Hej alla fina! Allt bra med er? Med mig är det toppen. Jag har bestämt mig för att börja blogga igen, och det var ett väldigt bra tag sen jag hade full uppdatering.

Just nu är jag fylld med good vibes. Jag fokuserar på att må bra både fysiskt och psykiskt. Jag arbetar väldigt mycket med att hitta mig själv till 110% och att älska mig själv helt enkelt. Varje dag är ett steg närmre mitt mål.

Något jag också kämpar med är min ångest, för vid minsta lilla stress/nervositet så kommer panikångesten fram och det gör varje situation tio gånger värre. Men desto tryggare jag känner mig i mig själv, desto mindre ångest får jag.

Idag var tanken att gå upp kl 8-9 tiden, men jag valde att snooza och sova vidare. Åt nyss den här goda men torra frukosten! Första gången jag äter knäckebröd frivilligt och utan smör dessutom.. Men var ändå god smak så jag kommer nog överleva 1 vecka med det här till frukost varje dag! Idag är första dagen på mitt kost och träningsschema, vilket är spännande. I träningsväg är det vilodag, så jag ska snart bege mig ut på en powerwalk och göra lite ärenden.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej hörrni! Det var ett tags sen nu, men jag har haft fullt upp med livet. Jag är så himla lycklig just nu, trots lite hjärnspöken som dyker upp ibland, så försöker jag alltid ha positiva tankar.

Jag har satt min kamera på laddning, börjar inte arbeta förens 12 imorgon bitti så tänkte fota lite nytt! Ingen aning än vad jag ska välja ut först, velar mellan smink - kläder och skor!

Likes

Comments

Hej alla fina! Idag är det typisk svensk sommar, regnet öser ner och moln över exakt hela himlen. Men trotsade vädret och tog en fika med ett par tjejvänner!

En utav mina nya bomberjackor ifrån junkyard, har som sagt en i militär också men även en i khakigrön som jag inte fångat på bild än. Har också införskaffat mig (äntligen) i ett par Vans!

Likes

Comments

Till middag gjorde jag zucchinipasta med sojafärs! Började med att steka lök och vitlök, i med färsen och fräs på. Sen hällde jag i krossade tomater, kryddade med salt, peppar och en massa grillkrydda! Så var färsen klar. Tvättade och hyvlade zucchinin, koka i knappt 1 minut och sen vart allt klart! En supergod och nyttig middag. En ny favorit.

Likes

Comments

Hej alla fina! Jag har lunch just nu i 30 min, innan jag återgår till arbetet igen. Har som sagt börjat på diet och so far so good.

Drack en Banan milkshake ifrån Barebells (tyngre), som ett litet mellanmål/frukost innan jobbet. Supergod! Ska bli spännande att testa resterande smaker.

Till lunch idag äter jag kyckling, broccoli, ris och kvarg's bearnaisesås! Inte det godaste och lyxigaste, men fungerar bra ändå.

Likes

Comments