Hej alla fina! Ligger just nu på en strand i ett 29 gradigt Spanien, är så skönt att äntligen vara tillbaka. Vi landade halv 12 igårkväll och kom inte i säng förens strax efter 1 på natten.

Idag gick jag, min bror och mina kusiner till stranden för häng direkt efter frukosten. Jag är lite klen gällande värme och pendlar väldigt effektivt mellan att sitta i skuggan, bada och sola!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Sov hos min kusin igårnatt i stan, och med tanke på att det var löning idag så bestämde vi oss för att äta thai buffé till frukost/lunch! Lika gott som alltid.

Vi gick en runda på stan, mötte upp Elin, tog en kaffe och jag fyndade både lite smink och en bikiniöverdel!

Om 10 minuter kör vi mot flygplatsen och kl 8 lyfter planet.

Likes

Comments

Hej alla fina! Hoppas allt är bra med er, med mig är det toppen. Ligger just nu och kollar på Straight outta compton!

Den här veckan har jag jobbat, vart i Ronneby hos min kusin. Spelat volleyboll, badat och käkat tacos. Imorgon beger jag mig mot Spanien och det ska bli så härligt verkligen. Kommer hålla bra updatering med mycket bilder trots att internet inte är jättebra utomlands.

Har även köpt en ny keps, en snapback, som jag fick hem perfekt till resan! Beställde ifrån Junkyard och den är i märket Nike.

Likes

Comments

Ikväll blev jag hämtad av Moa, så körde vi ut till Ortholmen och bara pratade. Mötte även upp Sanna, Elin och Clara en stund!
Imorgon är det jobb 12-18 som gäller, ska försöka hinna gymma innan och även plugga lite körkort.

Likes

Comments

Hej alla fina! Hoppas det är bra med er, med mig är det toppen. Idag gjorde jag min uppkörning och klarade det utan några konstigheter, har även bokat om min teori till måndag, så nu gäller det att ligga i.

Igår fick jag hem ett set vita underkläder ifrån Calvin Klein. Har redan ett set i grått och ett i svart, så nu är min lilla samling fulländad! Sen är de här underkläderna supersköna, mina absoluta favoriter.

Likes

Comments