Såå.. På lördag ska jag göra Fransförlägning och jag är jätte nervös. Jag hoppas att det kommer att blu fint, men är rädd att det inte blir som jag tänkt.. Jag ska då till en privatperson som jag har en bekant som gått till, och hon var nöjd. Så jag tog kontakt med henen ich bokade en tid nu på lördag.

Men det konstiga var väll att hon inte gav mig hennes adress utan hon vill möta mug vid stationen..? Men jag hoppas jag hittar modet och tar mig dit. Sen ser jag inte i fram imot kallpratar det kommer att bli i ungefär 2 timmar.. Men aja det årdnar sig nog:) Här är några bilder hur jag vill ha minna fransar men också några av hennes kunder!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tänkte bara visa min outfit som jag hade idag!

​tröja- Mango 

Byxor- Monki

Kappa- Zara 

Kjal- Zara

Skor- ?

Likes

Comments

Hej

För att kicka igång min nya blogg tänkte jag berätta och visa lite ifrån mitt påsklov jag har just nu!

Jag var tyvärr sjuk ungefär hela veckan innan påsklovet så när det startade ville jag verkligen bli frisk. Men på långfredagen åkte jag in till stan till min pojkvänn Jacob. Där var jag hela dan med han och hans kompis. Jag sov över där och dagen efter var jag med när Jacob skulle köpa present till sin kompis som fyllt 20.

På söndagen kom min bästa vänn Claudia och Jacobs kompis Alfred och vi gjorde oss i årdning för att sedan åka på kalas.

På måndagen hade jag min mysigaste dag för mig själv. Jacob hade träning flera timmar så jag passade på och shoppa. Jag köpte en stor svart pälsjacka från HM och ett par over knee boots från River Island. Jag gick sedan till Kungshallen för att äta Thai mat på Sawadee!

Dagen efter var jag fortfarande i stan och nu bott hos pojkvännen i flera dagar:) Jag mötte upp minna vänner Beatrice och hatija, och vi tog en fika på espresso house. Det var mysigt och efter det hittade vi fynd! Två jeans kjolar från second hand, en tunn bomber jacka från Ginatricot och en tröja från bikbok.

Idag drog jag till Jacob vid 13 och gick ut i solen med han och hans kompis Marcus. Vi åt på sebway & tog mysiga bilder:)

Så det är väll mitt lov så pass länge, hoppas ni kommer tycka det är kul och läsa min blogg! Det kommer mer;)

Likes

Comments