View tracker

Jag är sån att jag anser att varje årstid har sin egna lilla tjusning och vintern har alltid varit lite av en favorit för mig, iaf fram tills jag fick barn!

Nu är det den jobbigaste årstiden jag vet, bara en massa sjukdomar på sjukdomar på sjukdomar!! Död åt dessa jävla sjukdomar rent ut sagt. Ena förkylning avlöser den andra på Hailey just nu, sammanlagt har hon varit helt frisk en vecka sen början av december och när man har en liten 3 månaders bebis och enorma varningar om RS-viruset så är det inte så himla kul.

Plus att även jag och Rasmus har åkt på en mansförkylning båda två så just nu är Eliaz den ända som är frisk här hemma och han ska få dom första vaccinations sprutorna på onsdag och sen har vi barndop på söndag! Behöver jag ens säga att jag definitivt inte har tid att vara sjuk just nu!

Nej nu ska jag fortsätta leta efter mitt nässpray som jag la i soffan och när jag tittade två minuter senare var det borta och jag satt i soffan hela tiden?! Vem fan tog mitt nässpray!?

Likes

Comments

Det här är något jag brukar grubbla på väldigt mycket faktiskt, hur gamla ska barnen vara och hur mycket uppsikt ska man ha över deras sidor också vidare.

Jag är en person som ofta är inne på både Facebook och Instagram, mest insta faktiskt och det är just därifrån allt mitt grubblande över barn och sociala medier kommer, för herregud vilket hat man kan se! Jag blir helt ärligt lika chockad och rädd varje gång jag ser hur fruktansvärt elaka och fula i munnen barn kan vara mot varandra!
Alla kändisar har ju givetvis massor med fans stora som små och under varje bild på insta så är där allt mellan hundratals till tusentals kommentarer, och det är dom som skrämmer mig, ord som hora, fan, jävla äckel, äcklig, ful m.m förekommer nästan hela tiden och om dom inte skriver det till varandra så skriver dom det om personen på bilden?! Det förekommer fejk konton där personen bakom kontot gör allt för att vara elak mot andra lägger upp bilder på personer och skriva gilla om denna är ful!

Så frågan är ju då bland annat att var har dom fått för sig att detta ens är ett okej beteende? Inte f***n satt jag och mobbade andra människor över nätet när jag var tio år gammal! Det är det som gör det så skrämmande att det går så långt ner i åldrarna. Min dotter fyller snart 6 och jag vill inte på långa vägar att hon ska få skaffa varken instagram eller Facebook pågrund av allt näthat som förekommer.
Men så till min andra fråga hur ska man kontrollera detta? För samtidigt tror jag inte någon tror att ens barn skulle kunna göra något sånt och man kan inte heller sitta och övervaka dom hela tiden vad dom skriver eller är inne på.
Så ja hur gör man?!

Likes

Comments

Från den dagen jag blev själv med Hailey bestämde jag mig för att jag inte ville ha fler barn, med tanke på vad som hände första gången så visste jag inte om jag vågade att skaffa fler. Jag ansåg att jag skulle vara lyckligt lottad att allt gick bra under graviditeten med lillan och att hon var en frisk perfekt liten flicka! Även om jag visste att det som hände med Kim varken var mitt fel eller berodde på att något var fel i min kropp. Men den känslan och rädslan för att behöva begrava ett barn till gjorde att jag bestämde mig för att det bara skulle vara hon och jag. Och så var det också fram tills hon var fyra år ungefär för då kom Rasmus tillbaka in i mitt liv (vi hade träffats en gång innan men det är en annan historia) och helt plötsligt började väldigt mycket falla på plats i mitt/vårt liv. Från att ha varit en ensamstående mamma med två olika jobb för att göra livet så bra för oss som möjligt till att få in den underbara människan i vårt liv och helt plötsligt var vi två med en varsin inkomst, något som var helt främmande för mig! Men så en dag kom det där andra strecket på Stickan, nja kan ju va fel tänkte jag så ja det blev två test till, alltså tre test innan det gick in i huvudet på mig att Ketty du är GRAVID! Vi skulle gå från 3 till 4 det var 7 och en halv månad kvar! Men tvekan att behålla barnet fanns aldrig där, detta va vårt barn och med R vid min sida visste jag att detta skulle gå bra. Men herregud vilken ångest laddad graviditet, jag kunde sitta i sängen titta på alla saker och tänka, tänk om han aldrig kommer få använda detta tänka om jag förlorar honom, också grät jag. Men så kom den 27 oktober och 13.48 föddes en perfekt liten pojke på 3415g och 48cm lång, också helt plötsligt var dom två st, eller ja 3 st ☺❤
Kim Hailey Eliaz
💋

Likes

Comments

Fredag igen och just den fredagen som Hailey åker till sin pappa, varannan helg känns det rättså tomt här hemma kan jag ju säga. Både jag och Rasmus brukar titta på varandra och undra vad vi nu ska hitta på, visst vi har både Eliaz och Batman med, men Eliaz är ju än så länge så liten så han behöver ju inte aktiveras på samma sätt som Hailey. Hon älskar nämligen allt som har med pyssel eller att lära sig saker som att skriva och räkna t.ex att göra, så mornarna här börjar med att hon äter frukost och sånt sen vill hon göra något. Alltså sällan en lugn stund men det är så kul :) Som under jul/nyår var hon hos sin pappa en hel vecka så i slutet av veckan ville vi bara att det skulle bli fredag så hon kom hem igen så vi kunde komma tillbaka i lite rutiner, för den veckan blev det inte mycket gjort haha ☺ Det blev ett lite längre inlägg denna gång som bara handla om Hailey men jag är stolt över min dotter och personen hon är/har blivit hon och hennes bröder är mina stora stoltheter i livet ❤ Nej nu får jag fortsätta med min spagetti och köttfärssås.

Likes

Comments


En torsdag men ingen vanlig torsdag för idag har min älskade sambo stått ut med att vara förlovad med mig i ett år vilket jag verkligen beundrar han för, haha nej men skämt o sido så jävlig är jag nog inte, så förhoppningsvis står han ut några år till ☺
Idag har vi varit hos Rasmus föräldrar, ätit pizza, suttit och pratat och Hailey fick pussel och memory. Men nu är vi hemma igen och har myst ner oss i soffan till en serie som Hailey har fått bestämma så nu varvar vi ner innan det är dags att sova.

Likes

Comments

Ja då var man ett helt år äldre, inte för jag direkt känner någon skillnad mer än att jag i huvudet vet att jag är närmare 30 än 20, jag börjar nu officiellt bli gammal haha.
Idag var det första dagen tillbaka på förskolan för lillan vilket hon nog tyckte va skönt, då hon bara kunde vara där en dag på hela december och det var när dom hade avslutning. Och ja jag har min dotter på dagis fast jag är hemma och är mammaledig med Eliaz av den enkla anledningen att hon är väldigt social och älskar att få leka med sina kompisar och jag tycker inte det är rättvist att hon ska behöva fastna i bebisbubblan bara för att vi är i den.
Nu kör vi på mys resten av kvällen innan det är dags för barnen att sova.

Likes

Comments

Ja det var kanske inte det smartaste valet jag gjorde att försöka börja blogga när man precis fått en liten haha men men men jag får helt enkelt fortsätta försöka tills jag kommer in i det.

Om jag ska berätta lite kortfattat om man själv kanske, jag heter som sagt Ketty är 25 år (I EN DAG TILL!) och jag lever ihop med min fantastiske sambo, 2 barn och vår galna hund. Jag har som där står i beskrivning 3 barn min ängla son Kim som bara blev två dagar, min dotter Hailey som snart fyller 6 (helt galet att hon ska börja skolan till hösten) och min son Eliaz som är 2 månader :) Jag är en rätt blyg nervös och glad person tror jag att jag att jag skulle kunna förklara mig själv som. Jag är iaf en sån dära människa som babblar alldeles för mycket när jag blir nervös, pratar om saker folk inte har någon aning om och pratar alldeles för fort. Men skriva brukar funka bättre så vi får väl hoppas att jag lyckas med detta :)


Likes

Comments

Då får jag väl försöka mig på detta med att blogga då! Inte någon vidare stor erfarenhet av det men alltid kul och testa på något nytt, har suttit och svurit i soffan den senaste timmen för att det inte har gått som jag velat, så tycker lite synd om min sambo och barnen som fått lyssna på mig. Men nu verkar det som om jag lyckats med det jag ville fixa iaf :)

Likes

Comments