Äntligen fredag! Men känner inte riktigt att jag får frihet.. Har så mycket plugg inför de kommande veckorna och känner att jag måste plugga så att det inte samlas till sista minuten.

Just nu äter jag papaya och kollar på min serie. Ska försöka träna imorgon men är sjuk.. Så det blir nog svårt men ska förmodligen gå lång promenad med Stella. Får liksom göra det bästa utav situationen!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hur grym är inte han?! Förut gillade jag inte bachata (latinamerikansk dans) så mycket, men efter att ha hört honom och gått på fester började mitt stora intresse för bachata. Han är dock inte så känd som "bachata king" aka Romeo Santos. 

Likes

Comments

​Alltså hur kul ser inte detta ut?! Sen Sats la upp denna video har jag alltid velat prova på. Än finns inte det i det center jag oftast brukar träna i (Farsta), men ska så småningom åka till ett annat center med min gym partner för att prova på. Själva passet ser så kul ut samtidigt som man tränar och själva känslan att träna i grupp är oslagbar! Längtar verkligen. 

Ps. Visste ni att trenden Barre kommer från New York? 

Likes

Comments

Hallå där!

Som rubriken säger så är jag sjuk och har inte gått till skolan. Suger verkligen att inte kunna gå då jag vet att jag missar mycket. Men men .. får göra det bästa av situationen och plugga hemma. Som tur, har jag alla böcker här! Vet inte riktigt om jag ska gå imorgon men jag kommer gå på torsdag iallafall eftersom jag har matte läxförhör. 

Har verkligen fullt upp med skolan nu och läser även en extra kurs - spanska 4. Som de flesta vet så läste jag franska 3 och skulle fortsätta med franska 4, men jag ångrade mig eftersom jag endast fick ett C i slutbetyg, trots att jag kämpade väldigt mycket för ett högre betyg. Blev även irriterad på min lärare eftersom det var en tjej som fick exakt samma betyg som mig, trots att hon hade F varning hela kursen! Det hon fick väldigt bra på var slutprovet.. men självklart fuskade hon på den. Hon hade redan vänner som hade gjort provet innan och fick veckor på sig att öva in svaren. Medan man själv kämpade som en åsna på provet. Känner ni min ilska mot henne?! Att hon klarade sig med samma betyg trots att hon hade F hela kursen. Därför bestämde jag att spanska 4 skulle vara ett bättre val eftersom spanska är mitt modersmål, och på så sätt kunna få ett bättre betyg. 

Likes

Comments