Måste bara visa upp min fina nya kalender. Där kommer många minnen från året att skrivas ner, och den varar ända till december nästa år:-)

Likes

Comments

Helt underbar dag för Ullared idag med pojkvännen och Katarina. Shoppade en massa och så träffade jag Willam, han är sång och låtskrivare, och har en låt som heter Ljuger, den låten är riktkgt bra. Låter bilderna tala nu😍

Likes

Comments

Jobb idag, sen extra nervös för jag ska till tatueraren, och göra min tatuering jag har tänkt på ett bra tag. Nervöst... så efter jobb stack jag dit, gick in om Donken på vägen och köpte mig något att äta och en cola.

Johan hette han som skulle tatuera mig. Han är vad jag har hört riktigt duktig. När vi väl började säger jag bara en sak, ajajaj så sjukt ont det gör. Försökte allt möjligt för att inte tänka på smärtan, grejade ett tag med mobilen, ett tag var jag helt tyst, ett tag pratade jag med honom, men nej ändå kände man att det gjorde så ont.

Min tatuering blev dock inte klar med jag blev super nöjd med den, so far so good!😅

Likes

Comments

Hur fin pojkvän har man inte när han gör varma mackor till en på morgonkvisten 😍 och överraskar med R❤️N skrivit på mackan😍

Likes

Comments

Super trevlig och rolig kväll hos Sara. Tiden bara flög i väg, vi drack, spelade kortspel och alla på festen såg ut att ha det riktigt roligt. Det var en avskeds fest för Emma som ska börja plugga, så hon fick ett halsband av mig och Katarina. Sen när vi skulle hem hade vi sällskap med Emma och Paul en bit, tror vi inte gick därifrån förrän runt 3 på natten.

Likes

Comments

I julkapp fick jag ett present kort av pojkvännen att göra gelé naglar. Så nu idag gjorde jag det, nu när jag avslutat mitt sommar jobb. Så sjukt nöjd jag blev, kommer lätt göra detta flera gånger😍

Likes

Comments

När jag jobbade såg jag ett jätte fint glittrigt hänglås, som var guldigt, så jag tänkte att jag skulle fixa mitt eget. Kunde inte bli mer nöjdare än vad jag blev, blev supernöjd 😍

Likes

Comments

Andra dagen i Göteborg började med en super god frukost. Sen efter det Liseberg igen. Idag åkte vi flera karuseller och gick in i spelhuset. Jag fastnade bland kramdjursautomaterna. Jag spelade 4 gånger och vann 2 gånger. Tyckte det var rätt bra med tanke på att där var fler som provade flera gånger och inte vann något. Där var en mamma och en dotter som jag också började snacka med, och dottern sa att jag hade riktigt go dialekt. Hahaha första gången jag har fått höra det. Sen gick jag och Niklas till spegelsalen.

Efter det käkade vi på Tyrolen, sen splittrade vi oss så Niklas och jag gick vidtar på Liseberg och de andra gick till Unervarsium.

Vid 10 tiden tog vi tåget hem, en sjukt härlig och rolig weekend😍

Likes

Comments

29/7
Dagen började klockan 7.00 på stationen då Niklas , Filippa, Linus och jag skulle ta tåget till Göteborg. Vi ska ha en weekend där tillsammans med Jenny, Fredrik, Rebecka och Robin och gå på Liseberg. När vi kom till Göteborg och Gotiwa towers, stod Fredrik och Jenny och väntade på oss utanför. Eftersom vi inte skulle få våran rum förrän klockan 3 så fick vi lämna våra saker i deras rum. De Bode på 27 våningen och hade en super duper fin utsikt.

När vi hade dumpat våra saker där så gick vi till Liseberg, där gick en inomhus bro över så man direkt kunde gå över till Liseberg, och på Liseberg mötte vi då också upp Rebecka och Robin. Där var inte så mycket folk, för vädret var inte det bästa så vi fick köpa ponchos. Men det gick snabbt att komma in. Karusell vi började allra först att åka var Lisebergbanan, den är så rolig. Sen åkte vi också Helix, Uppswinget, Virvelvinden, Hanghai, Flumride och Kållerado. Vi satt och drack cider och öl också och kollade på folket. Efter det så gick vi tillbaka till hotellet, man var väldigt blöt så det var skönt med en varm dusch och nya kläder.

Fredrik hade beställt bord på Pinchos. Blev lite prat om vi skulle äta där, men i min meningen tyckte jag om det stället. Så vi alla tog taxi dit. När man satte sig ner där så fick man popcorn. Sen fick man ladda ner en app och börja beställa. Super god mat med små söta rätter. Och när man skulle gå på toa, så var där en cirkuströst som pratade med än. XP

Supertrevlig kväll där, vi satt kvar länge, och sen när vi gick ut då var vädret super duper fint, solen lös så vi gick tillbaka till Liseberg igen och åkte mer. På denna tiden på kvällen var där nästa ingen kö alls till karusellerna.


Likes

Comments

Instagram@rebeccal94