There's a war inside my head

Sometimes I wish that I was dead, I'm broken
So I call this therapist
And she said girl you can't be fixed just take this
I'm tired of trying to be normal
I'm always overthinking
I'm driving myself crazy
So what if I'm fucking crazy
And I don't need your quick fix
I don't want your prescriptions
Just 'cause you say I'm crazy
So what if I'm fucking crazy
Yeah I'm gonna show you

Loco, maniac, sick bitch, psychopath,
Yeah I'm gonna show you
I'm gonna show you,

Mental out my brain, bad shit go insane,
Yeah I'm gonna show you.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Man bara kräver och kräver saker från andra men ger ingenting tillbaka, och när man väl gör det, ska personen redan ha börjat falla.. Helst så långt det går för att det man gör för personen ska betyda så mycket som möjligt. Sen vill man ha samma sak tillbaka, om inte ännu mer! Varför kan man aldrig bara vara nöjd men det man har?! Varför vill man alltid ha mer? Och får man inte mer, ska man alltid söka efter det. 

Detta året har bestått av svek, lögner, lycka, och många andra saker som gjort att olika relationer har testats, vilket har lett till att man hittat sina riktiga vänner. Dom ska jag hålla fast vid nu när nya året snart är här!! 

Tänk om det kunde få vara ett år utan svek, lögner och skit.. Man lär ju aldrig klara sig ifrån det, men det här med att inte vara nöjd med det man har, ska jag försöka göra något åt. För varför ska jag önska mer när jag har det man egentligen behöver ha?! Och den enda som faktiskt kan förändra någonting, är ju faktiskt jag själv. Varför sitta och klaga när man inte gör något åt det?! För vill man någonting, så kan man komma dit!! 

Det här med nyårslöften struntar jag i tills nästa år, jag ska bara sätta upp mål för detta året, och känna mig stolt om jag faktiskt lyckas.. Små mål hela tiden och man kan nå hur långt som helst! Och en sak jag lära mig, är att det faktiskt är okej att misslyckas. 

2015 BLIR ÅRET DÅ JAG TROR PÅ MIG SJÄLV! 👊


Likes

Comments

Förra veckan var verkligen helt upp och ner, har nog aldrig känt så många olika känslor under så kort tid och många relationer prövades. Men nu äntligen känner jag att jag har fötterna på jorden igen och börjar sakta men säkert ta små steg framåt även om verken jag eller ingenting är okej. Även om man insett många saker, så känns mycket fortfarnde helt oklart! Men denna veckan ska jag lägga allt åt sidan och bara ha fokus på mig själv, radera ut allt som är dåligt, och inte känna efter alls, och verkligen göra det som jag känner för och vill utan att ta hänsyn till någon annan. Och nej jag är inte världens mest själviska människa, vilket det låter som men känner att det kan behövas efter en vecka där jag tagit mig fram genom att krypa på knä. 

Så nu tänker jag köra mitt eget race, och ingenting kan komma ivägen för mig 👊

Likes

Comments

​Dagen har bestått av längtan, längtan efter julen, speciella vänner, framtid, men allra mest längtar jag till imorgon då blir det leos med A sen hem och käka tacos, kex och ost bricka och dricka vin med min babe Anna, ska bli så mysigt att bara ha en lugn hemmakväll, kanske dock inte skulle sagt lugn för man vet aldrig vad som händer när vi umgås ;) Och äntligen orkar någon pallra sig ut till ingenstans! 

Dagen har också spenderats på grand (inte bra) då man blir ruinerad av att gå där... 

Nu blir det att plocka undan lite, kolla tv och sedan sängen. Sen är jag redo för morgondagen 👊

Likes

Comments

Ibland önskar jag bara att folk kunde öppna käften och säga vad problemet är direkt istället för att man ska behöva dra det ur dom. Och när man väl sagt vad man tycker och tänker om den saken man tillslut fått fram så är det fortfarande något som är jävligt fel. Fattar faktiskt ingenting, och helt ärligt vet jag inte om jag orkar bry mig så mycket mer, man ska inte behöva bevisa saker om och om igen utan att ha gjort något fel.

Nu har jag fått spy av min lite, sköönt!!


Det jag hissar för dagen är Marilyns ögonfransar!

Första gången jag gjort ögonfransförlängning, men verkligen inte sista, är verkligen så sjukt nöjd!

Likes

Comments

I was there for you, In your darkest times

I was there for you, In your darkest nights

But I wonder where were you?

When I was at my worst, Down on my knees

And you said you had my back  

So I wonder where were you?               

Likes

Comments

Kan inte sluta tänka, inte sluta känna, känner mig så lycklig, men ändå gör det ont långt in i själen och ångesten kryper sig på men bryter aldrig ut. Undrar över saker, men vet ändå inte vad. Vill ha massa svar men vet inte hur jag ska hitta dom. Aldrig känt såhär förut. Allt det här fuckar upp min hjärna, och allt blir så mycket mer komplicerat. 

 

*I truly respect the people who stay strong, even when they have every right to break down.

Likes

Comments

2 april min jävla otursdag.
Vaknade svinit äckligt jävla trött efter att bara sovit nån timme, upp stressa i sig frukost och packa ner allt för att sedan åka till den gamla lägenheten vänta på att pappa kom med släpet och åka till tippen och slänga massa skit, städa det värsta och in med det sista i släpet för att dra det SISTA flytt lasset till kalmar, TRODDE JAG! Inte ens denna gången fick vi med allt och nycklarna ska egentligen va tillbaka imorgon :/ Och inte nog med det mitt på E22:an... Punktering! Fick på reservhjulet, ja äntligen påväg trodde vi men vad snopet ingen luft i däcket.. Man kunde ju inget annat än att skratta. Men tillslut bar det iväg iaf efter mycket om och men. Men det är väll så saker händer väll av en orsak, är väll meningen att jag ska vara kvar i växjö, så nu sitter man här igen och vet inte riktigt när nästa flyttlass går. Som tur var slutade ju hemresan bra somnade as skönt i baksätet och vaknade av att pappa stanna och köpte kebab sen åkte vi ner till sjön och satte oss och åt i solen :) 

Bjuder även på en gammal bild som jag hittade när jag satt och kollade igenom bilddagboken nyss eftersom jag inte har ett skit att göra märks att det är vardag igen. Tror bilden är från när jag va typ 14:) Bjuder även på en låt jag har blivit as kär i! 


Likes

Comments

Äntligen va denna hemska dagen över efter en sömnlös natt och nervositet så jag va illamående och skakningar rättegången mot mitt ex är över nu väntas bara domen som kommer på onsdag. Så där ljög jag än är inte det hemska över. Men den jobbiga timmen där inne glömdes snabbt bort när jag hämtade min lilla älsklingskille på dagis sen blev det en runda och handlade med mamma till alwins kalas på lördag:) Sen blev det en runda till josefine och nu väntar sängen på mig.

natti natti:)!

Likes

Comments

Nu har jag varit sådär slarvig med bloggen igen, men nu den senaste tiden har det varit så jäkla mycket med flytt och fixa allt som behövs fixax när man flyttar till ny stad.
I helgen blev det iaf en utgång i växjö, trevligt trevligt!
Nu i växjö blir det massa möten och flyttstädning och annat skit. Sen är det äntligen fredag då är det påskmiddag hos mamma sen på lördag blir det kalas för min lilla älskling som blir 3 år! Helt sjukt vad tiden går. Sen på söndag blir det sista lasset till kalmar :)!

Likes

Comments