• Facebook
  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Hej alla kära!

Jag är tillbaka och ska satsa stenhårt på bloggen nu. Det var ju ett tag sedan jag gjorde ett inlägg här, det är väldigt mycket som har hänt under tiden. Jag kan berätta att jag slutat skolan och massa annat vilket kommer att komma i senare inlägg hoppas iallafall ni kommer att vilja fortsätts följa min vardag här igen :)

Kram


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej alla fina! Har inte bloggat något de senaste pågrund utav att jag vart i stockholm och inte haft någon dator med mig. Men jag var borta i fyra dagar och det var ett par väldigt bra dagar. Vi gjorde mycket så som åkte båt, bada, grilla och massa annat men själva sälskapet var underbart. Sen på midsommar var jag med några i min klass och va hemma hos en utav de i min klass vi drack lite och grilla och bara umgicks vilket behövs ibland då man ibland bara behöver ha lite kul.

Likes

Comments

Hej alla fina, dagen började med att gå upp göra sig i ordning för skolavslutning har sån ångest för jag skulle tagit studenten i morgon egentligen men nej får vänta tills nästa år:( iallafall så var vi på avslutning på skolan sedan åkte jag med Sandra, Therese och Kim till Fristad då vi träffa lite annat folk i vår klass och bara tog det lugnt och njöt av vädret rejält. Sedan kom jag hem och följde med mamma till mormor där vi var i några timmar och bara njöt utav solen, sen kom min ena moster och umgicks med oss. Vi fikade och bara hade de allmänt trevlig sen gick jag och mamma hem runt vid 21:00, sen har jag bara varit hemma men nu gick jag ut en stund på kvällen och träffade en vän och bara pratade en stund. Så nu tänkte jag lägga mig och sova faktiskt. Tänkte kanske ha en frågestund va säger ni? fråga på massor utav frågor bara så lägger jag upp det så snart som möjligt. Kramiis

Likes

Comments

Hej alla fina!

Dagen började med att gå upp för att göra sig i ordning för tandläkaren det gick bra, förutom att jag hade 5 hål och 2 utav dem behövs inte lagas. Nu ligger jag bara och slöar innan jag ska göra i ordning en frukost, senare idag vet jag inte vad som händer utan ska ta dagen lite som den kommer bara men det är väldigt fint väder idag faktiskt kanske blir att gå ut och ta en promenad lite senare vi får se hur denna dag slutar.

Likes

Comments

Här är några utav mina vardags och fest outfits.


Likes

Comments

Hej alla godingar!

Igår var det en lång dag i skolan då jag och Sandra gjorde klart alla uppgifter vi missat för att få betyg, sedan efter skolan åkte jag vidare till min kusin och hälsade på en stund och lekte med barnen och bara umgicks, Idag händer inte så mycket då jag ska till min kusin igen haha, och bara umgås.
Snart närmar sig skolavslutningen så jävla skönt, skulle tagit studenten i år men då jag gått om ett år gör ja det nästa år så grattis till alla mina vänner som tar studenten i år :).


Likes

Comments

Sommarens heta klänningar är kortärmade klänningar, mönstrade, rosa och tunna axelband. Själv är jag en favorit utav kortärmade klänningar

Klänning 1 hittar du på only

Klänning 2 hittar du på Halens

Klänning 3 hittar du på Hm

Klänning 4 hittar du på modekungen

Likes

Comments

I fredags åkte jag till jönköping för att spendera min dag med min moster och hennes familj, vi var och fixade naglar och grejade lite med det sista för bröllopet. Lördags morgonen började med att gå upp käka lite frukost sen påbörja sminkning och hår vi alla var stressade, men vi hann i tid till kyrkan för vigseln, sedan åkte vi vidare till Tidaholm då vi skulle fixa det sista i lokalen innan alla gäster kom och det blev verkligen så lyckat och är så glad för min moster att hon hittat sig den hon vill leva med för hon förtjänar lycka i livet. Jag åkte hem vid 22:00 tiden för jag var så trött sen låg jag bara hemma och tog det lugnt innan jag somnade för natten. Idag har jag inte gjort så mycket för det mesta bara vart hemma och sen åkte jag iväg en stund för att träffa en gammal bekant. Men nu ska jag ta och sova då jag ska upp till skolan om några timmar för att göra de sista innan sommarlovet.

Kramis

Likes

Comments