Kan inte komma över den här låten.. Ni som förstår spanska förstår nog varför!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Hej! 

Vet att det var väldigt längesen jag skrev här men känner att jag verkligen måste skriva av mina tankar och åsikter. Självklart kommer jag också dela med mig av andra saker. 

Hoppas ni fortsätter att läsa min blogg!


Likes

Comments

Trots att låten är "gammal" så älskar jag den och har lyssnat på den 24/7 nu.

Likes

Comments

Hello!

Som rubriken säger så är jag tillbaka efter mer än ett år. Mycket har hänt i mitt liv, positiva som negativa.

Hur som helst så är det måndag och mina måndagar är rätt så sega, men hade bara en lektion idag så det var liksom okej dag. Just nu sitter jag och kollar facebook samtidigt som jag kollar lite resor. (blink blink) På sista tiden har jag rest och jag mår bra av det liksom!

Likes

Comments

Glad alla hjärtans dag finisar! Skulle ut och fira med min kille men han är extremt sjuk. Så ska passa på att plugga och göra klart andra uppgifter. Vi bestämde för att fira nästa vecka på fredag istället, blir ändå mysigt även fast det är en vecka senare. <3 

Puss!

Likes

Comments

Så det här är vad vi åt till middag, Paella. Jag som inte äter Paella tyckte det var gott!

Likes

Comments

Hallå där, sitter och pluggar matte men kände att jag behövde paus. Varför inte blogga då? ;) Idag så ska jag ägna mig åt att plugga matte och göra lite av min kemi inlämning. Senare är vi bortbjudna på middag hos några colombianer. Ska bli riktigt kul att vara där för det var ett tag sedan och självklart kommer vi kolla på melodifestivalen!

Var ledig även igår, som i torsdags men typiskt att min kemilärare ville ha labb. Så fick åka till skolan och labba.. Mötte upp min mamma sedan och vi bestämde oss för att shoppa. Fick med mig några saker som jag velat ha väldigt och nya bikinis inför resan. 

Älskar denna. Tänk er att ha den till festivaler såsom Summerburst?!? (blink blink)

Likes

Comments

Hello!
Idag har det varit en produktiv dag. Var ledig så passade på att gå till ungdomsmottagningen. Efter det gick jag till Farsta C för att köpa present till min kompis Latifa som fyller 18 år på söndag. Vi åt lunch i en persisk restaurang vid Helenelund.

Efter att ha ätit en god lunch och efterrätt, bestämde vi för att åka till MoS.

Alltid kul att umgås med tjejerna i klassen!

Det jag åt,mums.

Dessa två tjejer<3

Likes

Comments

Idag är det semmeldagen och man ser verkligen på sociala medier att de uppmärksammat det jätte mycket. Men inte att det även är pannkaksdagen! Iallafall så vill jag äta semla som jag själv gör men tyvärr så finns inte tiden idag, då jag har kemi prov imorgon och måste plugga..suck. Får helt enkelt baka imorgon och fira semmeldagen en dag senare.

På torsdag och fredag är jag ledig, vilket "motiverar" mig att plugga inför kemiprovet. Känner mig ganska säker men att plugga mer skadar ju inte! Har även några planer inför de kommande dagarna som jag verkligen ser framemot.

Vi hörs!


Bilden är ifrån: Duka upp

Likes

Comments