Mycket rolig kväll igår hos Fredrik och Jenny. De bjöd på mycket god mat nämligen planka, och sen till efterrätt hade vi fixat fruktsallad med glass. Vi spelade Risk också och pratade massor, vi har inte träffat dem sen Halloween.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hur läcker ser inte denna vin flaskan ut, detta blir ett måste att köpa på systemet nästa gång jag är där😍 är egentligen ingen direkt vin människa men detta vinet tilltalar mig att jag borde testa det:)

Likes

Comments

På nyår checkade jag och min pojkvän in på ett hotell för att fira det nya året och vår två års dag. Sen på kvällen hade jag bokat bord i hotellet resturang, det jag inte visste du var att jag också hade bokat deras nyårsmeny också. Jag trodde dock man kunde välja på deras vanliga meny, men det kunde man inte. Nej finmat skulle serveras och man satt och åt i 3,5 timme. Alldelse för långt tid, vi hade ju planerat annat innan kl slår 12. Hahah notan kostade skjortan, kommer aldrig bokat något mer bord mer på nyårsafton😅 sen på hotell rummet var riktigt mysigt och vi hade balkong också så vi såg nyårsraketerna helt perfekt från balkongen 😍 gott nytt år!!!!

Likes

Comments

Idag var jag och Josse på Väla och som på alla mellandagsreor så var där massor med folk och massor med bra erbjudande i butikerna. Jag hittade faktiskt en hel del, och det gjorde Josse också. Bilder nedan.

Likes

Comments

Dagen började med jobb. Men det gör inget, känndes rätt bra att jobba på städ idag även om man skulle upp så tidigt:-) efter jobbet var det snabbt hem och fixa sig och sen fira jul hos min killes mormor. Gott sällskap och god julmat. Det blev också gröt, en massa choklad och julklapps utdelning. Senare på kvällen körde de hem mig och firade lite med min egen familj också 😍

Likes

Comments

Fixade äntligen klart min tatuering idag efter jobb😊

Likes

Comments

Toppen rolig tjejfest med jobbkollegerna, med en massa skit snack, roliga intriger, pizza, godis och utgång, fan vad jag tycker om er😘😘

Likes

Comments

Fixade mina julnaglar idag, blev supernöjd😍

Likes

Comments

Instagram@rebeccal94