Idag är det Valborg och jag och min pojkvän ska sova över på hans båt inatt. Så jätte mysigt. Låter bilderna tala.😍

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Dagen började tidigt på natten. Inatt ska vi flyga till Gran Canaria. Har längtar massor till detta. Det tog hela 5 timmar att flyga dit och när vi kom dit så var första dagen väldigt kall, vi fick ha kofta på oss. Hoppas det blir bättre väder de andra dagarna. När vi checkade in på hotellet åt vi först, sen gick vi till hotellrummet och lämnade våra saker. Efter det gick vi en promenad. Där är mycket småbutiker överallt, och jag hittade en super fin guldig MK väska och ett par riktigt snygga skor för endast 100kr. Vi tog också en drink i baren. Eftersom vi har incklusive, så ingår också drinkar, som man kan ta i baren mellan 11.00-23.00.
På kvällen åt vi kvällsmat och efterrätt och sen kollade vi på en jätte bra show.

Likes

Comments

Helt underbart när pojkvännen lagar ens favorit rätt och sen får man choklad och cider. Sen på morgonen bakar han goda tekakor😍 senare på kvällen hade vi filmkväll hos Fredrik med en massa godis.

Likes

Comments

Har ni också något som ni tycker ger lite mer extra tur i ert liv? Det har jag.
Och jag älskar verkligen min killes tur kofta, försöker ha på den så ofta som möjligt när jag känner att jag behöver ha lite extra tur på min sida, och det har funkat. 😃

Likes

Comments

Den 21 februari jobbade jag först. Slutade vid 12, vilket var riktigt tidigt så gick in om stan och samtidigt fångade Pokémon på vägen. Sen köpte jag ett par riktigt snygga träningsbyxor, och fick en matchade gympa påse på köpet. Så nöjd. Senare vid 4a tiden skulle jag och min pojkvän gå en lång promenad som tog nästan två timmar. Mysigt var det, så det ska bli flera gånger.

Likes

Comments

Dagen började med mysig morgon med pojkvännen och bakade jätte goda frukostbullar.😍

Senare skulle jag hem för farmor och Hasse skulle hälsa på, och påvägen hem gick jag in om Coop och köpte 3 stycken bingolotter. Flera år sedan jag spelade det, så tänkte att det kunde vara roligt att ha en bingokväll med pojkvännen. Jo sen har jag börjat spela Turf också som killen tipsade om. Superbra spel till den som är mycket ute och går, det handlar om att man ska äga olika slags zoner, och så får man poäng för det.

Likes

Comments

Igår var jag på födelsedags fest hos en vän som heter Katarina. Hon bjöd på både tacos, kladdkaka och en massa godis, det blev Melodifestivalen också. Super rolig kväll hos henne.

Likes

Comments

Hade en underbar alla hjärtans dag. Först på jobbet så bjöd cheferna på vanilj hjärtan, mumsigt.

Senare kom mormor på besök och gav oss en chokladask och så fick jag också en choklad ros och en trisslott. Och senare på kvällen hos pojkvännen gjorde han pizza😍

Överraskade min pojkvän med detta❤🌹

Likes

Comments

Instagram@rebeccal94