View tracker
Shopping

Your Way Dress ifrån Nelly.com's egna kollektion NLY Trend är några utav mina absolut favoritklänningar. Har aldrig lagt märke till dem innan, utan det var när en tjejkompis hade köpt hem en som jag blev förälskad! Som sagt är det snart dags för mig att bege mig mot varmare breddgrader så jag klickade hem de här 3 olika färgerna utav samma modell. Chocolate, Khaki och svart är de olika färgerna. Länk till produkterna är taggat i bilderna.

Likes

Comments

View tracker
Allmänt

Hej alla fina! Kvällen igår började med sushi, rosé och en bra film hemma hos Moa. Alltid lika trevligt att umgås med henne.

Runt 10 tiden hamnade vi på en spontan fest och vinglade hem strax i 5 tiden! Hade en superrolig kväll och en väldigt bra lördag i allmänhet.

Imorse vaknade jag upp till en lyxig frukost som Moa hade gjort! Våfflor, frukt, milkshake!

Likes

Comments

View tracker
Allmänt

Imorgon är det äntligen fredag och jag har en kort skoldag framför mig! Sovmorgon till 9, sen slutar sista lektionen 14:20. Det lutar åt en utgång imorgon, varken jag eller Elin har vart ute sen Nyår så det kliar lite i fingrarna på oss efter en utgång.

Vill ha sommar igen, poolhäng, värme, inga tunga kläder och ljusa nätter. Om 8 veckor åker jag och min familj ner till vår lägenhet i Spanien och det ska bli så så så skönt! Här ovanför är bilder ifrån vår morsdag-fika ute vid poolen sommarn 2014.

Likes

Comments

Allmänt, Shopping

Filatröja, boyfriendjeans och fila-tofflorna. Hur snygg kombo? Har velat ha ett par boyfriendjeans riktigt länge men inte hittat ett par som passar mig. Funderar på att beställa hem dem här jeansen och testa! Länk till produkterna är taggat i bilderna.

Likes

Comments

Allmänt, Träning & Hälsa

.. är helt klart frukost! Det finns väldigt mycket gott och roliga saker att äta till frukost när jag går på diet än vad det finns till lunch/middag.

Igår åt jag rostat bröd med äggröra, avokado och tomat vid sidan om. Hur gott? Jag är egentligen ingen frukostmänniska men har verkligen börjat tycka om att äta frukost.

Idag är det äntligen fredag och spinning står på schemat ikväll. Gjorde min debut i yoga igår för första gången på länge men det satt kvar i mig och jag kom ihåg alla rörelserna, superkul. Ikväll ska även ett par tjejkompisar komma hem till mig, vi ska dricka vin och äta ostbricka framför en film!

Likes

Comments

View tracker