Hej!!!!

Jag använder pinterest nästan varje dag. Det är absolut en av mina favorit sidor där man kan få inspiration. Jag använder pinterest det mesta till att få som sagt inspiration till kläder. Pinterest har oftast länkar till de hemsidor plaggen kommer ifrån eller en kort beskrivning om vad som är på bilden vilket jag tycker är super! Då vet jag vart jag kan hitta alla fina plagg. Ibland kan vissa av kläderna var sjukt dyra eller så kan man inte hitta just det plagget i Sverige och då brukar jag leta efter liknade plagg. Jag tycker att det är väldigt roligt när man kan forma sin egna stil eller göra sin egna tolkning av det man fått inspiration av.

Men nog om det. Jag kommer från och med nu praoa på ett dagis i två veckor och herregud vad roligt det ska bli. Jag var först lite skeptisk om att praoa på ett dagis då jag vet att man lätt kan bli sjuk av att hänga med småbarn men jag älskar verkligen småbarn trots det. Jag har själv inga syskon men jag har alltid velat ha det, det är nog därför jag gillar barn så mycket så det ska nog bli jättekul.

Nu måste jag tyvärr gå men vi ses snart igen!

tack och hej leverpastej

#cute #mode #kläder #blogg #stil #inspiration

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

// solglasögonen, blus, skjorta, kappa \\

Jag är ledsen
att uppdateringen har varit ganska dålig på sistone men jag har inte riktigt orkat göra ett blogginlägg eftersom jag inte haft någon motivation. Men nu är jag tillbaka!

Jag precis beställt fyra plagg ifrån Nelly och jag älskar dem!! Jag kan knappt vänta. Gula solbrillor har verkligen börjat bli trendigt, men de är ju så snygga ju. Jag har aldrig tyckt att solglasögon passar mig för varenda par jag har provat ser inte alls bra ut på mig men nu får jag hoppas att dessa passar.

see ya!!

#haul #cute #nelly #blogg #mode

Likes

Comments

Hej hej!
Jag har använt Pinterest mycket på senaste tiden för att få lite inspiration. Jag har bland annat hittat den här fina Teddy jackan från H&M och jag är så kääär i den!! Men jag har letat efter den överallt och jag hittar den bara på den amerikanska sidan och där är den slutsåld:( Jag måste verkligen ha den!! Den ser ju så himla mysig och gullig ut så det är bara att leta vidare.
puss & kram

Här är länken
http://m2.hm.com/m/en_gb/productpage.0438918004.html#Beige

#teddy #cute #need #jacket #hm

Likes

Comments

Hej bloggen!
Jag tänkte att det skulle vara kul att visa er vad jag lyssnar på för musik just nu. Jag har en ganska blandad smak när det kommer till musik och jag kan lyssna på det mesta men det här är några av mina favoriter. På den senaste tiden har jag börjat uppskatta Drake och The Weeknd eftersom deras låtar är väldigt catchy och sen så har de sjukt bra röster! Jag har också börjat att lyssna mer på Tyga men konstigt nog var jag faktiskt inte så intresserad av hans musik innan men efter ha lyssnat på låtarna som spelades på Kylie Jenners app så blev han bara bättre och bättre. Tyga är en artist man måste lyssna på ett tag för att man ska kunna gilla hans musik, det tar ett tag att vänja sig men nu tycker jag att han är asgrym!
Puss och Kram <333

#theweeknd #drake #musik #blogg #tyga

Likes

Comments

Tjena folket!
Idag var jag i stan och åt mat haha. Det låter konstigt men det är faktiskt sant. Jag och Saga åkte in till stan för att äta på Fridays haha vi är för roliga. Det här är vad jag åt och guuuud vad gott det var! Det måste verkligen göras om.
See you later alligator!

Likes

Comments

Hallå hallå!
Jag har under de senaste dagarna suttit och tittat på såna här godsaker, de ser så fina ut! Det är så typiskt att jag bor här i Sverige eftersom det är svårare att få tag på instagram foods här än i USA. Jag skulle vara otroligt tacksam om någon skulle kunna tänka sig att öppna ett sånt här ställe, tack haha. Jag taggar så mycket inför imorgon då jag och Saga ska åka till stan och shoppa, jag ska försöka uppdatera om det haha
Puss och kram!

Likes

Comments

Hej, hej!!
Det här är mitt absolut första blogginlägg och jag är så exalterad. Jag är aldrig haft en egen blogg innan så det här väldigt spännande och jag får hoppas att ni också tycker det. 2017 har faktiskt, än så länge varit fantastisk för mig och jag har fått en massa med inspiration till looks. Någonting jag har verkligen har börjat älska är ripped jeans med fishnet under, det är så himla fint och ballt haha. Det har under de senaste månaderna blivit allt mer trendigt och jag har knappt sett någon som haft på sig ripped jeans utan fishnet haha
kram, kram
Kema
#rippedjeans #love #cute #trend

Likes

Comments