Hejsan! Det var inte igår jag var inloggad här, men jag har en hyffsat bra anledning. Jag har nämligen fått jobb som ekonomiassistent! Superkul, jag är inne på min andra arbetsdag och idag är jag i Bromölla. Jag trivs förvånansvärt bra med den här typen av arbete. Trodde aldrig jag skulle bli en kontorsmänniska haha!

Annars då? På fredag åker jag till Spanien och stannar där ett par dagar. Äta god mat, sola och umgås med familjen. Man behöver komma bort ibland..

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej alla fina! Idag är det måndag om min favoritdag på hela veckan. Älskar måndagar, en ny fräsch vecka liksom. Jag gick upp vid 10 tiden, åt frukost och promenerade till gymmet. Blev ett benpass! Har ätit lunch, haft ett telefonmöte angående jobb och jag ska provjobba på ett café någon dag, vilket är kanon. Har även kollat på lite yrkesutbildningar, och kommit fram till att jag ska gå en 42 veckors lång kockutbildning! Ansöker i december till den och det ska bli väldigt spännande.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Velat ha den här väskan matchandes med de här ballerina skorna så så så otroligt länge, och jag ska verkligen investera i de här två sakerna så fort som möjligt. Länk till produkterna är taggat och de finns även i andra färger!

Likes

Comments

Gjorde nyss en sminkbeställning och valde att testa några basic-produkter ifrån ELF. Har hört väldigt bra om alla produkterna och kommer göra en review på produkterna så fått jag testat dem! Kanske ska göra en first impression video?

Likes

Comments

Hej alla fina! Idag är det lördag och solen skiner, en helt underbar dag. Jag har haft lite fixardag och har städat mitt rum, ska alldeles strax duscha och göra min bus-rutin. Har inga planer för ikväll, förmodligen blir det ett gympass.Igår var jag ute och grillade i nytorpet med ett gäng, bastade även en stund.

Likes

Comments