View tracker

För två helger sen blev jag bjuden till min pojkväns mamma, för att fira honom för att han fyller år, samt hans mamma och bror också. De bjöd på både smörgåstårta, ostbricka, dricka och chips och godis. Blev ganska mycket dricka för hans del märkte jag. Efter firandet fick vi skjuts tillbaka igen av hans moster, och sen ringde Linus oss och frågade om vi ville komma till Harrys och ta några öl/ cider med gänget. Haha såklart vi ville det.
Min kille beställde en cider till mig i baren, och när jag precis hade druckit upp den såg jag att han hade beställt en cider utan någon alkohol. Asså va?! Fick reda på sen att det inte var med hans mening, utan han hade sagt till bartendern att han ville ha en cider som tjejer tycker om!😅

Det blev en lång kväll, och tror min pojkvän hade alldeles för kul denna kvällen, kolla bilderna nedan😂

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Den 19 november hade jag och Lollo en trevlig och rolig kväll hos Ebba med mycket glitter, medan våra pojkvänner satt och lanade.

Kvällen blev det utgång, men jag var inte ute så länge, jag gick sen till killarna istället och var med dem, medans de andra festade vidare.

Likes

Comments

View tracker

För några helger sen hade jag världens mysigaste hotellweekend tillsammans med min pojkvän i Göteborg på hotel Opra. Så fint hotell, det låg bra centralt så nära till allt, och där va en spa avdelning med bubbelpool, kallbad, ångbastu och vanlig bastu. Vi gick i stan och kollade butiker, gick ut och åt på en mysig liten tacos bar, och hela stämningen när man gick där med sin pojkvän som man höll i handen var helt underbar.

Vi köpte med oss chockelad upp på rummet, och när jag sa att jag ville ha ett marabou till hon som stod i kassan, tittade hon på mig och sa att hon ville se mitt leg. Jag svarade: Visa leg för ett marabou. Då skrattade hon och sa: Marabou, jag trodde du sa Marlboro. 😅

Efter det gick vi tillbaka på hotellet och gick till spa avdelningen, det behövde man. På hotellrummet sen beställde vi en hink med massa is i och hade en massa öl och cider i den.

Nästa dag gick vi runt och strosade lite till på Göteborgs gator, och jag hittade också min första geocaching.

Likes

Comments

Här har min bror ritat en Bulbasaur och sen förminskat teckningen och gjort ett eget Pokémon kort, superfin.:)

Likes

Comments

Köpte denna powebank för ett tag sen på Netto, så häftig och den funkar jättebra😃

Likes

Comments

Var på Väla och Väla loppis idag tillsammans med Ebba. Hittade en vit liten väska där, och Ebba hittade 2 st väskor. Vi gick i butiker och käkade och hade en riktigt mysig shoppingrunda tillsammans. Senare på kvällen stack jag till pojkvännen, med en ännu mysigare kväll med både pizza och chips.

Likes

Comments

Idag startade jag och min pojkvän dagen på McDonalds. Sen körde vi till en loppis och sen en spontanare till Hovs Hallar. Har aldrig varit där innan men blev förvånad över hur vackert där var.

Likes

Comments

Låter bilderna tala om hur Halloween festen var. Den blev verkligen så lyckad och rolig, förutom att min pojkvän blev sjuk så han kunde inte vara med😢
Men annars en toppen kväll.

Likes

Comments

Dagen började att min kompis Ebba ringde mig tidigt på morgon eftersom hon hade missat bussen till sitt jobb och hon undrade om jag och Niklas kunde skjutsa henne dit, så det gjorde vi. Det var ändå bra för då gick vi upp och kom iväg i rättan tid. Efter det skulle vi äta frukost så vi åkte in om en matbutik som hette Matöppet. Jag visste inte ens att den butiken fanns fortfarande. När man gick in i mat butiken känndes det som man hade åkt tillbaka till 90-talet. Butiken var liten och kassan och ingången till butiken var samma, och upp på hyllorna var där tjocka tv apparater. Vilken flashback man fick.
Efter det åkte vi till Väla och Ikea, för Niklas skulle ha en ny byrå. Han hittade en och jag köpte en låda med sminkförvaring.
Sen in om Väla, för jag skulle köpa änglavingar till Halloween för jag skulle vara svart ängel och min kompis vit ängel.

Likes

Comments

Instagram@rebeccal94