Header
View tracker
View tracker

Hej! Jag är tillbaka uppe i Borås igen, tillbaka till mina vanliga vardagsrutiner, vilket betyder... skola och plugg. Jag har väldigt mycket att göra dessa två månaderna. Jag önskar att jag hade mer fritid till att kunna blogga. Men jag är så upptagen att det inte går. Är lite rädd att jag är påväg mot en mörk dipp eftersom det är så mycket i skolan och vädret gör mig deprimerad. Men jag försöker göra det bästa av situationen, även om det är svårt. Det handlar bara om att hitta motivationen och tänka framåt. Sedan är jag lite ledig mot våren så det är skönt, vill gärna klämma in en liten weekend någonstans till våren.

I mitten av mars ska jag flytta till en annan lägenhet. Ska bli super kul och jag längtar väldigt mycket! Trivs nämligen inte så jätte bra där/här jag bor just nu. Lägenheten som jag ska flytta till ligger centralt och precis vid skolan. Så det gäller bara att hålla ut dessa månaderna sedan börjar det ljusna igen. "Efter regn kommer solsken" (dock lite tveksamt om man bor i Sverige, hahaha...)

Likes

Comments

View tracker

Godmorgon på er! Idag blir det plugg och sedan vet jag inte mer. Måste in till stan för lite ärenden och sedan vill jag åka in till Malmö för att köpa en sak innan jag åker hem. Imorgon är det mammas födelsedag och Makedonsk julafton eftersom jag är kristen ortodox så firar vi egentligen julafton den 7 Januari (enligt deras kalender). Vi äter julmat men inga julklappar delas ut, eftersom vi firar vår julafton den 24 December och då kör vi vår traditionella sätt med Kalle Anka, julmat, julklappar, julklappsleken osv. Den enda personen som får "julklappar" är mamma eftersom hon föddes på "julafton". Så GodJul i förskott alla min ortodoxa vänner!

Likes

Comments

Efter att ha flyttat till ett eget ställe har inredning blivit en rolig grej. Förr var det såklart skoj att titta på olika saker men inget som man kände sig intresserad för, förrän nu när man verkligen har någon nytta av det. Man ser saker och ting på ett annat sätt, man blir inspirerad från andra. Allt från butiker, restauranger, caféer osv. Robins mamma har otroligt bra smak för inredning tycker jag. Allt passar in så himla fint! Längtar tills den dagen kommer då man flyttar till ett "riktigt" ställe som blir ens egna hem. Svårt för mig att skaffa en egen "hem" känsla i min lägenhet där jag bor just nu. Detta är bara för tillfället medan jag pluggar och man lägger inte så mycket tid/pengar på inredningen som man hade gjort om man hade köpt en egen lägenhet och bott där så länge man kan tänka sig, tillexempel... Så det är något jag längtar efter i mitt liv. Först ska jag ta examen haha!

Likes

Comments

Hej! Idag tänkte jag ta mig in till stan eftersom vädret har varit super fint idag. Men lata jag kom ingenstans hahah... har bokstavligt talat stannat hemma ett antal dagar nu och gjort ingenting. Det känns så iallafall men det behöver jag för att komma tillbaka på fötterna och rutinerna. Senare under dagen åkte jag in till Nova en snabbis för att byta ut ett par glas som jag fick i julklapp. Kommer visa upp dem här på bloggen någon dag. Fick även hem några tröjor (såklart)...

Idag ville jag ta några bilder åt er. Bad min lillasyster att hjälpa till men jag måste säga att dom bilderna kommer jag tyvärr inte lägga upp här. Vissa av dom... eftersom hon har ingen känsla för det här med att fotografera. Får be min storasyster hjälpa mig istället, som kom hem från Prag idag. Iallafall, jag har skaffat ett par regnstövlar, heter det så??? Regnstövlar? Gummistövlar?? Aja, oavsett så har jag skaffat mig ett par Barbour stövlar, förr tyckte jag inte att regnstövlar var så himla snyggt att använda till vardags, som typ ute på stan. Men idag tycker jag annorlunda, stövlarna passar perfekt till hösten eller vintern kanske även till våren faktiskt. Jag tycker även att Hunter stövlarna är snygga. Här är lite tips för er som känner att gummistövlar/regnstövlar är snyggt och vill skaffa ett par.

Klicka på stövlarna för att komma till sidan eller länkarna nedanför bilden.

Likes

Comments

View tracker

Hej! Sitter vid brasan just nu tillsammans med Pumba och värmer oss. Vädret känns sådär måste jag säga. Jag älskar snö men inte efter nyår, då vill jag att våren ska börja haha. Snön ska endast finnas i December så julkänslan dyker upp. Men tyvärr brukar det inte finnas någon snö i december utan allt dyker upp under Januari. Har nämligen sett att Stockholm har en hel del snö, undrar om det är likadant uppe i Borås. Ska nämligen åka upp dit på söndag och jag hoppas att vädret är bra. Vill gärna gå runt i lite tunnare jackor och inte så klumpiga skor.

Likes

Comments

Alltid lika roligt att titta tillbaka i arkivet. Där hittar man lite allt möjligt faktiskt, det är ju både roligt att se sig själv och hur man har förändrats samtidigt som man inser hur snabbt tiden går. Usch, känner inte att jag hinner njuta av livet fullt ut eftersom tiden tickar snabbare än vad man själv är medveten om. Ska försöka ta ett antal bilder här nere i Skåne innan jag åker upp igen då mina systrar alltid har varit mina fotografer.

Likes

Comments

Hej och gott nytt år på er. Hoppas ni har fått en bra start på 2017. Jag hade en underbar kväll med mina fina vänner och än så länge känns 2017 som ett bra år (inte så konstigt egentligen, det har ju bara gått 1 dag liksom... haha). Jag har känt mig redo för ett nytt år och vill gärna lämna 2016 bakom mig. Året har varit som ett berg- och dalbana för mig, både positiva och negativa händelser. Väldigt upp och ner, men att få börja studera (textil) något som jag verkligen vill och skaffat nya vänner är en väldigt positiv del av mitt liv. Något som jag får börja med år 2017, tacksam för det!

Jag hade på mig en byxdress från Zara. Man ser inte så jätte bra på bilden men den har en öppen rygg och jag brukar inte tycka om byxdresser men efter denna tror jag nog att jag tänker inskaffa fler.

Likes

Comments

Skinnbyxorna 
​(klicka för att komma till byxorna)

Hej! Idag var jag i skolan från 13.00-16.00 ungefär. Sedan gick jag och hämtade ut ett packet som innehöll ett par posters från Desenio.se. Väldigt nöjd! Dock köpte jag bara 4 ramar istället för 5.... väldigt bra. Därefter blev det ett Bodypump pass och ett yoga pass direkt efter. Jag och Ellen kunde inte hålla oss för skratt. Jag är inte rätt person för yoga, önskar dock att jag kunde hitta mitt "inre" jag. Men det gåååår verkligen inte. Får se om Ellen drar med mig fler gånger efter detta. Nej, nu ska jag komma igång med plugget.

På bilden ser ni skinnbyxorna och en liten del av den oversized skjortan. Båda plaggen kommer från Zara. Byxorna drar till sig komplimanger för er som är sugna (skämtar, såklart). Ha det!

Likes

Comments