Halloyen fantastiske mennesker!

I dag lever vi i et ekstremt digitalt samfunn. Jeg er selv et offer for denne utviklingen. Flere og flere i dag lever med en avhengighet av sosiale medier enten vi liker å i rømme det eller ikke.

Jeg er avhengig av sosiale medier. Jeg har ikke tellingen på hvor mange ganger løpet av en dag jeg sjekker sosiale medier eller gir en oppdatering i sosiale medier.

Vi lever i et samfunn hvor vi omtrent er tilgjengelige 24/7. Dette er ikke en tilstand som er veldig heldig, men for meg som blogger har det åpnet for en hel del nye muligheter, og nye plattformer å uttrykke seg på.

Jeg kan fortelle avslutningsvis at jeg planlegger å starte min egen youtubekanal hvor jeg alle innlegg der også blir egne innlegg her så følg med.

Følg meg i sosiale medier for de seneste nyhetene! Det kan du gjøre ved å følge koblingene på hver side.

Snap: KrFKenneth

Love you all ❤️

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

God ettermiddag godtfolk!!

Nå er det en god stund siden jeg blogget sist, men som jeg har skrevet i sosiale medier og i det forrige innlegget som jeg skrev om den forbannede kreften. Det har vært så ekstremt mye å gjøre den siste tiden. Derfor har bloggingen ikke helt blitt en hovedprioritet.

Dette er beklagelig fra min side, jeg håper selvfølgelig på bedring. Mitt mål er å levere innlegg av høy kvalitet til dere flotte mennesker.

For en stund tilbake skrev jeg om min hjemsøkte IPhone, i forrige uke fikk jeg et endelig svar på hva som skapte denne hendelsen.

Jeg hadde fått hovedkortet ødelagt og den drev nærmest å telte ned mot blackout. Løsningen var rett og slett å kjøpe meg en ny IPhone.

Så hurra for meg som endelig slepper å banke telefonen helseløs før den virker igjen!!

Snakkes folkens love you ❤️

Likes

Comments

God kveld kjære venner!

Det er en stund siden nå, men det har rett og slett vært så mye å gjøre den siste tiden. Det har rett og slett ødelagt min bloggrytme, men vi får håpe det blir bedre igjen nå.

I kveld vil jeg blogge om noe litt mer alvorlig. Det er som overskriften forteller kreft, og jeg er kanskje litt sent ute til å skrive om krafttak for kreft, som var aksjonen kreftforeningen hadde for en stund siden. Dette er en sak som har vært ekstra spesiell for min del. Jeg har i både nær og fjern familie opplevd å ha medlemmer som har måttet gi tapt for kreften.

Jeg vet der er så mange flere som opplever dette, og jeg vet hvor tøft det er for pårørende å få en slik beskjed. I mitt tilfelle var det min farmor som dessverre måtte gi tapt for kreften, for snart 12 år siden. Det verste er at det er så mange der ute som mister sine kjære. Da er det ekstra ille å flere ganger få vite eller finner ut at mennesker i din egen familie har dødd på grunn av en kreftdiagnose.

Min farmor ble diagnostisert med langt fremskreden skjelettkreft. I den senere tiden har blant annet min mors tante dødd på grunn av kreft i bukspyttkjertelen. I tillegg til at det er mange flere familiemedlemmer på min mormors side som har måttet gi tapt for kreften, også som nevnt tidligere er det også flere på min bestefars side.

Som du ser er det veldig mange i min familie som har måttet gi tapt for kreften. Det er også derfor denne saken er så viktig for meg. Jeg tok det veldig hardt den dagen jeg fikk vite at min farmor var blitt diagnostisert med kreft. Hun og farfar var veldig klare på at det ikke var noe mer legene kunne gjøre.

Jeg satt veldig stor pris på den tiden jeg fikk med min farmor, skulle bare ønske jeg kunne fått mer tid med henne. Men det som er veldig godt når du sitter igjen etter at noen er borte er å tenke og takke for alle de gode stundene dere fikk sammen.

Jeg tenker ofte på flotte hytteturer til hytta på Evje, og mange fine og flotte besøk. Og sist men ikke minst de ukentlige middagsbesøkene hver onsdag. Det var ett av ukens høydepunkter. Det var også noe jeg satte ekstremt stor pris på.

I den siste tiden går det en utfordring rundt på Facebook hvor man skal donere 1 kr for likes og 5 kr. pr kommentar. Også regner du det ut og vipser det til barnekreftforreningen. Dette er en utfordring jeg er både positiv og negativ til. Jeg mener det er flott å samle inn penger til et flott formål, men det finnes kanskje bedre måter å samle inn pengene på.

Det er noe liknende jeg vil med dette innlegget, jeg vil anbefale dere alle å donere noen kroner til Kreftforeningen, dette for å gi kreftforeningen de midlene de trenger for videre forskning på kreft slik at flere kan overleve denne sykdommen. Jeg syntes det er så gøy å se at for hvert år som går blir det presentert tall som viser at flere og flere overlever en kreftdiagnose. Det viser hvor mye forskning gir resultater og at flere blir friske.

En støtte til kreftforeningen er støtte til forskning for at vi en gang i fremtiden skal finne en kur mot denne forferdelige sykdommen.

Klikk Her! Ved å gjøre dette kan du lese om hvordan du kan være med på å bidra til en kreftfri fremtid. Alle monner drar, og all støtte til Kreftforeningen er å bidra til forskning.

0

Det var alt fra meg i kveld!

Da gjenstår det bare å ønske dere alle sammen en riktig god fredagskveld!

Følg meg gjerne i sosiale medier for de seneste nyhetene!

Facebook
Snap og Instagram: KrFKenneth

Klem! ❤

Likes

Comments

Hei folkens

Dette kommer til å bli en veldig hektisk helg. Så derfor vil jeg fortelle at jeg tar meg helgen fri for blogging. Jeg kommer til å besvare eventuelle Mail eller ønsker. For selv om jeg tar helgen fri... kommer jeg til å planlegge innlegg for neste uke og en stund fremover.

Ha en fortsatt fin dag❤
Klem❤

Likes

Comments

I samarbeid med Rabble.no

Hei hei alle gode mennesker!

I dag vil jeg annonsere at jeg har inngått et samarbeid med rabble.no det er et samarbeid jeg gleder meg til å ta fatt i. Det er alltid spennende å ta fatt i nye samarbeid. Personlig er jeg av den oppfatningen at dette vil være et fruktbart samarbeid både for meg og dere som lesere.

Hvis dere har fulgt meg i sosiale medier har dere sett meg telle ned til denne kunngjøringen og jeg er så glad for å endelig kunne slippe katten ut av sekken. Jeg annonserer dette innlegget nå for det vil komme en overraskelse en dag til uken.

Det er noe jeg gleder meg til og håper dere vil gjøre det samme.

Følg meg gjerne i sosiale medier, for alle nyheter og kunngjøringer vil bli offentlig der først. Så hvis dere vil ha en sniktitt på fremtidige innlegg, kunngjøringer i forbindelse med forskjellige samarbeid og give aways vil jeg anbefale dere alle å følge meg der. Klikk på linkene nedenfor.

Og det vil komme mange flere slike samarbeid i fremtiden.

FACEBOOK
Instagram og Snap: KrFKenneth

Ha en fortsatt fin dag videre!

Klem!❤

Likes

Comments

God kveld kjære lesere!

Som dere kunne lese i går har jeg i dag bakt til en katteutstilling som jeg fikk en bistilling til. Det har vært kjempeartig og få et slikt oppdrag. I tillegg er ikke dette en veldig beskjeden tittel, men dette er verdens beste boller.

For å bake denne baksten trenger du:
Hvetemel
Luftigere bakst
Sukker
Fersk gjær
Maldonsalt
Kardemomme
Hel melk
Egg
Meierismør
Rosiner

Boller og gjærbakst er noe av det beste jeg vet og der ikke uten grunn at mange eiendomsmeglere gjærne vil at man skal ha ny bakt gjærbakst i hus hvis det skal være visning. Det er nettopp fordi det lukter omsorg av nybakt gjærbakst.

Denne oppskriften er utrolig god, og den er utrolig enkel.

Oppskrift:
450 g. Hvetemel
50 g. Sukker
25 g. Gjær
2 klyper maldonsalt
3 ts. Kardemomme
2 ts. Luftigere bakst
2 dl. Melk
1 egg
75 g. Smør
Rosiner

Fremgangsmåte:

Bland alle de tørre ingrediensene i en stor bakebolle.

Smelt smør i en gryte, tilsett et egg og visp dette sammen og tilsett melken. Når denne blandingen er blitt fingervarm eller 37 grader smuldrer du gjæren ut i denne blandingen og rører til alle klumper er borte.

Deretter tilsetter du væsken sammen med de tørre ingrediensene. For så å elte dette sammen til deigen slipper bollen, eller i 10 minutter i maskin.

Settes til heving til deigen er kommet opp i dobbel størrelse i ca. 1-1,5 time avhengig av hvor varmt det er i rommet.

Elt deigen litt til og klem ut luften og trill ut bollene og denne oppskriften gir ca. 10 boller på 100 g.

Sett bollene til etterheving under et små fuktig klede i ca. 40 minutter.

Deretter pensler du bollene med et pisket egg, og stek bollene midt i ovnen på 200 grader i 13-15 minutter.

Som jeg nevnte i gårsdagens innlegg vil det den nærmeste tiden komme mange spennende lanseringer som først vil bli lansert i sosiale medier, og derfor vil jeg anbefale dere alle å følge meg der:

Facebook
Instagram og Snap: KrFKenneth

Ha en fortsatt fin kveld alle sammen for dette var alt for meg i kveld.

Klem!❤

#verdensbeste #boller #bakst

Likes

Comments

God kveld kjære lesere!

I dag som alltid når de norske langrennskvinnene går stafett står Norge nærmest stille. Det er vell på grunn av den enkle grunnen at vi nordmenn ELSKER å se Norge vinne gull i langrenn og generelt i sport. Jeg blir like imponert hver gang jeg ser Norge ta stafettgull og det tror jeg samtlige andre nordmenn med tittelen "sportsidioter" også gjør.

Samtidig sies det at Norges befolkning elsker stafett og det tror jeg stemmer. For da jeg var på universitetet i dag satt jeg litt i Norges beste studentkantine Cafè Campus for å ta en kaffe, en bagett, svare på noen mail og lese var det ikke til å unngå å se hvor ivrige vi nordmenn er av vintersport, og langrennsstafett.

U heldigvis måtte jeg gå rett før stafetten startet og måtte følge den videre på nett-tv, og jeg blir like imponert hver gang Norge tar gull og gullet kom nærmest på bestilling. Jeg vet vi ikke skal ta noe forgitt, og ikke dele ut medaljer før førstemann er kommet over målstreken, og derfor er en slik knusende seier over Sverige og Finland ekstra god.

Nå gleder jeg meg til dagen i morgen hvor jeg skal bake en bestilling jeg har fått, og selvfølgelig å følge herrestafetten i morgen, å håpe på at de norske herrene kan følge opp denne bragden de norske kvinnene med dronningen av skisport Marit Bjørgen i spissen og ta Norges 101 medalje i VM sammenheng.

😊Nå nærmer det seg også slutten av utfordringen #nouw30daychallenge som startet den 1. februar og gleder meg til å se resultatet som er ventet den 8. mars. Men selv om denne utfordringen er ved en slutt, slutter ikke jeg å blogge. For dere som lesere er det mange spennende nyheter og innlegg i vente for jeg har mange spennende planer og nyheter jeg bare gleder meg å lansere for dere.

Det er derfor en kjempe god mulighet til å følge meg i sosiale medier for alle lanseringer og nyheter blir delt der først. Det kan dere gjøre ved å klikke på linkene ved siden av dette innlegget eller følg lenkene nedenfor.

Facebook
Instagram og Snap: KrFKenneth

Det var alt for meg i kveld, og hvis dere vil ha en oppskrift på VERDENS BESTE BOLLER må dere virkelig følge med i morgen. Ha en fortsatt fin kveld!! 😊

Klem❤

#news #sport #lathi2017 #langrenn #storeøyeblikk

Likes

Comments

Hei kjære lesere!

#kenzys7dayschallenge er blitt litt lengre enn hva jeg egentlig hadde planlagt, men i dag kommer det siste innlegget i min ukesutfordring. Jeg må bare starte dette innlegget med å beklage til dere for at jeg ikke har klart å være like strikt med denne utfordringen. Dette er jeg spesielt veldig lei meg nettopp fordi jeg fikk ønsket fra en av dere fantastiske lesere. Jeg hadde håpet på å kunne klare denne utfordringen på en uke, men er det ikke slik: "Bedre sent enn aldri."

I dagens innlegg som nå er blitt dag 7:
Hvilken egenskap hos deg selv setter du størst pris på?

Mange av mine venner og familiemedlemmer vil beskrive meg som hjelpsom og omtenksom. Det er to av de egenskapene jeg setter veldig stor pris på hos andre mennesker. Og da er det vel også de egenskapene jeg setter størst pris på hos meg selv også. Bakgrunnen til denne påstanden er at jeg mener du lever et mye bedre liv ved å være hjelpsom, omtenksom og snill mot andre mennesker.

Det var alt for meg for i kveld, og da er det kun for meg og ønske dere en riktig så fin kveld videre og håper dere vil følge meg i sosiale medier for spennende nyheter og noen artigheter. For i den tiden som kommer nå er det veldig mye spennende som skal skje, og da vil sosiale medier bli veldig flittig brukt.

Facebook
Instagram og Snap: KrFKenneth

Klem fra meg:)

Likes

Comments

Hei kjære venner!

Alle dere som har fulgt denne bloggen en stund har lagt merke til at jeg ikke har sovet så veldig godt den siste perioden, men i natt var en åpenbaring. Denne natten har vært helt fantastisk for jeg fikk faktisk sove.

Hvorfor jeg ble overrasket er av den enkle og simple grunnen at jeg har endelig fått sovet en hel natt uten å våkne hver time eller annenhver time... Jeg har som mange av dere sikkert har sett ikke fått sove skikkelig og heller ikke klart å sove en hel natt sammenhengende.

Det var en helt fantastisk følelse og endelig klare å sove en natt uten å våkne til alle de umenneskelige timene.

det var alt fra meg nå, men dere vil høre mer fra meg senere i kveld.

Følg meg gjerne i sosiale medier for de seneste nyhetene:

Facebook
Instagram og Snap: KrFKenneth

Ha en fin dag!

Klem!

Likes

Comments

Hei folkens!

I dag kan dere vente på to innlegg fra meg. Dette innlegget vil jeg dedikere til #kenzys7dayschallenge. Dagens innlegg skal være:

Dag 6
Hvilke skulte talenter har du eller som få vet om?

Dette er et tema som er veldig vanskelig å skrive om nettopp fordi jeg ikke har noen anelse selv hva mitt skulte talent er. Derfor vil dette bli et veldig vanskelig innlegg å faktisk kunne skrive. Det er også grunnen til at jeg vil love dere to innlegg i dag.

Selv om enkelte mennesker ville kalt meg for en salgsmann, for noen som kjenner meg omtaler meg som mannen som kan selge sand i Sahara eller snø på Nordpolen. Derfor må vel det å drive med salg være mitt skulte talent. Samtidig har jeg for en del år siden nå vært vitsemaker ved studentradioen i Kristiansand. Derfor kan også komedie være et av mine skulte talenter.

Men med tanke på at jeg ikke direkte enda helt vet hva mitt skulte talent er, føler jeg det blir feil å fokusere et helt innlegg på dette temaet. Det er også derfor jeg vil garantere dere et innlegg til løpet av dagen.

Tidligere har mitt motto vært å publisere tre innlegg om dagen, men har den siste tiden heller gått over til mer kvalitet fremfor kvantitet på bloggen. Derfor har det den siste tiden kun vært publisert et innlegg om dagen.

Da vil jeg takke for meg og håper dere vil følge meg i sosiale medier, for om ikke så alt for lenge til vil det komme noen helt spesielle nyheter der. Det er nyheter dere ikke vil gå glipp av. Følg linkene nedenfor:

Facebook
Instagram og Snap: KrFKenneth

Ha en fortsatt fin dag:)

Klem❤

Likes

Comments