I julkapp fick jag ett present kort av pojkvännen att göra gelé naglar. Så nu idag gjorde jag det, nu när jag avslutat mitt sommar jobb. Så sjukt nöjd jag blev, kommer lätt göra detta flera gånger😍

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

När jag jobbade såg jag ett jätte fint glittrigt hänglås, som var guldigt, så jag tänkte att jag skulle fixa mitt eget. Kunde inte bli mer nöjdare än vad jag blev, blev supernöjd 😍

Likes

Comments

Andra dagen i Göteborg började med en super god frukost. Sen efter det Liseberg igen. Idag åkte vi flera karuseller och gick in i spelhuset. Jag fastnade bland kramdjursautomaterna. Jag spelade 4 gånger och vann 2 gånger. Tyckte det var rätt bra med tanke på att där var fler som provade flera gånger och inte vann något. Där var en mamma och en dotter som jag också började snacka med, och dottern sa att jag hade riktigt go dialekt. Hahaha första gången jag har fått höra det. Sen gick jag och Niklas till spegelsalen.

Efter det käkade vi på Tyrolen, sen splittrade vi oss så Niklas och jag gick vidtar på Liseberg och de andra gick till Unervarsium.

Vid 10 tiden tog vi tåget hem, en sjukt härlig och rolig weekend😍

Likes

Comments

29/7
Dagen började klockan 7.00 på stationen då Niklas , Filippa, Linus och jag skulle ta tåget till Göteborg. Vi ska ha en weekend där tillsammans med Jenny, Fredrik, Rebecka och Robin och gå på Liseberg. När vi kom till Göteborg och Gotiwa towers, stod Fredrik och Jenny och väntade på oss utanför. Eftersom vi inte skulle få våran rum förrän klockan 3 så fick vi lämna våra saker i deras rum. De Bode på 27 våningen och hade en super duper fin utsikt.

När vi hade dumpat våra saker där så gick vi till Liseberg, där gick en inomhus bro över så man direkt kunde gå över till Liseberg, och på Liseberg mötte vi då också upp Rebecka och Robin. Där var inte så mycket folk, för vädret var inte det bästa så vi fick köpa ponchos. Men det gick snabbt att komma in. Karusell vi började allra först att åka var Lisebergbanan, den är så rolig. Sen åkte vi också Helix, Uppswinget, Virvelvinden, Hanghai, Flumride och Kållerado. Vi satt och drack cider och öl också och kollade på folket. Efter det så gick vi tillbaka till hotellet, man var väldigt blöt så det var skönt med en varm dusch och nya kläder.

Fredrik hade beställt bord på Pinchos. Blev lite prat om vi skulle äta där, men i min meningen tyckte jag om det stället. Så vi alla tog taxi dit. När man satte sig ner där så fick man popcorn. Sen fick man ladda ner en app och börja beställa. Super god mat med små söta rätter. Och när man skulle gå på toa, så var där en cirkuströst som pratade med än. XP

Supertrevlig kväll där, vi satt kvar länge, och sen när vi gick ut då var vädret super duper fint, solen lös så vi gick tillbaka till Liseberg igen och åkte mer. På denna tiden på kvällen var där nästa ingen kö alls till karusellerna.


Likes

Comments

Super rolig och trevlig kväll i fredes. Både André och Jannike skulle komma så jag och Niklas gick först och handlade en massa snacks på Ica som vi skulle bjuda på. Blev godis, ölkorv och chips och dipp. De kom runt halv 7 tiden, vi satt och snackade och drack. Lite senare kom även Michael och Ki också, det var dock inte planerat. Runt halv 10 gick vi ut för att se båtparaden och fyrverkerierna. Vädret var inte det bästa men där var riktigt mycket folk ute ändå. Sen slutade med att vi alla gick ut, träffade bland annat Niko och Tim ute, och sen innan jag och Niklas skulle hem ringde Josse mig och undrade om vi kunde hålla henne sällskap när hon skulle äta, och självklart gjorde vi det, en väldigt trevlig lyckad kväll. :-)

Likes

Comments

Till alla er Vikings fans, på måndag har Hemmakväll ett riktigt bra erbjudande på alla säsongerna 😃

Likes

Comments

Pojkvännen har lärt mig tacostallrik, det blir så sjukt gott, så nu gjorde jag det till honom ikväll😍

Likes

Comments

Måste bara tipsa om denna snygga Lindex jacka jag köpte igår nu när det är halva reapriset. Sjukt snygg jacka för endast 75kr:-)


Ordinarie pris 499kr

Likes

Comments

En mycket trevlig kväll som började med att hela gänget skulle mötas och äta på telegrafen. Det var mycket gott och trevligt, sen frågade Linus oss alla om vi ville ha shots, och några ville ha, så han beställde in 14 shots. Sen tänkte inte vi mer på det, så Niklas och jag gick ner till baren för vi såg att Robin hade kommit också för att hålla oss sällskap, så vi hälsade på honom. Sen ser jag plötsligt att bartendern häller upp en hel bricka med shots, och min första tanke var då.... vem är så dum och beställer in en hel bricka med 50 shots på en vardag. Då säger Robin att det var Linus som gjorde det, och jag och Niklas tappade bara hakan. Vi sa åt honom att inte beställa in fler, och så beställer han en hel bricka. What... men vi fick hjälpa honom att dricka upp shots brickan så det blev 8 shots för mig den kvällen, kanske inte så bra att ta på en vardag, men konstigt nog blev jag inte så full på dem. Värre för min pojkvän, har för mig att han svepte runt 20 shots. Jajja detta var verkligen en galen kväll, och vi väsnades och hördes mest på den krogen den kvällen...😳 men..... roligt hade man.

Likes

Comments

Instagram@rebeccal94