Dating in the 21 st Century is by far one of the most ridiculous process ever. People are so complicated. You must play games, you must lie. You must act like you dont care even if you do. You must date multiple people to keep the attention of that one because it's generally just casual. You must be unavailabel , if you are too available people get turned off. You have to ignore calls even if you want to pick up. Essentially if you are a true lover , you have to resist Everything that comes natural to you to play this fucking "game" you fucking idiots love to play. It changes everything for me to pretend like I don't care. I actually stop giving a fuck !

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vaknade imorse och tänkte.. Skönt att få allt sagt.. Nu är det dags att fokusera på viktigare saker. 

Likes

Comments

Lev livet du drömmer om. Drömmar är inte till att drömma, de ska förverkligas!

Så dröm på min vän och förhoppningsvis så når du drömmen tillslut.Men en sak är vi alla medvetna om, det kan vara svårt ibland. Väldigt svårt. Man kan få höra negativa saker som att man aldrig kommer att klara det, att man är dålig, att man inte räcker till och så vidare. Men sånt ska man inte lyssna på, kasta iväg allt negativt. Alla negativa kommentarer som du har fått höra förut eller som du hör nu, bort med allt bara.

Folk som försöker trycka ner andra gör det bara för att han eller hon innerst inne har lite problem. Sen vad det är för problem vet man ju inte, det kan vara problem med självförtroendet, självkänsla alltså att han eller hon mår bättre av att trycka ner andra. Det jag försöker säga är att du kan nå din dröm, du kan bli det du vill bli om du lär dig att inte lyssna på andra , hatare som bara försöker komma i vägen. Sådana personer kommer alltid att finnas no matter what och det viktigaste är bara att du tar så långt avstånd som möjligt från sådana som aldrig har något positivt att säga. Har du blivit tillsagd att du inte har vad som krävs eller liknande så lova mig att börja om från början!

Upp med självförtroendet, jobba på din självkänsla börja tro på dig själv igen och go hard for it .. Bara att köra på! Om det är att träna, plugga, vad det nu än är du gör så go hard!! Gör din grej utan att bry dig om vad andra tycker så kommer det kännas mycket bättre. Som jag sa tidigare så kommer det komma tuffa tider men det är då du måste vara som starkast!

Ibland ser man sig omkring utan att se något som tyder på att man närmar sig sin dröm. Man ser inget som ger något hopp men som sagt var stark och håll huvudet högt så kommer du att lyckas!

Likes

Comments

Du har ingen aning om vem jag är eller vad jag har i min ryggsäck.

Som en mentor brukade säga – Jag är inte dum för att jag kommer från förorten. Jag är fullt medveten om dom förutfattade meningar som finns i det offentliga rummet mot mig för att jag har mörk hår, bruna ögon, snackar på ett lite coolare sätt än du och inte har ett kroppsspråk som stämmer överens med hur normen ser ut. Men jag är också medveten att du använder negationer i dina förutfattade meningar för att döma mig på ett sett som du inte har rätt till. Du vet inte ett skit om mig, men ändå ska du tycka och tänka och döma för att du inte känner igen dig i mig. Men faktum är att allt det där som känns främmande i mig inte behöver vara skrämmande, jag är bara lite annorlunda, men inte dummare än dig. Roller i samhället dom väljs inte alltid, dom tilldelas. Men den blicken du skickar till mig på tunnelbanan, då du har dömt mig för mina beteendemönster som inte liknar dina, med den blicken tilldelar du mig en roll. Glöm inte bort det!

Likes

Comments