Har ni också något som ni tycker ger lite mer extra tur i ert liv? Det har jag.
Och jag älskar verkligen min killes tur kofta, försöker ha på den så ofta som möjligt när jag känner att jag behöver ha lite extra tur på min sida, och det har funkat. 😃

Likes

Comments

Den 21 februari jobbade jag först. Slutade vid 12, vilket var riktigt tidigt så gick in om stan och samtidigt fångade Pokémon på vägen. Sen köpte jag ett par riktigt snygga träningsbyxor, och fick en matchade gympa påse på köpet. Så nöjd. Senare vid 4a tiden skulle jag och min pojkvän gå en lång promenad som tog nästan två timmar. Mysigt var det, så det ska bli flera gånger.

Likes

Comments

Dagen började med mysig morgon med pojkvännen och bakade jätte goda frukostbullar.😍

Senare skulle jag hem för farmor och Hasse skulle hälsa på, och påvägen hem gick jag in om Coop och köpte 3 stycken bingolotter. Flera år sedan jag spelade det, så tänkte att det kunde vara roligt att ha en bingokväll med pojkvännen. Jo sen har jag börjat spela Turf också som killen tipsade om. Superbra spel till den som är mycket ute och går, det handlar om att man ska äga olika slags zoner, och så får man poäng för det.

Likes

Comments

Igår var jag på födelsedags fest hos en vän som heter Katarina. Hon bjöd på både tacos, kladdkaka och en massa godis, det blev Melodifestivalen också. Super rolig kväll hos henne.

Likes

Comments

Hade en underbar alla hjärtans dag. Först på jobbet så bjöd cheferna på vanilj hjärtan, mumsigt.

Senare kom mormor på besök och gav oss en chokladask och så fick jag också en choklad ros och en trisslott. Och senare på kvällen hos pojkvännen gjorde han pizza😍

Överraskade min pojkvän med detta❤🌹

Likes

Comments

I lördes började morgon med att killen står i köket och bakar bullar till frukost. Så underbart fantastiskt och fin han är, han gör mig lycklig och glad varenda dag❤


Spelade sen lite Pokémon go, och fångade en Pokémon jag inte hade. 😃


Senare på kvällen skulle jag och Niklas till Linus och ha en trevlig kväll där, och för första gången fick jag träffa hans nya tjej. Hon var riktigt trevlig, och hon gillade glitter.
Sen kom Robin och Mike också. Super rolig kväll med funniest video, godis och trevligt sällskap. Sen gick vi ut också. Först gick vi till ett ställe som jag aldrig hade varit på men när vi kom in där var där inget folk. Vi alla beställde ändå någon öl och Cola och satt där ett tag. Sen gick vi vidare till Harrys och där var mycket mer livat. Beställde cider där. Vi var där någon timme sen skulle jag och Niklas dra oss hemåt.

Likes

Comments

Igår var det en super rolig tjejkväll hos Ebba.

Likes

Comments

Instagram@rebeccal94