• Facebook
  • Twitter
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Foto, Känslor

Hejsan!

Som ni redan kanske vet så studerar jag samhällsvetenskap och media. I media har vi fotografi som ett ämne vilket jag älskar, och orsaken till att jag valde media. Jag fick en väldigt fascinerande uppgift. Vi skulle jobba med komposition vilket jag väl känner till. Men jag ville även väcka ett intresse i bilden. Vi jobbade med äpplen som motiv och dessa blev mina favoritresultat.

Jag har inte uppdaterat bloggen på ett tag då jag inte har hunnit. Men jag ska försöka uppdatera den lite oftare då det händer lite mer spännande saker nu.

Likes

Comments

Foto

Hejsan alla där ute!! I helgen förväntas det bli underbart väder, och jag har inga planer. Vem vill inte ge en fin bok med foton på sina barn, sig själv, sina djur till någon älskad i julklapp? Perfekta julklappen till alla i släkten! Hör gärna av er om intresse så planerar vi en photoshoot!!

Likes

Comments

Foto, Foto–Porträtt

Hejsan!

Idag vaknade jag tidigt och drog till skolan. Mina fredagar är inte så krävande då jag endast går i skolan till 11:50. Då passade jag och en av mina äldsta vänner Daniel på att fotografera lite. Han hade frågat om han kunde få några bra bilder som skulle kunna gå till bra användning, vilket jag sa ja till.

Vi möttes på stan och gick till de äldre bitarna av Västerås och jag lät honom vara fri och avslappnad. Tyvärr så var vädret inte det bästa då det var kallt och regnigt periodvis. Men här är iallafall resultaten, hoppas ni gillar dem!!

Vill du också bli fotograferad av mig? Se till att skicka ett mail!

Likes

Comments

Foto, Foto–Landskap, Foto–Natur, Känslor, Minnen

Hejsan!

Igår hade jag inget att göra. Jag satt hemma och funderade och tillslut beslutade mig för att ta en ordentlig promenad. Syftet var att kunna hitta saker och försöka se dem från andra perspektiv. Jag själv tycker det var en jättebra övning att utveckla ett öga för andra vinklar. Jag var ute i ca två och en halv timme, och med tiden blev himlen mörkare vilket gjorde det svårare för mig, men även där lärde jag mig saker.

Jag tyckte det var jätterolig och skönt. Jag fick vara ute i friska luften och besöka ställen jag inte besökt sedan jag gick på fritids. Det drog upp gamla roliga minnen från när snön låg högt och fantasin var oändlig.

Här är mina resultat, ge gärna kritik och feedback. Om det är något ni gillar så klicka gärna på "gilla-knappen".

Likes

Comments

Foto, Foto–Porträtt

Hejsan!

Här börjar min fotoblogg med några bilder från innan snön hade lagt sig på marken. Jag och min flickvän hade en dag ledigt och beslöt oss för att ta en trip till Tidö slott, ett slott som designats av samma man som designat Drottningholms slott. Med alla höstens färger fick man en frisk och mysig känsla när man var där. Det fanns olika byggnader med olika historier. T.ex. den gamla delen av slottet som ligger inhägnat nu och står som ruiner. Sen den delen som man ser på vissa av bilderna. Otroligt fint slott med en fin natur som omringar slottet och dess mark.

Jag rekommenderar andra fotografer att åka dit, även andra folk som vill se något speciellt!

Likes

Comments

Foto

Hejsan!

Nu har det gått sin lilla tid sen jag skrev senast. Jag har verkligen inte hittat motivationen till vad jag förr gjorde. Mycket har berott på skolan, privatlivet och mina andra intressen. Nu för tillfället pluggar jag för att kunna få mitt körkort, vilket är mitt prio ett just nu. Sen har jag dragits mer åt mina andra intressen. Mitt störta intresse är fotografi, vilket jag även studerar. Så mycket tid har gått till att fotografera och lära mig mer om det. Sen har jag musiken jag vill fokusera mer på.

Men som ett förslag jag hade i tanken är att kanske förvandla denna blogg till en fotoblogg. Jag har ingen hemsida där jag delar mina bilder etc, jag delar endast dem via Flickr.

Så jag tror jag gör denna blogg till en fotografiblogg!

Likes

Comments

Hejsan!!

Känns som evigheter sen jag skrev här, det beror på att inget spännande har hänt. Skolan har väl hänt men vem bryr sig om det haha.

Men en sak har varit lite extra spännande för mig. Jag följer så som många andra Jon Olsson på youtube, och har alltid kollat på hand ryggsäckar. Och det är han själv som har designat dem. Så jag beslöt mig helt enkelt mig för att köpa en.

De är tydligen väldigt populära och tar snabbt slut. Men jag hade turen att få den i min färg. Modellen jag har heter Base 15L. Det är den minsta av väskorna Douchebags tillverkar. Med Jon Olssons skiddesign på väskorna får man en praktisk väska som rymmer mycket. Jag älskar min väska hittills och den kommer förhoppningsvis uppfylla mina krav. Ni kan själva köpa en Douchebag HÄR.


Tillbaka till skolan. Det är faktiskt ganska skönt att komma tillbaka till skolan efter detta lov trots allt. Det är skönt att få in alla rutiner igen. Har planer att börja träna igen och få ett mer hälsosamt liv hehe.

Hoppas ni hade ett trevligt sommarlov och njuter av skolan igen :P

​Detta inlägg är inte sponsrat av Douchebags!

Likes

Comments

Minnen, Resa

​Hejsan!

Igår var jag i Stockholm med Rosa, som skulle på anställningsintervju. Tyvärr va vädret inge vidare, blåsigt och kallt. Senare på dagen mötte vi upp Rosas vän Ellie och vi gick och åt tillsammans på en mysig liten resturang i Gamla stan. Kvällen blev hyfsad fin med en rosa och röd himmel.

Jag var även i Stockholm för några dagar sedan då jag gjorde min vän Andreas sällskap då han skulle både skriva teoriprovet och köra upp. Vi mötte även upp vår gamla vän Alice. Tyvärr så blev det ingen biltur med Andreas eftersom han inte lyckades på uppkörningen, till vårt försvar så är vi inte vana med Stockholmstrafiken...

Hoppas ni har haft en underbar vecka, det har jag. Och nästa vecka så är det även skolstart för mig igen. Jag är lite peppad men vill ändå inte tillbaka. Känns som sommaren är för kort ibland, men det ska bli skönt med rutiner igen. 

Likes

Comments

Minnen, Resa

​Godkväll!

Igår hade jag en jätterolig dag på Liseberg. Hade turen som mötte upp  en bekant och va hela 12 timmar tillsammans innan vi gick till stationen och åkte hem. En av mina roligaste dagar hittills i mitt liv. 

Idag tog vi en lugn dag, eftersom det regnade inatt så är det lite kyligt så vi skapade inga stora planer utan vi åkte förbi Skärhamn och åt lite gött tilltugg och dryck. Jag tycker att Skärhamn är så vackert, de mesta hamnarna på Tjörn är fina.

Imorgon blir det en golfrunda på Tjörns Golfklubb.

Likes

Comments

Foto, Resa

God eftermiddag!

Hoppas ni har haft en underbar dag, det har verkligen jag. Idag bjöds vi på ett underbart och fint väder, så vi tog på oss badkläderna och åkte till stranden i Rönnäng. Det var första gången för lilla Felicia att bada i saltvatten. Hon var lite smått rädd för maneter men rädslan gick över efter att hon hittat små snäckskal på den klara botten. Tur så hade jag min kamera med mig och passade då på att plåta lite bilder.

Hoppas vi bjuds på lika bra väder imorgon då vi drar till Liseberg.

Likes

Comments