• Facebook
  • Twitter
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Foto, Foto–Sport

Hejsan!!

Som jag skrev förra inlägget så skulle jag dela med mig av massor av fotografier på hockeyn. Men med pressat schema och mycket plugg så har jag inte haft tid åt att uppdatera bloggen, tyvärr. Och jag kommer inte lägga upp bilderna från förra helgens matcher då de är ganska gamla vid detta laget. Istället får vi blicka framåt då våren kommer närmare och snart är här. Och som jag tidigare nämnt har jag ett par projekt planerat, så de lär komma upp på bloggen när de är relevanta.

Hoppas ni har haft en bra vecka hittills!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Foto, Foto–Sport

Hejsan och god förmiddag!

Jag har skrivit mycket om hockey den senaste tiden, om mer blir det. Jag har alltid haft sport som ett brinnande intresse, speciellt hockey. Jag är verkligen superglad och tacksam för att jag har kommit så långt som jag har gjort den senaste tiden, och jag har många att tacka! Och nu är jag tekniskt sätt lever drömmen så kommer jag fortsätta göra det och utöka det om det går. Men såhär ser planeringen ut för framtiden.

Denna helg gästas VIK av DIF och AIK, två stockholmslag. Förhoppningsvis blir det två tighta och hårda matcher, vilket är kul att se på. Och hoppas VIK vinner. Sen på onsdag v.10 så kommer jag och VIK tillsammans åka ned till Karlstad för att möta FBK som just nu ligger etta i tabellen. Så förvänta er mycket hockey framöver.

Tyvärr kan dessa planer gå i crash då jag är lite förkyld och det blir bara värre, och för lagets bästa så vill jag stanna hemma då jag inte vill smitta någon i båset. Så får ta det lugnt denna vecka och försöka krya på mig tills helgen.

Nu ska jag besikta bilen och hoppas att den går igenom. Sen ska jag på bio med Rosa. Hoppas ni får ett fortsatt trevligt sportlov!

Likes

Comments

God eftermiddag!

Som ni vet så skulle jag fotografera både J20 och J18 denna helg. Skulle enligt planerna fota 4 matcher, två av vardera lagen. Men valde att ta ett lag per dag, vilket var skönt då matcherna låg tätt intill varandra, och jag var tvungen att göra klart bilderna så fort jag kunde. Men en bra helg blev det, då båda matcherna som jag fotograferade vans av VIK.

Planerna här efter blir att jag fotograferar J20 nästa helg då de möter stockholmslagen AIK och DIF. Få se hur det går. Sedan v.10 hänger jag med J20 till Karlstad där vi gästar Färjestad BK, vilket blir otroligt kul. Som tidigare nämnt, det händer mycket nu!

Hoppas ni har haft en bra helg och ett bra sportlov för er som har det!!

Likes

Comments

Foto, Foto–Sport, Känslor

Hejsan!!

Åh gud vart ska jag börja? Efter att jag fotograferade VIK Hockey så fick jag otroligt viktiga tips av de jag mötte där. Det ena ledde till det andra och nu ska jag fotografera ytterligare 4 matcher, men då på VIK juniorer, det vill säga J20 och J18. Det blir en fullbokad och rolig helg då det är 4 matcher på 2 dagar. Så förvänta er massor av hockeybilder. Efter det kan det även bli bättre, men det tar jag upp vid ett annat tillfälle. Jag är enormt tacksam för att jag har fått denna otroligt stora möjlighet av VIK, och jag hoppas jag ska kunna gottgöra dem med en massa bilder.

Bilden är tagen av Oliver Szabo. Det var han jag fick hänga med på senaste matchen. En otroligt schysst kille! 1000 tack till honom!

Likes

Comments

Foto

Hejsan!

Vilket bakslag det blev igår när det började snöa från ingenstans. Jag trodde vården var på väg, men men februari är en vintermånad. Men i min planering så är det redan vår då det öppnas upp massor av möjligheter för fotografering när årets ljusa tider börjar komma. Har vissa saker planerat redan som bör komma upp på bloggen och hemsidorna så snart som de bär av. Annars har jag en massa dötid på fritiden som jag vill fylla. Om någon är intresserad av att bli vårfotograferad så skriv ett meddelande!

Likes

Comments

Foto, Foto–Sport, Minnen

Hejsan!

Som ni läste tidigare så skulle jag fotografera en VIK match. Det gick över förväntan bra! Jag hade otroligt roligt och lärde mig mycket. Det var länge sen jag stod så nära spelarna och bänken under matchtid. Jag tycker att jag fick hyfsade bilder med de verktyg jag har, vilket inte är de bästa. Dessa bilder ska jag använda till min skoluppgift och jag tror jag fångade poängen med den uppgiften. Inte bara jag hade det bra utan även VIK på isen hade det bra då de besegrade BIK Karlskoga med 4-3, vilket är en viktig och en rolig vinst för laget som nu utökar sin winning streak. Nästa match är mot Timrå IK på bortaplan, hoppas VIK kan åstadkomma något där!

Jag vill tacka VIK, VIK-media och Oliver Szabo för möjligheten att få fotografera en match. Detta har varit otroligt lärorikt och värdefullt för mig. Jag hoppas vi kommer ses ytterligare fler gånger vid sargen!

Hoppas ni gillar bilderna och tyck gärna till med en kommentar eller en like!

Likes

Comments

Foto, Foto–Sport

Hejsan!!

Jag har några bra nyheter till er! Den 2 februari ska jag vara i ABB arena nord för att fotografera VIK hockey! Detta är ett stort steg för mig då jag älskar hockey och har länge velat fotografera hockey. Detta är även ett stort steg för min fotografi då jag hoppas detta kan leda till ytterligare fler fotojobb. Anledningen till att jag ska vara där och fota är för att jag har en fotouppgift i fotografi att fotografera en bildserie om ett intresse man har, och som tidigare nämnt är hockey mitt största intresse. Så den 2 feb kommer ni förhoppningsvis se mig springa runt sargen och båsen. Jag kommer lägga upp bilderna här sen så fort jag kan och på min hemsida http://kevinblomkvist.wixsite.com/home

Hoppas ni får en bra helg!

Likes

Comments

Foto, Känslor

Hejsan!

Som ni redan kanske vet så studerar jag samhällsvetenskap och media. I media har vi fotografi som ett ämne vilket jag älskar, och orsaken till att jag valde media. Jag fick en väldigt fascinerande uppgift. Vi skulle jobba med komposition vilket jag väl känner till. Men jag ville även väcka ett intresse i bilden. Vi jobbade med äpplen som motiv och dessa blev mina favoritresultat.

Jag har inte uppdaterat bloggen på ett tag då jag inte har hunnit. Men jag ska försöka uppdatera den lite oftare då det händer lite mer spännande saker nu.

Likes

Comments

Foto

Hejsan alla där ute!! I helgen förväntas det bli underbart väder, och jag har inga planer. Vem vill inte ge en fin bok med foton på sina barn, sig själv, sina djur till någon älskad i julklapp? Perfekta julklappen till alla i släkten! Hör gärna av er om intresse så planerar vi en photoshoot!!

Likes

Comments

Foto, Foto–Porträtt

Hejsan!

Idag vaknade jag tidigt och drog till skolan. Mina fredagar är inte så krävande då jag endast går i skolan till 11:50. Då passade jag och en av mina äldsta vänner Daniel på att fotografera lite. Han hade frågat om han kunde få några bra bilder som skulle kunna gå till bra användning, vilket jag sa ja till.

Vi möttes på stan och gick till de äldre bitarna av Västerås och jag lät honom vara fri och avslappnad. Tyvärr så var vädret inte det bästa då det var kallt och regnigt periodvis. Men här är iallafall resultaten, hoppas ni gillar dem!!

Vill du också bli fotograferad av mig? Se till att skicka ett mail!

Likes

Comments