Hej på er! Hur har er vecka varit? Min har inte varit så bra. Hela veckan har jag varit förkyld, små febrig och inte velat något annat än att åka hem. Jag har haft så mycket hemlängtan. Trots att jag inte mådde så bra så gick jag ändå till skolan för annars skulle jag missa så mycket och dum som jag var så ansträngde jag mig lite för mycket på träningen i tisdags... Trots att jag mår mycket bättre idag och knappt har någon feber så ska jag ändå hänga med min pappa hem som kom upp idag för att gå på föräldramöte. Eftersom vi inte har några jätte viktiga lektioner imorgon och det vi ska göra kan jag göra hemma så åker jag hem idag. Det ska bli skönt att komma hem och få slappna av och plugga när jag känner att jag orkar. Vissa kanske tycker att jag skolkar men jag har faktiskt pratat med mina lärare och de sa att det var okej och att jag skulle krya på mig.

Så i helgen kommer jag bara ta det lugnt,plugga,umgås med familjen,vänner och titta på när en kompis tränar cross. Hoppas er vecka har varit mycket bättre än min och att er helg bli underbar. Love/ K💗

Bilder på min outfit och mellis👇

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Så vem är jag? Jag är en innebandy brud på 16 y/o. Flyttade själv till Nyköping för att utvecklas inom innebandyn och börja på gymnasium. Jag är för det mesta en glad och positiv tjej. Älskar allt som har med träning att göra,att vara med kompisar, vara med min familj men älskar även att resa. Har två småbröder, Theodore och Ludvig. Theodor är 5 år och Ludvig 2 månader. De betyder allt för mig.

På min fritid tillbringar jag mycket tid till innebandyn och plugga sen på helgen umgås jag så mycket jag kan med vänner och familj. Eftersom jag bor ca 2.5 timmar ifrån min familj och vänner blir det svårt att träffa dem i veckan därför försöker jag åka hem så ofta jag kan.

De var lite smått om mig. Ha det så bra så hörs vi. Love/K 💗

Likes

Comments

Foton

Hej på er! För en vecka sen så åkte mamma och jag till Stockholm för att umgås med våra vänner från USA i några dagar. Vi hade jätte kul och vi har fått se så mycket av Stockholm. Vi har gått,gått och gått. Eftersom de ville se så mycket av Stockholm så ville de ju bara ta tunnelbanan när det behövdes. Vi var på ABBA museet och åt på fina restauranger. Det var två helt underbara dagar.

Tidigt på lördag morgon var de tyvärr tvungna att flyga tillbaka till USA så mamma och jag åkte hem på fredag eftermiddagen. Det blev att trycka på gaspedalen på väg hem, eftersom jag skulle gå på Eksjös stadsfest fre-lör och gud vad kul det vart!! Lätt den bästa helgen på länge. Så värt pengarna. Jag gick med några kompisar och hade de såå kul. Vi lyssnade på Medina, Movits!, Carola, Den svenska björnstammen, John de sohn, Mirian Bryant och många fler.

Här är en hel del med bilder.Tyvärr lyckades jag inte få upp filmerna från stadsfesten :/

Bilder från Stockholm.

​Bilder från Eksjö Stadsfest.

Likes

Comments

Hej! som några av er kanske har märkt så har jag inte bloggat på väldigt länge. Det har hänt väldigt mycket i mitt liv på sista tiden som har tagit mycket av min energi. Så under sommaren har jag bara fokuserat på mig själv och tagit det lugnt.

Jag har nu, för en vecka sen flyttat till Nyköping för att komma ett steg närmare min dröm. Jag läser linjen vård och omsorg och tränar även innebandy på skoltid. Det är det som är så bra med den här skolan, den erbjuder linjen jag vill gå och att jag samtidigt kan utvecklas inom innebandyn på skoltid. Nästa vecka drar träningarna igång och det är 2 träningar på skoltid och 1 efter.

Det kommer bli mycket plugg och träning men jag tänker att jag ger bloggandet en chans till. Hörs -K

Likes

Comments