Hej på er, i tisdags kom ett hjärtskärande besked och är så himla skör just nu. En vän, som jag känt sen flera år tillbaka, lämnade oss och är nu himlens finaste ängel. Jag känner ingenting men samtidigt allt, och jag har ingen aning om hur jag ska hantera det här. Är väldigt tom just nu.

Jag har umgåtts med mina nära för att försöka komma på andra tankar, men går inte en sekund utan att jag tänker på henne. Jag var där när det hände, och jag tänker hela tiden "vi skulle gjort mer", mycket skuld har jag även fast jag inte borde. Så nu är det en jobbig tid för mig och alla som fick äran att lära känna henne.

Därför bestämmer jag mig nu för att lägga bloggen åt sidan. Ta hand om er.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag är det en ny vecka och hur jag jobbar är lite oklart. Igår hade jag myskväll med Amanda och Emma, favorittjejerna. Vi åt ostbricka (ovanligt haha) och kollade på Insidious! Jag kan säga att jag sova hos mamma inatt haha.

Idag är jag ledig, tänkte gå till gymmet nu vid lunch men det regnar otroligt mycket så ska vänta tills lite senare.

Likes

Comments

Hej alla fina! Igår var det alltså utgång som stod på schemat. Jag, Moa, Lie och Elin förfestade tillsammans innan vi vandrade in mot klubben! Hade en superkul kväll tills det vankades efterfest. Är helt ärligt chockad över folks beteende, hur folk kan stå och kolla på medans andra visar klart och tydligt sin skeva syn på hur man behandlar andra människor.


​Idag har jag jobbat 10-14:15 och det har vart en lugn dag, är dock väldigt utmattad sen igår och kommer endast mysa runt ikväll!

Likes

Comments

Hej alla fina! Jag har inte vart jätteaktiv den här veckan, men har haft mycket att stå i. Igår jobbade jag ett förmiddagspass och idag jobbar jag mellan 3 och 6. Ikväll blir det en utekväll med mina tjejer, ska bli kul att komma ut och göra något roligt!

I onsdags hade jag tjejkväll med Amanda och Emma, åt ostbricka, drack gott, lyssnade på musik och snackade en massa skit. En väldigt bra och välbehövlig kväll.

Igår köpte jag hem granola för första gången, så granola med yoghurt och en avvomacka fick bli gårdagens mellis och det var supergott! Fick även hem två par skor igår, ett par träningsskor ifrån Adidas och ett par vanliga sneakers.

Likes

Comments