Hallo Godtfolk!

I dag skulle jeg skrevet en ukens anbefaling som en del av min 7 day Challenge. Men jeg vil ta å legge dette innlegget ut til søndag, da vil den bli dekkende for hele uken.

Men jeg kan love dere at dagens innlegg vil bli byttet ut med et annet interessant tema, som jeg foreløpig vil holde hemmelig.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

God kveld godtfolk!

I dagens innlegg er det alle de gode hverdagsheltene som er på dagsorden! Det er sikkert mange mennesker i dagens samfunn som kunne fortjent denne tittelen. Det er så mange ildsjeler som virkelig brenner for det de gjør, eller for at andre medmennesker skal lykkes med det de holder på med.

De første jeg vil trekke frem er alle de menneskene som driver med frivillig arbeid.
Det er så mange mennesker som jobber og står på i frivillig arbeid enten det er for barn og unge, eldre, flyktninger, asylsøkere eller andre gode formål, som gjør en helt vidunderlig jobb. Mange av dem gjør denne jobben på sin egen fritid, og får ikke betalt for det arbeidet de gjør. Det er en gruppe mennesker jeg virkelig har stor respekt for. Ta for eksempel Røde Kors, som har veldig mange som jobber frivillig innenfor forskjellige områder. Det er også helt fantastisk at de gir av sin kompetanse for at selskaper som for eksempel Røde Kors skal kunne gå rundt og tilby det tilbudet de gjør.

Den andre hverdagshelten jeg vil trekke frem er den GODE læreren!
Dette er en person som virkelig yter maksimalt for at elevene skal kunne lykkes å nå sine mål på skolen. En god lærer som virkelig står opp for eleven, og en lærer som heller ikke har noe i mot at elevene sender en mail eller ringer hvis det er noe de lurer på. Det finnes alt for få lærere av denne typen, selv om alle lærere gjør en veldig god jobb, vil jeg kalle de lærerne som gjør det lille ekstra for sine elever for en hverdagshelt. Det kan bety så veldig mye for den eleven som opplever å få en slik lærer, det kan også utgjøre forskjellen på om eleven dropper ut av skolen eller fullfører.

Den trede gruppen med hverdagshelter jeg vil trekke frem er superforeldrene:
Foreldrene er en gruppe mennesker som har fått den gaven det er å bli en forelder og gjør alt det de kan for at sine barn skal få en god oppvekst. Men det å være en spuerforelder som gjør alt er det ikke alle som er like heldige å ha. De foreldrene som uten tvil sier ja vi kan kjøre laget når de spiller bortekamper og som stiller opp på alt det måtte være, de som strekker seg det lille ekstra for de ungene de måtte ha. Spesielt alene mødrene eller fedrene. De som allerede bare er en, men som likevel holder hus og hjem ryddig, henter og bringer, deltar på alle aktiviteter og hvis ungen eller ungene skal være så uheldige å bli utsatt for mobbing i skolen som ikke er redde for å virkelig bli en bjørn i møte med rektor. Selv om mange vil påstå at dette er basic for en forelder er det så mange barn i dette landet som dessverre ikke har denne muligheten eller har en eller to eller flere slike foreldre i disse moderne familiedagene.

Avsluttningsvis vil jeg bare beklage at dette innlegget er litt kort, men jeg tenker jeg vil skrive et annet innlegg ved en senere anledning om hver og en hverdagshelt vi har i samfunnet. Hverdagsheltene er så viktige og de utgjør en så stor forskjell for folk. Grunnen til at innlegget er blitt slik det er, er nettopp fordi jeg er veldig opptatt med Arendalsuka og det gjør at jeg har mange sene ettermiddager og kvelder og er veldig trøtt når jeg kommer hjem. Beklager virkelig dette altså, også får jeg heller fra og med etter helgen igjen ta igjen veldig mye. Jeg sier ikke at det ikke vil komme flere innlegg under Arendalsuka, men de vil ikke nødvendigvis være av den beste kvaliteten.

Del, lik eller legg gjerne igjen en kommentar i kommentarfeltet nedenfor!

Følg meg i sosiale medier for de seneste nyhetene!

Facebook
Snapchat og Instagram: KrFKenneth

Eller følg linkene i bannerne på sidene! Du kan også legge igjen eposten i Følg meg boksen for å subscribe til bloggen, og få et varsel neste gang jeg publiserer et innlegg. Jeg kan garantere at det vil komme veldig mye kult innhold den nærmeste tiden, så følg med!

Send en mail til meg til forslag dere måtte ha på oppskrifter, forslag til challenger eller andre innlegg dere gjerne vil at jeg skal dekke.

Likes

Comments

God kveld godtfolk!

Dette innlegget var det egentlig meningen skulle komme ut tidligere, men denne uken kan ting bli forskjøvet på grunn av #arendalsuka. Det er så mye spennende som skjer og dere vil få bli med på dette dere også. Dagens innlegg skal handle om hvem eller hva som inspirerer meg. Dette innlegget dag 5 i min 7 day Challenge som jeg fikk en forespørsel fra ei leser om i forrige uke. Hvis du er nyskjerrig på hva de neste dagene skal handle om kan du lese det her!

Men hva inspirerer meg? Det er et spørsmål med veldig mange svar. Jeg kan bli inspirert av å se et matprogram på TV, jeg kan bli inspirert av å sitte på Instagram eller Pinterest. Jeg har opplevd å bli inspirert av å gå i Arendal en helt vanlig dag. Det er ikke uten grunn at mange bloggere sier de har bloggen med seg hvor enn de går. Jeg opplever at jeg kan sitte på bussen å tenke på bloggen og det perfekte innlegget som alle blogger jager etter.

Den merkeligste inspirasjonskilden jeg har opplevd er en gang jeg gikk å skulle handle på butikken å så en butikkmedarbeider la ut nye sitroner i hyllene.

Som du kan se er det ikke lett å vite hva som inspirerer meg. Jeg kan lett bli inspirert av den minste lille tingen. Nå er jeg også politiker og innen politikken var det kampen for å skape et samfunn bedre for barn og de som trenger samfunnet på best mulig måte, samt solidariteten med verdens fattigste. Det som ledet meg til å melde meg inn i Kristelig Folkeparti som er mitt parti var da jeg hadde brukket beinet i 10. klasse og hadde fått 2 dager lengre vinterferie og satt og kjedet meg å begynte å lese om hva alle de politiske partiene ville med samfunnet. I det jeg bestemte meg for å melde meg inn i et parti satt jeg opp en liste med ti saker som var viktigst for meg og lette etter dem.

Dette kan kanskje virke litt klisje aktig ut, men jeg har også opplevd å bli inspirert av nettroll og haters. Det var en gang for lenge siden hvor jeg ble ringt opp av en av de berømte haters folkene, og hvor jeg skrev et ganske sint innlegg i etterkant. Innlegget kan leses her!

Det har opp igjennom tiden blitt ganske mange innlegg rundt nettopp dette temaet. Jeg skrev et innlegg hvor jeg tenkte på hvor deilig det er å ikke være kvinnelig blogger, for etter min erfaring får de ekstremt mye hates på blogger og i sosiale medier.

Jeg ble til og med så inspirert av nettrollene at jeg gikk til krig mot dem. Det innlegget kan dere lese her! Det er et tema som faktisk er ganske gøy å skrive om nettopp fordi det stikker i de berømte nettrollene og må på en eller annen måte såre dem, at vi bloggere tar opp kampen mot dem.

Jeg blir også inspirert av andre bloggere jeg følger. I min jobb som blogger føler jeg at det også er på sin plass å lese andre blogger enn min egen. Dette er nettopp for å bli inspirert til nye innlegg og liknende. Jeg har to bloggere som jeg blir veldig inspirert av. Jeg blir også inspirert av en Vlogger på Youtube.

Den ene er Kristin Gjelsvik AKA StyleConnection . Hun inspirerer meg veldig mye spesielt i måten hun snakker om samfunnsspørsmål som for eksempel kroppspress og generelt press blant unge i dagens samfunn. Jeg er ofte innom bloggens hennes, og følger hun og forloveden Dennis på Youtube.

Den andre bloggeren som jeg inspireres mye av er Ida Gran-Jansen som fortiden er aktuell i tv2 programmet Skal Vi Danse. Jeg er veldig ofte innom hennes matblogg og har fulgt med på hennes matprogrammer på tv3 Idas fristelser. Et program jeg virkelig anbefaler dere alle å se det ligger på Viaplay. Hun inspirerer meg veldig når det kommer til matoppskrifter og teknikker.

I denne bloggverden er det vanskelig å lykkes og da er det veldig lurt å lære av andre bloggere. Det er den eneste måten man kan bli bedre og liknende.

På Youtube har jeg blitt veldig imponert over Weird Norwegian. Han lager et veldig interessant og variert innhold som de fleste Youtubere gjør, men det er noe ved ham som har gjort det slik at jeg faktisk har valgt å følge ham. Jeg elsker mennesker med masse energi og som har et smittende humør.

Den siste inspirasjonskilden er en veldig stor klisje. Det siste jeg kan komme på som inspirerer meg er dere lesere. Jeg blir inspirert hver gang jeg logger inn å ser gode kommentarer fra dere lesere og når jeg ser statistikken over antallet unike besøkende hver dag. Det er kanskje den største inspirasjonskilden jeg har til å skrive og lage et godt innhold til dere. Når jeg laget denne bloggen var det for å kunne dele min lidenskap med dere.

Avslutningsvis i dette innlegget vil jeg takke dere for at dere er så fantastiske som dere er, og bare si at det er en glede og lage alle innleggene til dere. Denne challengen ble foreslått av en leser og dere lesere fikk velge ut den siste dagen. Derfor er denne challengen noe av det viktigste innholdet jeg har skrevet på denne bloggen.

Del, lik eller legg gjerne igjen en kommentar i kommentarfeltet nedenfor!

Følg meg i sosiale medier for de seneste nyhetene!

Facebook
Snapchat og Instagram: KrFKenneth

Eller følg linkene i bannerne på sidene! Du kan også legge igjen eposten i Følg meg boksen for å subscribe til bloggen, og få et varsel neste gang jeg publiserer et innlegg. Jeg kan garantere at det vil komme veldig mye kult innhold den nærmeste tiden, så følg med!

Send en mail til meg til forslag dere måtte ha på oppskrifter, forslag til challenger eller andre innlegg dere gjerne vil at jeg skal dekke. Det er en glede å lage disse innleggene dere foreslår.

Likes

Comments

God morgen Godtfolk!

På denne mandagsmorgenen vil jeg som en del av #kenzys7dayschallenge som jeg fikk av en leser skrive om et meget ubetydelig problem, og hvordan jeg skal bli kvitt det.

Jeg er en person med en bøtte av bekymringer. Jeg kan bekymre meg for alt fra kroppspress til karakterer. Noen av bekymringene er legitime, mens andre kan være bortkastet tid. Jeg har skrevet en del innlegg om dette med kroppspress. Det er den bekymringen jeg ser på som mest ubetydelig.

Jeg jobber med min egen tankegang hver dag, men det er selvfølgelig noe som tar lang tid. Jeg jobber med dette å bli komfortabel i min egen kropp hver eneste dag, men det paradoksale er at de som får mest tilgang til å snakke om dette temaet som kroppspress er de som gjør de operasjonene som finnes. Denne setningen er selvfølgelig litt satt på spissen. Men igjen det er slike ting som er med å underbygger kroppspresset i samfunnet.

Vi har et samfunn som er oppsatt på at man er ikke vakker om man ikke har den perfekte kroppen. Det som er sannheten er at alle kropper er vakre for det som gjør kroppen vakker er personligheten. Personlig har ikke jeg det som i samfunnet er sett på som den "perfekte" kroppen, men etter mye arbeid om å ikke være så kroppsfiksert har jeg blitt mer komfortabel med min egen kropp. Selvfølgelig er dette noe jeg må fortsette å jobbe med.

Jeg har innsett at "problemet" mitt er veldig ubetydelig i forhold til mange andre. Jeg jobber med tankene for å bli kvitt mine vrangforestillinger, og liknende. Jeg har funnet at den beste måten å jobbe med problemstillingen er å stå ved speilet hver dag før jeg dusjer og gi meg noen gode og flotte ord. Alt for å bli enda mer komfortabel med min egen kropp.

Jeg må beklage for at dette innlegget er litt kort, men jeg har et veldig fullt program, men jeg skal få blogget hver dag.

Del, lik eller legg gjerne igjen en kommentar i kommentarfeltet nedenfor!

Følg meg i sosiale medier for de seneste nyhetene!

Facebook
Snapchat og Instagram: KrFKenneth

Eller følg linkene i bannerne på sidene! Du kan også legge igjen eposten i Følg meg boksen for å subscribe til bloggen, og få et varsel neste gang jeg publiserer et innlegg. Jeg kan garantere at det vil komme veldig mye kult innhold den nærmeste tiden, så følg med!

Send en mail til meg til forslag dere måtte ha på oppskrifter, forslag til challenger eller andre innlegg dere gjerne vil at jeg skal dekke.

Likes

Comments

God formiddag folkens!

Da var det på tide for meg å publisere et nytt innlegg. i dag kommer jeg til å være veldig personlig, men det å finne sine tre største frykter er ikke så vanskelig som man skulle tro.

De som kjenner meg vet veldig godt hva mine største frykter er. Den ene av dem er kanskje veldig ubetydelig, men likevel er den høyst reel for meg.

La oss bare sette i gang:

Mine 3 største frykter og hvorfor?

Edderkopper/insekter:
Det er ingenting jeg hater mer enn insekter og edderkopper. Jeg pleier å si at alt som har mer enn 4 bein er unaturlig, med unntak av sommerfugler og marihøner. Jeg har aldri vært glad i den typen dyr og hvis jeg ser en edderkopp går jeg heller rundt den enn over den. Jeg har en veldig artig historie med en edderkopp i dusjen. Det var da jeg gikk på Dahlske og stod opp klokken 05:00, og var litt i ørsken og trøtt gikk i dusjen. Da jeg gikk i dusjen for å la det varme vannet renne over meg lukket dusjdørene ser jeg en edderkopp. Har aldri våknet så fort noen gang. Jeg skrek, skrudde av vannet og løp ut. Da kom min mor inn etter at jeg hadde tatt et håndkle rundt meg og løpt ut i gangen. hun tok edderkoppen for meg, slik at jeg fikk tatt meg en dusj. Har aldri likt dem og kommer aldri til å like slike ekle dyr.

Slanger:
Nå går vi fra et ekkelt dyr til et annet dyr. Jeg har aldri vært fan av slanger, men har også vært veldig imponert over mange slangers mønster. Jeg kan godt se tv-programmer om slanger, men skvetter like godt til hver gang. Ser jeg en orm ute i naturen eller en sleve liker jeg de ikke og løper derfor vekk i motsatt retning. Jeg kan bruke det samme jeg sier om innsekter, alle dyr med mindre enn to ben og mer enn fire er forferdelige skapninger.

Bake og levere fra meg en tørr kake:
Det hender jeg får en bestilling eller to på kaker og en av mine største frykter er nettopp det å levere fra meg tørr kake. Jeg liker ikke å spise en tørr kake selv og derfor vil jeg heller ikke levere fra meg en tørr kake selv. For å forhindre dette dynker jeg omtrent alle kaker. Jeg har også kommet opp med noen triks som skal gjøre at kakene blir saftigere. Dette er den frykten jeg kaller for ubetydelig, men likevel høyst reel.

Da håper jeg dere vil like innlegget mitt, og blitt bedre kjent med meg. ❤

Del, lik eller legg gjerne igjen en kommentar i kommentarfeltet nedenfor!

Følg meg i sosiale medier for de seneste nyhetene!

Facebook
Snapchat og Instagram: KrFKenneth

Eller følg linkene i bannerne på sidene! Du kan også legge igjen eposten i Følg meg boksen for å subscribe til bloggen, og få et varsel neste gang jeg publiserer et innlegg. Jeg kan garantere at det vil komme veldig mye kult innhold den nærmeste tiden, så følg med!

Send en mail til meg til forslag dere måtte ha på oppskrifter, forslag til challenger eller andre innlegg dere gjerne vil at jeg skal dekke.

Likes

Comments

god morgen skjønningene! ❤

Da er jeg kommet til dag 2 av 7days Challengen. Dette innlegget er kanskje det enkleste innlegget å skrive. Men samtidig kanskje også det vanskeligste.

Dagens Challenge er: Dag 2: Du har fått en pott med ubegrenset med penger og skal gjøre absolutt hva du vil de neste 365 dagene hva ville du gjort?

Jeg har en stor interesse for reising, det er vel i den grunnen at jeg interesserer meg i å oppleve nye ting, nye kulturer, ny historie og se mest mulig. Jeg vil oppleve verden på en ny og spennende måte. Og ville da ha reist til alle kontinentene og muligens alle land i verden.

Min top10 liste over byer jeg vil besøke er:

1.New York

2.Paris

3.Los Angeles

4.Sydney

5.Tokyo

6.Roma

7.Venezia

8.Barcelona

9.Alexandria

10. London

Min top 10 Land:

1.USA

2.Frankrike

3.Australia

4.Japan

5.Italia

6.Spania

7.Egypt

8.England

9.Mauritius

10. Maldivene

Jeg ville også ha investert en del av pengene i prosjekter i Norge og i utlandet for å hjelpe de menneskene som trenger det mest. Jeg ville gått inn i utviklingsprosjekter verden over. Dette er fordi i denne verden har vi store sosiale utfordringer både når det kommer til verdens fattige som sliter med epidemier og andre sykdommer.

Jeg ville brukt en stor sum med penger for å prøve å gjøre deres hverdag mye bedre enn det den er i dag. Dette er en av mine hjertesaker og det kommer til å komme flere innlegg om dette på bloggen. Vi trenger mer fokus på slike saker.

Det var alt for meg denne gangen så sees vi snart igjen.

Del, lik eller legg gjerne igjen en kommentar i kommentarfeltet nedenfor!

Følg meg i sosiale medier for de seneste nyhetene!

Facebook Snapchat og Instagram: KrFKenneth

Eller følg linkene i bannerne på sidene! Du kan også legge igjen eposten i Følg meg boksen for å subscribe til bloggen, og få et varsel neste gang jeg publiserer et innlegg. Jeg kan garantere at det vil komme veldig mye kult innhold den nærmeste tiden, så følg med!

Send en mail til meg til forslag dere måtte ha på oppskrifter, forslag til challenger eller andre innlegg dere gjerne vil at jeg skal dekke.

Likes

Comments

Halloen alle sammen! ☀

Nå starter jeg #kenzys7dayschallenge for at dere skal bli bedre kjent med meg, og for å feire mitt bloggcomeback med et smell. Det som gjør at denne Challengen er så bra å starte med for å feire comebacket er nettopp fordi jeg fikk denne av en leser tilsendt på mail. Hun hadde bare remset opp uten å sette de opp som dager, og glemt en dag. Det fikk jeg løst ved at jeg spurte dere lesere om å komme med den siste challengen. Det vil jeg takke dere for, og jeg fikk også noe på den 7. dagen.

Dagens challenge I #kenzys7dayschallenge er: Fem situasjoner/ting jeg liker og misliker, og hvorfor? Denne tror jeg kan bli virkelig spennende, men også en veldig vanskelig start. Det er ikke en enkel start på challengen.

Jeg hopper i det og starter med dislikes.

1. Negative mennekser
Jeg ser på meg selv som en veldig positiv person, og syntes gjerne negative mennesker kan være litt partykillers. Jeg er også en person som elsker mennesker, men hvis det er en type mennesker jeg misliker så må det være de som er negative non stop. negativitet er noe som kan drepe en stemning og være en moodkiller, og det er ikke noe som er så ille som å gjøre en oppgave. Hvis du hele tiden får høre "Dette klarer du ikke uansett så det er bare å gi opp" er helt forferdelig. Det kan også være en av grunnene til at jeg misliker denne typen mennesker.

2. Tørre kaker
Dette har jeg med denne bloggen gjort til en fanesak, noe som for dem som har fulgt denne bloggen ikke er noen overraskelse. Jeg tror heller ikke det er noen som liker tørre kaker. En tørr kake er ikke noe godt, og jeg sammenlikner det å spise en tørr kake med å spise sandkaker. Det hører rett og slett ikke hjemme noe sted. En kake skal være flott og saftig. Hvis jeg en eller annen gang er så uheldig hvis jeg baker for noen og får en tørr kake uansett hvilken kake det er blir den dynket. For ut av dette huset vil det ikke bli levert noen tørr kake. Det skal det heller ikke inn i min munn. Heldigvis er dette en situasjon man lett kan fikse.

3. Ikke få sove:
Grunnen til dette er så enkelt at jeg liker å være presis til avtaler og hater det å i prinsippet være for sent ute. Heller 10 minutter for tidlig ute enn 10 minutter for sent. Det å ikke få sove når man skal tidlig opp er noe av det verste for hvis man da sovner og virkelig sovner er det veldig lett å forsove seg. Det har jeg absolutt panikk for. Har gjort det en gang når jeg skulle ha eksamen og da våknet jeg 45 minutter før jeg måtte gå, isteden for de 2 timene jeg hadde planlagt å beregnet å ha. Det skaper bare stressende situasjoner som absolutt ikke er bra.

4. Stress
Jeg kan delvis like at livet består av litt stress, men hvis det blir for mye er jeg et vrak. Det er kanskje ikke noen overraskelse fra dere som kjenner meg, eller har fulgt bloggen over en lengre periode at jeg kan jeg ha et ganske kaotisk hode. Stress kan forbedre prestasjonene, men i moderate mengder. Litt er bra, men for mye hater jeg. Jeg kan bli et hothead ved for mye stress.

5. Den pinlige stillheten:
Vi har vel alle stått ovenfor en slik situasjon hvor det er forventet at man skal ha noe felles å kunne prate om, men hvor man isteden opplever at alt er helt stille. Jeg opplevde dette for en del år siden nå. Det skjedde da jeg var på en date med en helt fantastisk person. Vi hadde hatt en samtale gående en stund i før daten, og der gikk praten så lett som bare det. Da det var tid for daten og vi hadde sagt hei ble det helt stille. Det er ekstremt pinlig og en situasjon jeg rett og slett hater, men som man ikke kan noe for. DESSVERRE!!

Da er vi kommet til de 5 tingene eller situasjonene jeg liker og hvorfor jeg liker dem.

1. Musikk:
Musikk er jeg totalt avhengig av. Jeg kan nesten ikke gjøre noen ting uten musikk. Jeg omringer meg av lyder og musikk. En av hovedgrunnene til at jeg elsker musikk er nettopp alle ringvirkningene musikk kan ha. Har du for eksempel en litt dårlig dag, kan en lystig melodi lette veldig på humøret. Musikk gjør også et ganske kjedelig arbeid til en lek. Det å rydde kan være ganske kjedelig, men med noe musikk går arbeidet mye raskere og det føles mye lettere. Dette gjelder også hvis man gjør noe fysisk tungt arbeid, når man hører på musikk vil også slikt arbeid virke lettere. Slik kunne jeg fortsatt i det uendelige, nettopp fordi jeg rett og slett elsker musikk og det kan jeg argumentere for i det uendelige.

2. Bake:
Det å bake er en av mine største hobbyer. Jeg bruker baking som avkobling i min stressende hverdag, og som avkobling fra studiene. Er jeg småirritert eller sint så er nettopp det å sette en brød deg eller andre former for gjærbakst helt ypperlig. Du blir kvitt aggresjonen og mye roligere. Det er heller ingenting som er så deilig å dele gode kaker sammen med venner eller i en kollokviegruppe. Det gjør humøret så mye bedre når man sitter å arbeider med studier når man spiser en god kake.

3. Legge seg nydusjet når man har skiftet på sengen:
Noe av de beste følelsene jeg vet om er når man legger seg nydusjet i senga når man har skiftet på sengen. Hvis du er sliten etter en lang dag med mye å gjøre når du har skiftet på sengen og legger deg nydusjet. Ingenting slår den følelsen, og man sover også mye bedre. Det er ihvertfall min erfaring.

4. Sommeren:
Jeg er et sommermenneske og elsker sommeren på sørlandet. Jeg er selv født på sommeren, og sommeren er den perfekte tiden å treffe gamle venner som er hjemme på ferie. Jeg elsker å gå i shorts og bade, og det å sette seg i solen med en softis eller smoothie er helt fantastisk. De lange dagene er helt fantastisk. Det er så lett og nevne så mange superlativer om denne årstiden. I tillegg har vi alle de gode og klassiske sommerlåtene som kommer på løpende bånd fra Postgirobygget, Delillos, Trang fødsel, Freddy Kalas og liknende. Det er så mye deilig og fengende musikk som kommer ut om sommeren. Det å sette fyr på grillen og grille noen fantastiske måltider sammen med familie og gode venner med noen drinker og deilig og god sommermusikk. Dette tror jeg skal dedikere et helt innlegg om på bloggen. Så følg med videre.

5. Julen:
Fra en "høytid" til en annen. Julen er min absolutte favoritthøytid. Det er fordi familien er samlet og det er så mye nostalgi som går på TV-en i julen. Det er ingen jul uten å se tre nøtter til Askepott eller reisen til julestjernen med familien på NrK eller kvelden før kvelden. I tillegg brenner man så mye lys, de gode og flotte jule- og nyttårsmiddagene. Familien får tid til å sitte 2 timer eller mer ved middagsbordet og alle er samlet, selv om ikke alle er like heldige å være sammen med familien, men heldigvis er det så mange frivillige som ofrer julen for å være sammen med de som sitter alene i julen. Jeg elsker julen og alt som kommer med. Den flotte julemusikken og liknende. Jeg nevnte i punkt en at jeg er avhengig av musikk og det er gjeldene for både sommeren og julen. Jeg finner julemusikken avslappende og behagelig. Jeg elsker alt ved julen selv om julen også er en tid for ettertanke på dem som ikke lengre er med oss lengre. Jeg mistet min egen far i julen 2004, men på tross av det elsker jeg denne høytiden. Jeg kommer til å dedikere et helt innlegg om dette temaet nærmere juletidene.

Del, lik eller legg gjerne igjen en kommentar i kommentarfeltet nedenfor!

Følg meg i sosiale medier for de seneste nyhetene!

Facebook
Snapchat og Instagram: KrFKenneth

Eller følg linkene i bannerne på sidene! Du kan også legge igjen eposten i Følg meg boksen for å subscribe til bloggen, og få et varsel neste gang jeg publiserer et innlegg. Jeg kan garantere at det vil komme veldig mye kult innhold den nærmeste tiden, så følg med!

Send en mail til meg til forslag dere måtte ha på oppskrifter, forslag til challenger eller andre innlegg dere gjerne vil at jeg skal dekke.

Likes

Comments

God kveld skjønninger!

I dag tidlig skrev jeg blogginnlegget om at jeg hadde mottatt en forspørsel om jeg kunne feire mitt bloggcomeback med en #7dayschallenge. Den leseren som sendte meg forslaget på mail, sa det kunne være en flott mulighet til å la nye lesere og følgere til å bli bedre kjent med meg som blogger og en mulighet slik at dere som har fulgt meg over lengre tid kan også bli kjent med nye sider av meg.

Det syntes jeg var en super idé. Derfor har jeg bestemt meg å gjennomføre det. Dessverre hadde bare leseren kommet opp med seks challenger til meg så i innlegget jeg postet tidligere idag spurte jeg om deres hjelp til det siste punktet.

Jeg fikk inn et veldig godt forslag og det hun argumenterte med stemmer. Hun sa at i alle 7 dayschallenger hun har lest har hun aldri sett noen bloggere som har hatt punktet ukens anbefalinger. Siden denne uken også kommer til å bli litt hektisk med Arendalsuka vil derfor en slik challenge være ekstremt kul å skrive. Spesielt siden jeg den neste uken mest sannsynlig ikke kommer til å klare mer enn et innlegg per dag.

Mitt mål med bloggen er å ligge på to til tre innlegg om dagen. Selvfølgelig vil det i startfasen mest sannsynlig ligge på et om dagen, men skal så godt det lar seg gjøre prøve å få ut to.

Jeg har fått og akseptert følgende utfordringer:

Dag 1: fem situasjoner/ting du liker eller misliker, og hvorfor?

Dag 2: Du har fått en pott med ubegrenset med penger og skal gjøre absolutt hva du vil de neste 365 dagene hva ville du gjort?

Dag 3: Dine 3 største frykter og hvorfor?

Dag 4: Hvilken bekymring er mest unyttig for deg, og hva vil du gjøre for å endre på den?

Dag 5: Hvem/hva inspirerer deg mest?

Dag 6: Beskriv en hverdagshelt i dagens samfunn.

Dag 7: Ukens anbefalinger av film, musikk og liknende.

Da gleder jeg meg til å starte på denne Challengen med første innlegg i morgen, og hvis du også er blogger og vil kopiere challengen ville jeg vært glad om du krediterte dette innlegget med en link og #kenzys7dayschallenge

❤Det var alt for i kveld og jeg håper dere alle får en fortsatt strålende kveld og natt! ❤

Del, lik eller legg gjerne igjen en kommentar i komentarfeltet nedenfor!

Følg meg i sosiale medier for de seneste nyhetene!

Facebook
Snapchat og Instagram: KrFKenneth

Eller følg linkene i bannerne på sidene! Du kan også legge igjen eposten i Følg meg boksen for å subscribe til bloggen, og få et varsel neste gang jeg publiserer et innlegg. Jeg kan garantere at det vil komme veldig mye kult innhold den nærmeste tiden, så følg med!

Send en mail til meg til forslag dere måtte ha på oppskrifter, forslag til challenger eller andre innlegg dere gjerne vil at jeg skal dekke.

Likes

Comments

Hei dere fantastiske lesere!

Nå som sommeren står for hell og vil gi dere en oppskrift på noen helt fantastiske rundstykker som jeg, har laget dem tidligere. Sist jeg laget dem var til morsdagen og de ble en kjempesuksess. De er virkelig å anbefale for å få en riktig så god start på dagen. Om dere lager dem for å servere dem til en helgefrokost, lager dem for å legge i matpakken til ungene, til lunch på skolen eller liknende anledninger. Jeg syntes disse rundstykkene er verdens beste og smaker helt himmelsk.

Oppskriften:

160 g. Sammalt hvetemel finmalt
160 g. Sammalt hvetemel grovmalt
350 g. Siktet hvetemel
6 dl. Fingervarmt vann
Litt honning
Litt salt
55 g. Solsikkekjerner
55 g. Linfrø
55 g. Gresskarkjerner
55 g. Sesamfrø
50 g. Havregryn
1 pk. tørrgjær
Litt nøytral olje

Fremgangsmåte:

Hell alle de tørre ingrediensene oppi en stor bakebolle. Men husk å legge salt og gjær på hver sin side av bakebollen, slik at ikke gjæren blir drept.

Tilsett olje og honning.

Deretter tilsetter du det fingervarme vannet og elter deigen til den sliper kantene.

la deigen heve i 45 minutter eller til dobbel størrelse.

Hell deigen over på et bord med litt olje, nå elter du deigen smidig, og deler den opp i to leiver.

Deretter deler du leivene opp til mange små emner og triller dem fine og runde. Legger dem på et bakepapirkledd stekebrett, og lar dem heve i 30 minutter.

Pensle dem med en blanding av egg og vann og dekorer med de kornene du selv ønsker. Dette vil gi dem en god nøtteaktig smak.

Sett dem inn i ovnen på 200 grader i 10-15 minutter og avkjøl dem på rist.

Del, lik eller legg gjerne igjen en kommentar i komentarfeltet nedenfor!

Følg meg i sosiale medier for de seneste nyhetene!

Facebook
Snapchat og Instagram: KrFKenneth

Eller følg linkene i bannerne på sidene, eller legg inn epostadressen din i følg meg boksen til høyre og bli varslet om når jeg poster et nytt innlegg.

Send en mail til meg til forslag dere måtte ha på oppskrifter, forslag til challenger eller andre innlegg dere gjerne vil at jeg skal dekke.

Likes

Comments

God morgen dere skjønne mennesker!!❤

Jeg mottok i går kveld en mail fra en av dere fantastiske lesere som ville ha meg til å skrive en 7 days challenge på bloggen. Det var noe som jeg faktisk ble veldig inspirert av til å gjøre. Leseren som sendte forslaget på mail til meg kom med noen interessante poster for dag 1-6, men kunne ikke komme på flere utfordringer til meg, men siden forslaget var så bra så vil jeg at dere lesere skal bli med å utfordre meg på den siste dagen.

Jeg har fått følgende utfordringer:

Dag 1: fem situasjoner/ting du liker eller misliker, og hvorfor?

Dag 2: Du har fått en pott med ubegrenset med penger og skal gjøre absolutt hva du vil de neste 365 dagene hva ville du gjort?

Dag 3: Dine 3 største frykter og hvorfor?

Dag 4: Hvilken bekymring er mest unyttig for deg, og hva vil du gjøre for å endre på den?

Dag 5: Hvem/hva inspirerer deg mest?

Dag 6: Beskriv en hverdagshelt i dagens samfunn.

Dag 7:

Da håper jeg at jeg kan få deres hjelp til å gi meg noe å skrive de siste to dagene. Jeg sitter også å planlegger en rekke innlegg i fremtiden og har satt meg en rekke nye mål som jeg gjerne vil at dere skal få være med på.

Men dette innlegget handler i hovedsak om at jeg ber om deres hjelp til å komme på flere ting å fylle denne Challengen med. Bruk kommentarfeltet flittig også vil jeg i kveld før jeg legger meg skrive et nytt innlegg hvor jeg lanserer alle den komplette utfordringen. Kommer det veldig mye bra kan jeg også komme til å utvide til at den skal vare i mer enn en uke.

På forhånd tusen takk, dere er en inspirasjonskilde og en motivator som virkelig kan få meg til å prestere bedre.

Del, lik eller legg gjerne igjen en kommentar i komentarfeltet nedenfor!

Følg meg i sosiale medier for de seneste nyhetene!

Facebook
Snapchat og Instagram: KrFKenneth

Eller følg linkene i bannerne på sidene, eller legg igjen eposten din i Følg meg boksen oppe til høyre og bli varslet om når det kommer et nytt innlegg.

Send en mail til meg til forslag dere måtte ha på oppskrifter, forslag til challenger eller andre innlegg dere gjerne vil at jeg skal dekke.

Likes

Comments