även om någon klandrar ner på dom och frågar varför i helvete en kille bloggar så svarar dom : för att vi killar har väll precis samma rätt som tjejer att blogga. Då tänker man ibland, iallfall jag. Varför kommenterar först och främst killar som inte tycker om att killar bloggar. Det är väll bara låta det va och sluta läsa deras bloggar. Ska det verkligen vara så svårt att bara lämna det man ogillar? Jag är också kille. Jag vet exakt hur det är för andra killar att blogga även fast jag är ny som det. Jag får av vissa killar kränkande kommentarer osv. Jag står upp för det jag gör och kommer att fortsätta göra det. Jag vill bara att alla skulle kunna göra det lika lätt som jag. Men tyvärr är det inte så. Jag kommer från och med nu aldrig sluta blogga. Vad dom än säger till mig så låt dom. Ska försöka vara stark så länge det går. Bara så ni vet så kommer jag inte Altid vara aktiv på denna blogg. Går i skolan för sista året och sen blir det gymnasium och har liksom inte all denna tid som jag har just nu. Så, bara för att denna blogg inte ska bli såååå himla lång avslutar jag den nu! Hoppas vi ses i nästa😘

  • 5 readers

Likes

Comments

Hej och välkommen till min alldeles egna blogg. Woho!!
 jag  heter Kevin gradin. Jag är 15 år och går forfarande i skola i Sundsvall.
Jag har många gånger tänkt tanken att skaffa blogg men har aldrig blivit av. Har helt enkelt inte orkat och haft engagemang nog att skaffa en blogg.
Jag har aldrig bloggat förut så det här är alltså min första blogg  jag någonsin har gjort. Innan jag skaffade den här bloggen så hade jag ingenstans att sätta mig ner och slappna av och bara låta tankarna flyta iväg och skriva ner saker jag tänkt eller tänker på. Men nu har jag det. Och det känns fantastisk!  Här tänkte jag lägga upp saker som händer i min vardag och saker och ting som har hänt och kommer att hända överhuvudtaget. Och hoppas att några kommer läsa och tycka om denna blogg.
Bara så ni vet så får ni kommentera och tycka precis vad ni vill om denna blogg. Uppskattar feedback otroligt mycket. Men om du bara klagar och försöker trycka ner mig och mina små misstag så kan du lika gärna gå och försöka bättre själv så kan du se att det Altid inte går som man har tänkt sig. Jag försöker mitt bästa för att få folk Att tycka att det är intressant att läsa och fortsätter att läsa. Så om ni tycker att jag kan förbättra eller ändra på saker så säg gärna till. Istället för att ni ska sitta och klaga inombords medan ni läser så säg till direkt så kan jag försöka att ändra det som gör den dålig och bara göra den bättre. Kommentera gärna hur/varför/ jag kan göra den bättre.
Ps:här nedan kommer en liten bild som jag tycker är otroligt vacker så ni vet + lite höst inspo. Tycker att jag fått med allt jag velat säga i denna blogg så.
Hejdå!😘 hoppas vi syns i nästa.

  • 6 readers

Likes

Comments