Hittade en jätte bra app där man kan söka på allt för att få inspiration. Appen heter Pinterest. Just nu kollade jag på jätte fina Pokémon tatueringar. Wow..

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

I lördes hade vi hela gänget en härlig och rolig kväll hos Ebba. Senare när dem skulle ut gick jag och Niklas hem för vi skulle till Ullared nästa dag. Det är tredje gången jag är där i år, snacka om många gånger jag har varit där nu. Men där finns vissa som är där ännu oftare än jag. Vi skulle starta innan sju, blev mycket senare och sen blev det att André och Janika hängde med också. På vägen dit gjorde vi ett frukost stopp och sen lekte vi billekar. Det var ändå roligt att de hängde med, för då slapp jag gå själv där. Hittade en massa fint där.
Den här dagen har verkligen varit superduper toppen på alla sätt.

Likes

Comments

Jag fixade mitt hår i måndes, slingade mörka och ljusa slingor, blev riktigt nöjd med resultatet.

Sen stack jag och min bror och käkade och sen handlade jag. Tänkte göra lassanet till Niklas och mig ikväll:-) så när jag var i butiken så kom det fram en tjej och hälsade på mig och kramade om mig och sa att jag luktade gott. Jag visste vem det var men jag blev så förvånad och glad för det hade hon aldrig gjort. Sen i kassan fick jag gå före en tjej i kön, plus att hon som satt i kassan frågade hur det var med mig. Alltså va...hmmm, det måste vara håret som gör det 😎

Likes

Comments

I söndes tog jag en mysig fika med Ebba och sen efter det bjöd mamma mig på mat i stan, så gott.😋❤️

Likes

Comments

I lördes började med en mysig morgon hos killen sen träffade jag familjen i stan och fikade. Och jag fångade en ny Pokémon som jag inte hade. Senare på eftermiddagen träffade jag Carro i parken och gick en till liten runda för att fånga, I know nörd.se men vi såg en massa personer som gjorde samma sak.

Senare på kvällen stack jag till Lollo och Fredrik och skulle möta min kille där också. Vi skulle spela risk the Walk of death. Först skulle bara manualen läsas, tog en sådär två timmar typ, så Lollo och jag stack och beställde pizza så länge:-P alltid lika gott med pizza.

Väl när vi började komma igång att spela var jätte roligt. Och ännu bättre var att jag vann första rundan, och jag bara inte vann, utan jag vann överlägset. Jag fick 28 poäng, den som kom tvåa fick 6 poäng, trean fick 4 poäng och den som kom sist fick 0 poäng:$ dock andra omgången kom jag tvåa istället, men man kan inte alltid vinna, nöjd ändå:-) sen vid 3 tiden stack jag och Niklas hem, så super rolig kväll.

Likes

Comments

I fredes jobbade jag på sjukhuset. Det gick bra, dock idag var det kontrollanter från insta som skulle kolla hygienen där. Japp och jag var en av dem som blev kollad och fick en visning på hur och vart de kolla någonstans.

Senare på kvällen var jag hos killen. En mysig hemma fredag med min bästa och finaste, han gör mig så kär i honom.

Likes

Comments

I tordes spelade jag schak. Vi lärde oss hur man skriver upp sina drag i Schaket. Exempel om man tog en pjäs skulle man skriva ett x och sen med de pjäserna man använde. Det kunde ungefär se ut såhär: Txd5. Om man shackade kungen skulle man skriva ett + tecken efter.
Och det blev god fika den här gången också, eftersom Rebecka hade bakat goda kladdkakemuffins. Så dame it gott.

Efter det stack jag till min kille, och han vet på mer än ett sätt att få mig glad. Han hade gjort god mat. Vi kollade sen klart Batman filmen.
Så mysig kväll.

Likes

Comments

Igår var det Baby shower för Alma och Jacob hemma hos Ebba. Så fint Ebba hade fixat allt. Låter bilderna tala.

Alla fick gissa på när, längd och vikt på barnet.

Ganska mycket senare på kvällen stack jag till min kära pojkvän. Hade köpt hamburage och pommes, så lagade det, så gott sen till efterrätt glass med banan.😋

Likes

Comments

Idag har jag varit på Väla med min fina pojkvän. Jag körde dit för ni alla vet att jag är bäst på att köra.... Eller jag siktar på att bli bäst iallafall. 😅
Han letade efter en present, och jag tror han hittade en riktigt bra present till sin vän.
Sen när vi gick förbi en skobutik, så i skyltfönstret såg jag ett par riktigt snygga skor, och Niklas bara gå in och köp dem. Så gick in och provade, och köpte dem. Glitterskor deluxe så jag.
Sen åkte vi in om systemet också och köpte lite "förfriskningar "

Senare på kvällen körde jag och mamma till Ica för att köpa en presten till.... Japp hemligt just. Men hittade en jättesöt sak.

Likes

Comments

Instagram @rebeccal94