Föräldraskap , 1 månad

Ny badad liten herre!

Usch vilken natt! Såhär natt har vi inte haft sen hans första vecka, men han fick ingen ro alls vakande ledsen flera gången, han ålade omkring massor och blev aldrig nöjd men stackarn var helt slut så ibland bara slocknade han.
Misstänker magen och försökte med diverse knep men inatt var det inget som passade herren
(då började denna mamman bli glad över att hans pappa kommer hem idag )

Men vilken lite solstråle han är idag trots denna jobbiga natt, då bryr man sig inte om hur trött man är när man ser ett leende på han läppar.
Han har suttit och hängt i babysittern med sin speldosa och kanin och bara skådat allt runtomkring och pratat massor. Så då har jag hunnit med och koka flaskor, tvätta herrens kläder, göra mig i ordning samt svepa in paket.

Helt fantastiskt!
Nu sover han till och med så hoppas han får igen lite sömn nu!

Snart kommer lillkillens mormor och minsta moster, så då ska jag fira min syster lite då hon blir 8år idag! (mycket födelsedagar nu)
Ser henne fortfarande som en liten bebis ju, men hon börjar bli så stor (svårt och förstå)
Så hon har lite paket och ett kort som väntat på henne.

Likes

Comments

Föräldraskap , 1 månad

En rätt nöjd och glad kille!

Annars har han varit ett riktigt bökmonster som vi kallar han, inte ledsen men ändå inte riktigt nöjd.
Så söt när han börjar göra ett visst läte
låter lite som en katt och hänger läpp, då bara smälter denna mammans hjärta!
Men det har varit en dag då han bara vill vara nära så då får man anpassa dagen efter bebisen, känner att han behöver det han behöver. Men en härlig promenad lyckades vi med, blev en vända till affären hade fått paket från Jollyroom men fick lämna kvar det haha! var ju hur alldeles för stort för att få plats under vagnen så i morgon när mormor är här tänkte jag passa på så slipper lillen åka med.
När mitt lilla monster vaknar så tänkte jag att det är dags för ett bad.
hur reagerade era barn vid bad den första tiden?
Maddox har "vuxit" in k rollen, första gången tyckte han inte alls var nån höjdare men då badade han "själv" han låg i sitt badastopp(helt glömt vad det heter kolla in bilden) men så har hans kära pappa badat ett par gånger med han och låtit han ta allt tid för och vänja sig vid vattnet och nu verkar det som han verkligen gillar det, han är helt avslappnad och bara sitter där och pratar så gulligt! och oftast efter bad och lite massage så kommer magen med igång så tar det som något väldigt positivt att han verkligen lyckas slappna av och samla
kraft.

Likes

Comments

Föräldraskap , 1 månad

Dessa söta "små" händer när han tar tag i än och verkligen söker kontakt och närhet det är kärlek på ett helt annat plan, något som är obeskrivligt!
Älskar varenda sekund med min son, allt man upplever med han är något man aldrig kan beskriva inget man kunde föreställa sig innan om hur man känner inför sitt barn!

Idag är det storebrors födelsedag tänka hela 7 år blir denna fantastiska "lilla" pojk
Hipp hipp hurra!🎈
Så efter mitt och Maddox möte i city svängde vi inom storebror och lämnade lite paket. Vi kände att vi ville få var med på ett hörn på hans stora dag, sen blir det mer firande i efterhand men vi kunde inte hålla oss borta!
Nu är vi hemma och jag tänkte att båda jag och lillen skulle få i oss lite och äta sen ta en promenad i detta härliga vädret (gäller att passa på) behöver få komma ut lite och röra på oss samt få lite miljöombyte och frisk luft!

Sov hur gott som helst under hela mötet idag, så duktig!

Likes

Comments

Föräldraskap , 1 månad

Första dagen med Herobility flaska och den gjorde ju succé direkt måste jag säga!
Väldigt positivt överraskad över hur bra Maddox tog den nya nappen, den var helt rätt placerad i munnen och jag har verken sett eller hört någon luft i nappen eller när han sväljer så nu ska vi definitivt ge dessa flaskorna ett tag och se så magen fungerar med dom, men dag nr 1 har gått hur bra som helst och inga fisar på tvären och han har kunnat sköta magen själv! (stolt!)

mätt och go bebis som ser lagom fundersam ut! ( undra vad den lilla kan tänka på? )

Likes

Comments

Föräldraskap

Då välkomnar vi Herobility in i hemmet, ska bli så spännande att få testa dessa idag! Jag håller verkligen tummarna för att dom är en bra matchning med min lilla grabb.

Just nu sover han på min mage i sin sjal medan jag springer omkring här hemma och försöker få lite nytta gjort!

Ha en bra dag!

Likes

Comments

Tips & Ideér , Frågor & Funderingar , Föräldraskap

Så har blivit råd att testa Herobility flaskorna till Maddox då han har ju lite problem med magen och luft, han har idag Dr Brownś vilket har fungerat bra men han har lite svårt för nappen, och Twistshake flaskorna är han lite liten för värkar det som, bubblar lite för mycket i nappen för att hans mage ska klara av det just nu, så i morgon ska vi se om dessa kan vara något för grabben speciellt nu under hans jobbiga mag period.
Lite info om flaskorna och dess special formade napp som gjorde att jag blev intresserad av dom.
Läs med på deras hemsida / Instagram / Facebook.

•HeroTeats ovala bröstform passar bebisens mun perfekt, ger ett naturligt grepp och underlättar övergången mellan amning och flaska.

•Den världsunika kurviga designen stänger för mungipan på bebisen och minskar risken för dregel, spill och helt blockerar luft från att komma in i munnen.

•Den klassiska ventilen ger ett jämnt flöde på vällingen och motverkar vakuumbildning i flaskan och att bebisen sväljer luft.

•World Childhood Foundation:
För varje HeroBottle ger vi 5 kr till Childhood i vår gemensamma kamp för ett skapa en tryggare barndom för utsatta barn.

Likes

Comments

Föräldraskap , 1 månad

Igår fick Maddox en present av min vän, hon tyckte att den kollade så på henne och den var så fulsöt att hon tyckte att han skulle följa med Maddox hem haha!

Mitt lilla charmtroll var så duktigt inatt/morse han vakande väldigt tidigt i morse för att äta lite sen la jag ner han själv för och se om han kunde hitta ro själv utan att ligga tryck intill mig och han låg där så snällt med kaninen på magen och efter knappa tio minuter sov han som en stock några timmar till och jag kunde vila en stund utan att tänka på hur jag ligger gentemot han, men så kul och se, första att kunna sova själv (ensman/ egen säng osv )och nu till och med somna om helt själv utan några som helst gnälligheten.

Stolt mamma här!

så här såg det ut innan läggdags igår med mina herrar, dom är väldigt fascinerade av varandra!

Likes

Comments

1 månad

Kaninen perfekt vid sovstunden
Mobilen mycket roande när man ska sitta en stund.
Skallran vid stimulans / lekstund med mamma och pappa.
Speldosan gillas vid alla lägen.

Likes

Comments

Föräldraskap , 1 månad

Vi skippade svärföräldrarna igår och var bara hemma allesammans och tog oss en härlig kvällspromenad och go mat blev det, mina herrar hade en riktigt far & son kväll super mysigt att se!

Men idag fick min lilla grabb ut på lite äventyr han fick följa med och träffa (för första gången) en av mina absolut närmaste vänner, väldigt skönt att komma en vända hemifrån och prata om lite annat än barn. Men måste säga det är smidigare än jag trott att ha med sig min lilla man.

Likes

Comments

1 månad, Föräldraskap

Sängen!
☁️☁️☁️☁️☁️☁️

En plats för vila, en trygg och lugn plats där man vill att sitt barn ska trivas.

Här övas det för fullt, Maddox har sen dag 1 kunnat sova i sin säng, men när han går igenom fas nr 1 i sin mentala utveckling så vill han gärna ha extra närhet, så nu över vi på att kunna åter igen hitta trygga platser och sovställningar.
Han ligger själv på natten men vill gärna sova nära, hur mycket man än älskar det så är det lätt att barn väljer sig (lite för mycket) och kommer inte kunna sova själv längre fram samt att som många kommer få höra på BVC så "stör" vi varandra och kan sluta med att ingen är utvilad.
Så nu är det bara att stabilisera sängen mm. som en trygg plats.
Vilket hittills lyckats väldigt bra vi har snuttar och mysiga sängkläder och bäddar om han väl så han känner närhet och trygghet runtom sin kropp.

Likes

Comments