Så länge jag blundat för hur ledsen hur jag är. Hur mycket jag saknar, shit kommer inte ihåg hur det kändes när livet var full ändat. Kommer inte ihåg hur det kändes att skratta utan smärtan i hjärtat. Munter lämnade ett tom rum efter sig, ett stort tomt hål. Varje gång jag försöker vara glad känns det som någon slår mig i magen, som om jag tappar andan och inte får luft.
Jag hatar mig själv för att jag aldrig lät mig sörja, att jag aldrig fick gråta! Jag är inte samma glada lyckliga tjej som jag var förut. Den tjejen finns inte längre, det känns som om jag har drunknat i alla känslor jag försökt gömma i mig. Jag märker själv att jag är nere, rädd för att skaffa nya kompisar allt ska vara so förut, det är de jag vill. Vill tillbaka till den tiden då jag kunde skratta på riktigt! Jag hoppas jag blir den glada tjejen snart för jag är trött på att få kämpa mig igenom dessa slag i magen varje gång jag försöker vara lycklig.
Men det jag behöver göra just nu är att sörja och jag måste låta mig själv göra det! Jag måste låta mig själv vara glad utan Munter vid min sida.

HÄR var jag lycklig!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

SÅ mycket förlåt

Har inte haft nån internet uppkoppling så därför jag inte kunnat blogga nånting. Men bloggar om hela helgen nu istället. Har ju varit i Grytgöl hos min kompis Stina, Vad vi har gjort? Haha ridit på deras hästar, uteritter i skogen, mys verkligen! Annars har vi tagit lugnt bara varit med varann liksom. Riktigt skönt att bara ta det lugnt och luffsa ute i skogen, det behöver man ibland. Igår innan jag skulle hem följde dom med till Weedo och Stina fick en privat lektion för mig på honom, det ska hon ju inte nej till;) På kvällen träffade jag Celina, vi har inte umgåtts på 4 dagar och det känns som vi har varit borta från varann i ett år! Celina är min bästi fästi asså vet inte riktigt vad jag skulle göra om jag inte hade henne. Vi är inte borta från varann på 2 dagar, vet inte vad jag ska säga vi är med varann hela tiden:)

Idag är det Söndag, skola imorn åhh orkar inte. Jaja slutar lovet på bästa sätt. Ska rida Weedo och cittra i ridhuset. DRESSYR ska verkligen rida ordentligt för Weedo igår skötte sig inte jäätte bra med Stina han sparkade o bocka en gång och ville bara inte riktigt släppa med henne så ska rida igenom honom idag. Cittra skulle jag jogga en halvtimma i ridhuset men det tyckte inte hon. Var skit stark och lyssnade inte för fem öre. Ändring på det! Cicci och familjen kommer hem ikväll så det är sista dagen jag har henne nu, då vill man ju sluta som kompisar;)

Ikväll tänkte jag gå på bio med Celina men vet inte riktigt om jag hinner för jag måste verkligen plugga ikväll ah pfftdht har inlämning imorn och är inte alls klar.. jaja kommer mer uppdatering!

​Endless love<3

Likes

Comments

Tänkte att det kanske är kul att lösa om ridpasset nån gång då och då? Iaf har jag ridit Cittra och tränat med Domina idag. Först skritta ja ut på cittra en sväng med sällskap, sen efter det joggade jag bara lite en stund i ridhuset, kände lite på henne och kollade så att allt stämde. Sen blir hon också så jäkla pigg av att bara skritta. Allt kändes bra och hon var hyggligt lydig och försökte ändå att konsentrera sig! 

Träningen på kvällen red jag Domina. Stor häst för mig men hon var över förväntan! En ganska ung och oriden stor häst men kämpar alltid på och gör sitt bästa. Vi trav hoppade och hade 3 bockar på lngsidan med 14 m emellan alltså 3 galoppsprång. Sjukt roligt att rida henne igår! Hon var pigg och hade framåtbjudning HELA passet vilket var en rolig. Sak att se då hon är ganska seg och har lite svårt speciellt i galoppen. 

Uppdaterar mer under dagen men har bara mobilen att blogga med nu när jag är borta så vet inte vad för inlägg ner blir riktigt.. 

Likes

Comments

Snart så!

Snart drar jag och mammi till Göteborg 3 dagar. Så himla kul alltså! Kommer dock bara va inne på horse show Lördag, Söndag då jag ska till stan på Fredagen & fixa lite saker. Men satan va taggad jag är, hihi. Hoppas på att mässan kommer äga och att jag hittar allt jag vill ha. Måste verkligen köpa ett par nya stövlar och nya ridbyxor kanske animo eller ett par kingsland är inte säker får se vad jag hittar helt enkelt.

Sen tänkte jag också bara säga att jag har bokat både Falsterbo och Turkiet, hihi. Falsterbo v 28 ofc. Turkiet v 31, 32 känns riktigt bra alltså. Annars har jag bokat ridläger med Amanda och resten v 26 är sååhäär taggad, räknar ner dagarna redan! Absolut en av de bästa veckan på året, super kul!


Weedo tyckte det var lite lågt..

Likes

Comments

Sitter just nu och ska äta med kompisar, Alida och Lina fyller år grattis till dom!! :) Extra grattis till Alida som fyller 18.


Likes

Comments

Munter 1992- 2014

Nu kommer det där riktigt jobbiga inlägget som jag lovat skriva. Torsdagen den 16 Oktober 2014 rullade transporten med Munter där bak mot Häst kliniken. Munter hade varit halt i ett antal veckor och vi hade trott länge att det var en hovböld som bara inte ville släppa. Det som fick oss att tro något värre var att han vissa dagar verkligen inte ville gå, då menar jag verkligen inte. Han kunde inte ens gå ut ur boxen. Det är ett beteende på tex ben brott, någon slags fraktur. Men efter han fått vila ett par timmar kunde han gå som vanligt igen. Super konstigt och ingen visste säkert vad det skulle tänkas vara. Men så kom vi till veterinären för att lägga korten på bordet & få veta vad det var. Först tänkte veterinären också på en hovböld, men efter att en hovslagare varit och rensat och inget kommit ut blev det en röntgen för att kola ifall han hade en fraktur eller liknande. Shit alltså efter det känns allt helt suddigt! Röntgen visade en hovbens rotation, ingen liten utan benet var väldigt nära sulan och att han inte har velat gå kan jag fatta! För att en häst ska ha en hovbens rotation är deet mest troligt att hästen tidigare haft problem med fång. Men saken ä att Munter aldrig varit halt, eller sjuk aldrig haft några problem alls. Väldigt konstigt men jag kan tänka mig att han säkert har varit halt, säkert haft fång men han hade ett eldhjärta. Men jag kan fortfarande inte fatta att han gick de sista veckorna och hade så otroligt ont utan att visa ett skit. Det kan jag bli arg på, att hans kropp svek fast han egentligen ville så mycket mer. Det fanns inget att göra så han fick somna in den dagen, slippa ha ont och nu får han galoppera på de evigt gröna ängarna för alltid!

Så med handen på hjärtat kan jag säga att den här killen må varit liten men större hjärta får man leta efter! <3

Fina Fina hjärtat

Likes

Comments

Under dagen kommer inlägget om Munter så håll koll. Det var riktigt jobbigt att skriva alltså, tårarna bara rinner. Men nu är det gjort!

Det kommer lite tidsinställda idag, har ganska mycket att göra så hoppas ni förstår mig.. Ska inte va hemma så mycket och det är svårt att göra bra inlägg på mobilen. Ikväll är det iaf träning innan tänkte jag hinna rida CIttra, ingen mer tror jag? Aja inte riktigt koll nu. Ikväll drar jag till kompisar i Grytgöl, kul! Dock blir det ganska sent eftersom min träning slutar åtta..Ska städa innan jag åker ikväll med så ska nog börja nu;)

Förresten smälter snön nu, sköönt trött på vintern va jag redan när den började. Tycker att det kan bli vår lite tidigare i år, haha. Bara tänker på alla sena kvällar i stallet, uteritter i skogen, HOPPA PÅ UTEBANAN!! Shit saknar det så. Vad liksom slår allt kul man gör på sommaren, ridläger- riktigt riktigt roligt! Falsterbo- ihh taggad redan Turkiet- värme inget slår bränna och solblekt hår! Hmm hoppas det går snabbt nu

Kommer ett par fina sommarbilder jag tog i somras på några kompisar:)

Sara Bergman- Jenny Blogg: nouw.com/saraberman

Celina Nilsson- Silver Ghost, den bör C ponny ryttare hålla lite koll på;) Blogg: nouw.com/celinasnilsson


Likes

Comments

Att våga satsa är att lyckas

Jag stod mellan två val, köra på unghäst och vänta med tävling liksom lägga ALL tid o energi på Weedo. Eller fortsätta på läromästare, fick en fanstastisk möjlighet med en läromästare som skulle ta mig till de klasserna jag drömt om! Men även fast det hade varit så grym kul att få komma ut och tävla på riktigt fin ponny & säkert utveckla min ridning massor så tänkte jag mycket på vad är det värt? Vad betyder det egentligen när jag kan få rida en riktigt fin ungponny och utveckla en helt annan ridning och ta fram egenskaper både hos mig och en häst. Nån stanns vägde det mycket mer för jag kände att jag var klar med att åka runt på en radiostyrd häst och leka igenom banorna som om det vore det enklaste i världen. Varför göra det så enkelt när jag valt att älska en sport som är så svår och kräver så mycket mer?

Jag tycker själv att det är as coolt att ha tävlat upp sin egen häst på EGEN hand det är så värdefullt & får man den chansen tycker jag absolut att man ska ta den. Och nu är jag här idag med erfarenhet av unghäst och ångrar inte MITT beslut nånting:

Likes

Comments


Weedo imp. Danmark f. 2009


Weedo är min "foderponny" han är 6 i år. Kom till oss direkt från Irland, han är en riktig pärla! ;) Än är han fortfarande väldigt grön men han har gångarterna och utstrålningen. Vi får se lite hur det går och hur han uppför sig på våra pay and jump tävlingar hemma, går det bra och han sköter sig bra kanske jag bara startar ett par pay and jumps ute också. Vill inte skynda på något eftersom han som sagt är ung & jag har ingen brådska. Just nu har jag honom med i hoppspecialen. Det funkar jätte bra och hoppas verkligen han kan delta i nästa "tävling" hemma:)

Så Weedo rider jag mycket men jag hjälper också till med Ridskolechefens sons ponny då och. Tex nu på sportlovet när de är borta också. Det är en Welsh C ponny f. 2001. Pigg typisk Welsh ponny som har energi så det räcker och blir över ;)

Innan jag började rida Weedo hade jag Munter. Åh Munter.. Det är jobbigt att skriva om honom och han förtjänar ett helt eget inlägg så jag tänker skriva om honom mer än en liten notis i Weedos fokus inlägg. Men Munter var ponnyn som lärde mig rida och han var den som fick mig att tro på att drömmar kan bli sanna. All respekt till dig min finaste ängel

Likes

Comments

10 sanningar om mig. 

1. Har ridit sen jag var 3 

2. har en foderponny som heter Weedo

3. han är 6 år och kommer från Irland¨

4. Hatar falska vänner, kommer inlägg om det.

5. Min förra foderponny Munter kommer det ett jobbigt inlägg om..

6. har ridit på ridskola i 7 år

7. Jag har aldrig jagat mina vänner vill ni va min vän så får ni visa det också

8. är i stallet 3 tim om daggen 7 dagar i veckan

9. Tävlade Allsvenskan förra året

10. Jag har tagit mig hit jag är idag på HELT egen hand. 


Det kommer mer inlägg om mig och kommer uppdatera mer under dagen, kommer köra mest på att skriva om mig så ni lär känna mig bättre:)

Likes

Comments