Header
View tracker

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Fick med mig en ny supergosig jacka hem och en parfym! Visar senare.
Tog en smoothie på Naked Juice Bar, hade aldrig testat det innan men gud va gott! Tog en Tropical Sunshine Crush troooor jag att det hette. Det var typ mango, passionsfrukt och jordgubbar i, smakade som den där skruvenglassen typ.

Sen blev det tapas på Aioli. Sjukt gott! Beställde in en melon och fetaostsallad, sötpotatispommes och vildsvinsfilé! 10/10 asså...

Likes

Comments

View tracker


Fick en riktigt härlig frulle här hos mormor och morfar. De dricker/äter knappt några mjölkprodukter så fick min favoritdryck Oatlys chokladhavremjölk och fick även testat Alpros kokosyoghurt, sjukt god faktiskt.

Idag ska man dra ner till stan och kolla i affärer, vet inte riktigt vad de har här, men såg H&M när jag åkte buss hit och den affären är ju standard.

Likes

Comments

Asså hade det SÅ kul i Halmstad på gymnasiemässan! Fick träffa ett riktigt härligt gäng från LBS Halmstad och fick även träffa många snälla och trevliga OCH förhoppningsvis blivande elever.

Såklart blev man trött efter att i princip bara stå upp och prata i två dagar, och sen fest på kvällen? Är helt utmattad nu...

Är jättetaggad på att träffa Halmstads LBSare igen!!!

Likes

Comments


"Havet är djupt" var temat för första studentfesten! Jag var en vaporeon, det blev faktiskt rätt bra!
Hade sjukt kul på Sociten! Träffade massa som var glad att se en!!!

Likes

Comments


Lite fler bilder från spexfotot! Asså det blev ändå bra med min klass! Stolt!

Likes

Comments


Fick äntligen vara Harley Quinn för en dag! Tea var Jokern som ni ser. Blev faktiskt ett bra spexfoto, även om jag var lite skeptisk i början...

Ikväll är man hos Sebbe! Han har försökt att få mig att spela Fallout 4, men jag suger... haha, vet inte vart jag ska och blir rädd för alla insekter (de är skitstora och äckliga).
Imorgon ska jag till Gekås för att kolla in lite saker till kommande studetfest! Ska bli kul!!! Sen ska jag till Isac på eftermiddagen.

Likes

Comments

Idag gick jag med Tea och Lucas för att köpa biljetter till studentfesten! Tråkigt nog verkar många backa ur för att det är "tråkigt tema". Man ska ju ha så kul som möjligt nu sista året i gymnasiet tycker jag! Kom igen, använd fantasin! Det blir ju vad du gör det till, faktiskt.
Jag har redan valt vad jag ska klä ut mig till och är sjukt taggad på att sätta igång!!! Tänker inte avslöja vad jag ska va än, men några vet!

Samma dag som studentfesten infaller även gymnasiemässan. Har en kompis i Halmstad som jag hoppas att jag får träffa när jag är där! Så sjukt kul att vara ambassadör, glad att jag blev vald!

Likes

Comments

Ja... jag beställde hem en balklänning som jag testade idag, men tyvärr satt den inte så bra. Blommorna där framme vid nederdelen var nervikta så man hade DEFINITIVT sett mina underkläder och vi ska inte tala om baksidan... Först och främst var min rumpa för stor och det var inte ens blommor över hela rumpan? Hur ska man då täcka? Aja, den var väl kortfattat för visande. Synd, för den var skitsnygg annars... Men inte värt 1299 kr.

Har ni tips på bra balklänningar?

Likes

Comments