Header

Godmorgon alla!

Äntligen måndag,en måndag utan jobb. Igår var mitt sista arbetspass och jag har nu äntligen sommarlov. JIPPI! I morse började jag min resa neråt i landet till Malmö där jag ska spendera en hel vecka hos min fina vän Wilma.

Trots det tråkiga vädret hoppas jag ni får en bra måndag.
KRAMKRAM

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej alla fina, hoppas ni har haft en bra lördag. Jag har spenderat min på jobbet.

Denna vecka har varit varit ganska intensiv med mycket jobb och lite sömn. Så jag har helt glömt bort att blogga. Men i torsdags hade jag en lediga dag. Mamma och jag åkte då till några vänner som bor i ett hus på landet. Det var en superbra dag med sol, bad, bärplockning, ridning, god mat och underbara vänner. Att komma ut på landet och bara få vara och slappna av var underbart. Något jag verkligen behövde. När mamma och jag sedan kom hem på kvällen var jag så trött så jag somnade på direkten.

Här är några bilder från i torsdags.

KRAMKRAM

Likes

Comments

Hej på er! I helgen har vi varit i ullared å shoppat loss ordentligt. Hela lördagen och så även en liten stund idag. Vi sov på ett hotell bara några kilometer ifrån ullared. Det var ett helt okej hotell, dock fanns det varken kylskåp, toa eller dusch på rummet utan man var tvungen att gå ut i korridoren. Annars var rummet väldigt mysigt,hyfsat billigt var det med, 350 kr för en natt och då ingick även frukosten.

Jag handlade allt möjligt, lite smink och kläder, bra att ha saker och mycket annat. Bilen blev proppfull med ullared kassar. Men det är precis så det ska va.

Efter dessa två dagar är jag helt slut. Så nu ligger jag i min säng å tittar på film och vilar upp mig inför morgondagens arbetspass.
KRAMKRAM

Likes

Comments

En toppen dag på Liseberg är slut och vi är nu på väg hem, eller aa snart hemma. Resan ner till Göteborg började redan igår. Vi åkte hemifrån 15.30 och var framme i Göteborg runt 18.00. Vi mötte då upp några kompisar för att äta på en restaurang innan vi åkte till våra släktingar där vi skulle sova.

I morse var vi på Liseberg redan klockan 10.30 och tur var det för det var en låååång kö och skulle vi ha kommit senare skulle vi fått stå i kö ännu längre. På Liseberg åker jag det mesta, förutom dom karusellerna som snurrar runt runt för då spyr jag. Det finns 4 attraktioner som jag bara älskar och skulle kunna åka om och om igen. De är Lisebergbanan, Helix, FlumeRide och AtmosFear. Jag bara ÄLSKAR dom. Dagen på Liseberg har varit lång men väldigt bra, mycket åkande,skrattande,skrikande och god mat. En riktigt bra dag helt enkelt.

Hoppas ni också haft en bra dag.
KRAMKRAM

Likes

Comments

Ibland har man en dålig dag eller snarare dagar. Allt känns piss och man vill inte göra något annat än bara ligga kvar i sängen. Du mår inte bra och orkar inte göra något, ligger bara med telefonen eller tittar rakt in i väggen.
Precis så har jag känt sen i onsdags. Allt har bara varit väldigt jobbigt och jag har känt att min ork och motivation har varit i botten. Jag har sovit alldeles för lite de senaste dagarna och att jobba hela helgen med bara några timmars sömn tar på krafterna. Jag har även nu varken haft orken eller tiden för att träna. Jag blir då arg på mig själv för att jag inte har tränat.
Men vet ni vad?
Livet är så ibland, det är inte alltid en dans på rosor och det måste man acceptera. Att jag inte har tränat på flera dagar och bara ätit massa gott leder inte till att jag kommer gå upp flera kilo.
Nej. Jag tänker inte lyssna på hjärnspökena. Jag bryter ihop och kommer igen. Jag tar nya tag och en dag i taget.
Jag mår inte alltid bra och jag har skit dagar. Jag har hjärnspöken som jävlas med mig. Det är inte alltid lätt men jag kämpar. Jag har mina underbara vänner och familj som jag vet alltid finns där.

what doesn't kill you makes you stronger.

KRAMKRAM

Likes

Comments

Hej!
Nu sitter jag här vid datorn igen och ska skriva mitt "första" blogginlägget. Tänkte att återigen ge bloggandet en chans.
Så vem är jag?
Jag heter som sagt Kelly Stenquist, är 17 år och bor i Nyköping på veckorna där jag ska börja mitt andra år på gymnasiet med inriktning vård och omsorg och i Österbymo/Tranås på helger och lov. Jag älskar att fotografera, resa, umgås med mina vänner och familj, lira innebandy och allt som har med träning att göra. Jag kommer att skriva om allt som händer i mitt liv, både det roliga och det tråkiga. Hoppas ni gillar de å hänger kvar!
KRAMKRAM

Likes

Comments