Header

.... Ser ni något annorlunda på bloggen? Har nämligen bytt header, dock är den bara tills vidare. Men bloggen blev ju lite ljusare och ser lite större ut så tyckte faktiskt den passade in hyfsat bra ändå.
Testade även den nya funktionen då du kan ha headern på fullbredd över hela bloggen, måste säga att jag älskar att det kom till nouw.com för älskar verkligen många andra bloggare som har det så. Verkligen ett plus där,
Hoppas ni har haft en bra Måndag än så länge, vi hörs i nästan inlägg!

Likes

Comments

I Fredags var jag ännu en gång och fick mina naglar gjorde. Båda tumnaglarna hade gått sönder så tog heltokigt ut så kände att jag var tvungen att få dem iorningsgjorda. Den här gången gjorde jag dock de mer spetsiga och måste erkänna att det faktiskt blev snyggare än vad jag trodde. Tog även med mig ett eget nagellack hem för dem inte har så stort utbud på färger så jag blev extra nöjd den här gången.

Likes

Comments

"Happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light" 

​... Tyckte citatet var ganska fint. Och inte nog med det fina citatet, skåda min underbart fina nya lampa?! Jag menar hur snygg är den inte. Var inne i stan idag med familjen för att leta möbler till nya huset och så fick jag se den här godingen på REA-hyllan och var bara tvungen att ha den. Nu i efterhand ångrar jag att jag inte köpte en till att ha i rummet för den modellen är ju för snygg. ​Kommer åka in och köpa en till i veckan, det har jag redan planerat. ​Och inte nog med att den var snygg så fick jag endast ge 149kr för den? Det måste ju ändå va som hittat. Perfekt ljus är det också eftersom glödlampan i den är lite större än en vanlig. 
​( Du finner den här gudomliga lampan på EM )

Likes

Comments

CROCKER BOMBER JACKET
Ta en sekund eller två och skåda den här perfekta bomberjacka som numera är min min min. Som jag letat efter en svart enkel men ändå snygg och stilig till allting. Inte nog med att en är perfekt så är den lite varmare, fodret är lite varmare vilket är ju perfekt nu när det är höst och snart övergår till vinter. Så kommer absolut få användning av den. Tråkig som jag är tog jag svart men jag tänker att färgen passar till allting och du behöver inte tänka på vad du har på dig under för att det ska passa.
finns på JC - 599kr

Likes

Comments

....1 oktober 2015.
Herregud vad tiden går snabbt alltså, det var ju nyss sommarlov i princip och nu är det inte många veckor kvar till nästa lov, höstlovet? Ny månad och nya saker att längta till. Ska utomlands om bara några veckor, ska bli så skönt att komma bort ifrån vädret här för någon vecka åtminstone. 

Är ledig idag och imorgon vilket blir en långhelg. Så skönt, behövdes verkligen för att komma ikapp med saker i livet haha. Var ute igår, blev en jättelyckad kväll och hade väldigt roligt. Även att halva dagen redan har gått, så ska jag sätta mig och skriva lite Svenska innan det blir film resten av kvällen. 

I brist på annat så delar jag med mig om lite musik en torsdag dag som denhär, njut!

Likes

Comments

.... H&M NYA SMINKUTBUD
H&M nya smink alltså, vissa älskar det, vissa har knappt inte märkt av det men vissa hatar det. Jag personligen ​har ej hunnit testa så mycket av deras nya sminkkollektion om man kan kalla det för det. Har köpt ett läppstift för någon vecka sen och det gudomar jag för jag brukar aldrig ha läppstift men tänkte berätta mer om det i ett enskilt inlägg så håll utkik!

I videon ovanför är det en av mina favorit youtuber's som recenserar H&M nya smink. Hon köpte in nästan en av varje sminkprodukt och recenserar sedan sminket efter dess hållbarhet, kvalité och egen åsikt. Så genom att titta på den videon kan ni få sminktips, självklart så är alla smink bara testat på henne och därför kanske funkar bättre/sämre på dig. Men ta en titt om du är nyfiken på att få inspiration och testa H&M nya kollektion med smink. Jag kan lova att jag fick lite inspiration och ska nog gå förbi där i slutet av vecka.

Likes

Comments

.. Men alltså hur gott??

Av personlig anledning så var jag ej i skolan idag. Men tog därför tiden och vila så mycket jag kunde men för att liva upp dagen så den blev lite roligare så lagade jag Amerikanska pannkakor till lunch idag. Och pricken över i:et gjorde jag en riktigt god caffé latte till. Var dessutom bara tvungen att dela med mig av mitt mästermärk (haha). Blev ni sugna?

Likes

Comments

... Den här boken "Om att älska" - Michaela Forni klickade jag hem förra veckan och är så exalterad över att få läsa den. Det är alltså självaste Michaela Forni's egna bok där hon skriver väldigt mycket om kärlek. Såhär står det om boken för er som också blir sugna att klicka hem den;

"Michaela Forni är vice VD och chefredaktör på bloggportalen Devote. 2013 går hon in på sitt tionde år som bloggerska och har under de senaste åren skrivit aktivt om kärlek. Om att älska är hennes andra textsamling och innehåller 90 berättelser om hjärta, smärta och allt som hör till."

Likes

Comments

.... GODMORGON, idag är det Måndag, vilket betyder tillbaka till verkligheten. Dock är det en kortvecka i skolan få vi är lediga Torsdag och Fredag. Har inga planer för veckan utan tar den som den kommer helt enkelt.

I helgen spenderade jag all tid på flytten, vi har numera flyttat och det är massor att stå i. Men har gått jättebra även att det är väldigt mycket kvar. Men mitt rum går sakta men säkert fram iallafall. Så kommer pyssla hela veckan och packa in och sätta upp massa hyllor och sådant. Hoppas eran helg var bra och att ni är taggade på en ny vecka!

Likes

Comments