​Ta mig dit! Vd jag blev sugen på att åka en massa i vattenparker nu! 

Fler än jag som tänkte på att nästintill alla hade perfekta kroppar av tjejerna medan männen var håriga och lönnfeta?

Likes

Comments

Hola! Som ni vet håller jag på att lära mig spanska och jag har verkligen fastnat för denna låten haha. Vet ni om andra spanska låtar som är enkla att sjunga med i så säg gärna till. Allt är bra att lyssna på för att lära sig. 

Just nu består min spellista på spanska av: 
Me gustas tú - Manu chao
la camisa Negra - Juanes


Likes

Comments

Ja jag vet att jag är dålig på att följa mina planer men nu är det soppatork. Finns inte en krona på kontot och jag får helt enkelt äta det som finns i kylen.

Det jag behöver äta för en dag under äggfastan är:

5 st ägg (kokt eller stekt)
100g Smör/majonnäs

Ägg är ganska billigt här. Man kan köpa 30 ägg för 30 kronor ibland. Det gör att jag kommer undan med en matkostnad på ca 50-100kr/vecka. Det får helt enkelt duga för rik är jag då inte och jag måste spara så mycket som det bara går från lönen både denna och nästa månad.

Det får helt enkelt bli en äggmånad till största möjliga mån med många fastedagar för att det ska gå runt ekonomiskt.​Vill ni ha era ägg löskokta eller hårdkokta?

Likes

Comments

Vill ni gissa? Törs ni det? Det är lätt jag lovar..

Jag är så less men samtidigt så orkeslös på att faktiskt ta tag i problemet. Det är 36 dagar kvar. 36 jäkla dagar. Det var 100 dagar när jag började. Hur långt har jag kommit på dessa 64 dagar? Ingenstans alls.

Just nu känns en operation som ett väldigt nära och bra alternativ. bara operera bort skiten istället för detta fram och tillbaka.

Likes

Comments

​Avslutade dagen med 3 stycken stekta ägg. Ja brända ägg var inget för mig iafl. Jag föredrar att få mina ägg obrända. 

Körde ett kortare pass på gymmet idag. Blev tabata intervaller med Squats med 4 kilo axelpress och jumping jacks. Jag vet fortfarande inte vad de heter på Svenska? 

Efteråt körde jag olika magövningar. Det känns i magen kan jag säga. Jösses. Jag har nog inte tränat mage på väldigt länge. Borde kanske lägga in lite mer mage för att strama upp det området. Plankan är väl en bra övning för det? 

Likes

Comments

Okej, idag är sista dagen. Hittade lite pengar hemma som jag köpte ägg för. Åt köttfärssås och en yoghurt med chokladflingor till lunch. Imorgon och lördag blir det äggfasta. Söndag troligen kött bara. Dags att ta tag i skutan!

Likes

Comments

Det pratas ganska mycket om invandringen och rasister i Sverige idag. Jag tror att de flesta förnekar att de är rasister för att de helt enkelt inte menar det. Skulle du gå tillbaka till början av Världskrigen så skulle nog få av de säga att de är nazister. De känner sig nog hotade av något de inte har kunskap om och blir rädda och Media spär på allt genom att utnyttja det för att sälja.

Hur skulle ni göra i mammans ställe?

Likes

Comments

83,2 kg

Känns som att jag kan de där siffrorna i sömnen snart. Vad hände liksom?

Imorgon är det dags för ännu en dag med äggfasta. Jag hoppas jag får lönen imorgon så jag kan köpa ägg så kan jag köra äggfasta hela helgen. Annars får det bli någon form av köttfasta haha. Det enda jag har i frysen är fläskfilé och lever typ. I kylen finns inte mycket heller och på kontot är det soppatorsk. Det ska faktiskt bli skönt när den här sommaren är slut.

Likes

Comments

Att träna Tabata är ändå något som passar mig. Jag har gått på tabataklasser förut men denna gången ska jag faktiskt försöka mig på att köra själv. Nackdelen är att det bör köras på morgonen för att väcka mig och hålla igång kroppen hela dagen. Men vår "klasslokal" på gymmet är alltid upptagen på morgonen. Då får jag gå dit supertidigt. Träna och sedan lägga mig vid poolen flera timmar. Men ja. Det ska väl gå att lösa det med. Vi får helt enkelt testa oss fram.


Sitter ni på några bra helkroppsövningar som man kan köra tabata med?

Jag tänkte annars ett upplägg som är:
- Jumping Jacks
- Squats med hantellyft (rakt upp eller åt sidorna?)
- Gundehopp
- Situps med vikt
- Mountain climber
- Plankan

Eller vad tror ni som kan något? Bu eller bravo?Likes

Comments