Min ögon svider. Är jätte trött!
Ska ut snart ändå för att jag ska träffa en kompis. Men sedan ska jag hem, pluggaa.
Ha de bra! / ~sweet Keri-cherry!~Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu ska jag åka hem till pappa och ha mina pappa veckor :D

Dagens outfit"
Jeans-JC (499kr)
Tröja-lindex (249kr)
Ha en braa söndag! / ~sweet'Keri-cherry~

Likes

Comments

Jag har inte orkat och haft tid att blogga. Fast änn jag verkligen vill blogga om allt. Men jag är för lat... 'Hahaha
Idag hade jag skolfotografering. Jag blev bra på en bild tror jag. Eftersom jag fick se hur jag blev. Men gillade inte alla :/
Ska sova snart är jättetrött har varit på sånglektion.

:Dagens Outfit:
Jeans- JC 'Crocker (499kr) fast hade rabatt, så de blev (399kr)
Topp- Tara 'Noobass (399kr)

Godnatt<3 ~sweet="">

Likes

Comments

Jag hann inte förut blogga men nu är jag iallafall jätte trött! De har varit jätte kult idag med alla fina människor, haha. FÖRUTOM DEM DUMMA MANETERNA :'( !! sticks och bränns överallt på benen och på armarna nu:( man kan dö av maneter och de var liksom jätte många maneter där Idag! Men när vi var där så såg vi han där   typ "facebook kändisen" han där typ hahah vet inte vad han heter men Aa han var med Ibra. Ibra bah går i min skola och han! Aså han, har varit med Nellie Berntsson ? Haha jätte konstigt tycker jag. Och nellie skrev att hon var med han oså. Haha juste, de var jätte pinsamt med mina märken bakom ryggen hahaha. De var kvar och liksom folk kunde trott att typ jag har blivit misshandlad eller något men så är de bara typ medicin.
Ska sova nuu tror jag.
Puss!/ keriharfina
Btw imorgon kanske jag kan förklara mina olika namn jag har man kan bli lite förvirrad, haha.
god natt<3
Har blivit jätte brun! Det räcker verkligen med den hy färgen jag har!

Likes

Comments

Godmorgon! Nyss vaknat. Lyssnar på musik nu ska snart äta frukost och packa lite till Näset. SKa till stranden med mina friendos! Ska bli skönt. 

De är ett väldigt fint hav där cheekyenlightened  

Igår kväll så gjorde mami nån indonesisk spa på min rygg. De var jätteskönt. Men de såg ut som om nån tiger eller något hade rivit mig men hahha de var så roligt för de var så enkelt. Hon använde en olja och en, en krona haha. De bränndes och sånt, så de var väldigt skönt när jag sov. 

Tror jag ska börja göra mig i ordning nu. Kan blogga mer sen kanske. Men kan inte blogga typ när jag är i Näset för har inte internet på min mobil. Men kan kanske lägga upp out fit på idag <3

Ses ! / keriharfina<3

Likes

Comments

Är med sandra jag lockade håret nyss haha, för skoj skull. Ville se hur de blev ifall jag hade lockigt i mitt nya hår. Men snart ska vi dra tillbaka till min pappa, är hos mamma nu.
Kraam/keri


Likes

Comments

#victoria's#secret#lyckatill Instagram-kerireyshaz

Likes

Comments

Jag har varit i stan och köpt en body mist (aqua kiss) eller vad man ska säga för de står på den att de är en fragrance mist. Och så fans de runda mistar där de stod att de var body mist haha men aaajaa. Har haft en jätte rolig dag med mina friendos! Vi åt på spice och Max, haha. Vi var på Max och fixa den här mikz appen så fick vi ju rabatt på sundae och en cheeseburgare. Gottgott. Sen så tänkte vi gå till heden och då kom Kristi på att hennes morbror har en resturang alldeles precis heden som heter Spice, jätte gott. Vi åt gratis där med som vi gjorde på dinner 22! Haha lyyyx✌ men Aa de var mycket vi gjorde haha.
Body misten som jag köpte, jag vet inte riktigt ifall jag vill ha den. Jag känner liksom att den inte passar för mig eller vad man ska säga, såå jag funderar på att göra en giveaway. Minimal giveaway. Så köper jag en ny. Så hoppas att många är med ifall jag gör en, vet ju inte riktigt. Den luktar gott men Aa som sagt jag känner att den inte passar för mig. Men ni får ha de så bra har nyss sprungit ute och vart med kompisar så pkte vi lite på en cross haha skit kul!
Kraam/ keri ❤!


De var ändå rätt dyrt :o i Landvetter kostar en mist 105kr! Och den misten jag köpte kosta 219!


~Victoria's secret~

Likes

Comments

Oooooheerreeguud jag är bara så glad kust nu. Kom hem nyss, var ute med Eveliina. Och nyss satt jag vid tv:n och sedan klickade in pinkroom.se som de stod på "vs" salongen. Och jag hade kollat på de idag på morgonen. Men de stod att den öppnar inom kort. Men nu när jag sökte så ska den öppna imorgon!! Och jag är så glad för min bror LOVADE att vi skulle dit när den öppnas och så skulle jag välja en valfri grej där! Och jag är bara så glad! Min bror är inte hemma än men kommer typ skrika på han att den har öppnat! Haha, Aaa ni får ha de så bra dka dusha nu.
Puss/ keri!Likes

Comments

Har haft en jätte rolig dag idag med tjejerna<3! jag="" träffade="" först="" niki="" på="" morgonen="" och="" vi="" åkte="" skateboard.="" de="" var="" rätt="" tidigt="" jag="" träffa="" henne=""><3 men="" sedan="" gick="" vi="" till="" cafét="" och="" köpte="" typ="" frukost.="" vi="" köpte="" en="" räk="" baguette="" som="" vi="" dela="" på,="" de="" var="" jääte="" gott.="" sedan="" så="" åkte="" vi="" igen="" skateboard.="" när="" klockan="" var="" 13:30="" gick="" jag="" hem="" för="" att="" fixa="" mig="" och="" fixa="" lite="" andra="" saker="" för="" jag="" och="" tre="" tjejer="" skulle="" kanske="" på="" bio="" och="" så.="" men="" sen="" var="" jag="" klar="" då="" träffade="" jag="" dem="" klockan="" två="" och="" då="" gick="" vi="" till="" ginatricot="" rean,="" ville="" kolla="" på="" örhängen.="" behöver="" verkligen="" de,="" för="" jag="" har="" alla="" mina="" hos="" mamma="" just="" nu.="" men="" jag="" hittade="" inga="" i="" gina="" de="" fanns="" inte="" så="" fina="" örhängen="" men="" vi="" gick="" sedan="" till="" glitter="" och="" där="" hittade="" jag="" 3="" pack="" eller="" vad="" man="" säger,="" alltså="" 3="" par="" örhängen="" i="" ett="" pack,="" för="" 15kr!?="" jättebra!👍sedan="" gick="" vi="" till="" hemköp="" men="" efter="" de="" så="" gick="" vi="" till="" åhléns="" och="" då="" hittade="" jag="" jätte="" fina="" örhängen="" som="" jag="" ville="" ha="" men="" som="" jag="" inte="" hittade="" i="" glitter="" för="" 35kr.="" så="" jag="" ångrade="" lite="" för="" att="" de="" gick="" ju="" inte="" att="" lämna="" tillbaka="" för="" de="" var="" på="" rean.="" ojj="" nu="" kom="" jag="" på="" att="" jag="" glömde="" mina="" örhängen="" i="" sandras="" väska="" 😱="" hahaha,="" får="" la="" hämta="" de="" någon="" dag.="" men="" hur="" som="" helst="" vi="" gick="" och="" åt="" i="" mc="" och="" sedan="" gick="" vi="" till="" vs="" i="" grönsakstorget="" för="" att="" se="" ifall="" den="" hade="" öppnats,="" vi="" skulle="" fråga="" ifall="" de="" var="" någon="" där="" men="" de="" var="" de="" inte="" :(.="" men="" efter="" de="" så="" pkte="" vi="" hem="" till="" kristi="" och="" kolla="" på="" film,="" vi="" kollade="" på="" the="" evil="" death.="" hennes="" pappa="" sa="" att="" den="" skulle="" vara="" läskig="" och="" jättebra="" men="" haha="" den="" var="" helt="" okej.="" vi="" gick="" och="" hoppa="" studsmatta="" och="" sen="" var="" klockan="" väldigt="" mycket="" så="" jag="" och="" sandra="" var="" tvungna="" att="" gå.="" så="" vi="" tog="" bussen="" in="" till="" stan.="" men="" sen="" så="" missa="" vi="" vårt="" tåg="" så="" vi="" fick="" vänta="" i="" 20="" minuter,="" köpte="" en="" cheeseburgare="" haha="" pä="" vägen="" dit.="" goooottt.="" men="" nu="" är="" jag="" hemma="" ochska="" strax="" dusha="" och="" så,="" nu="" får="" ni="" ha="" de="" så="" bra!❤pok="" kerireyshaz="">

Likes

Comments