Header

Hejsan! Har precis haft en mega mysig kväll tillsammans med Ellen och Emma. Även om både jag och Emma åt tacos igår så valde vi att äta det idag med. Det är enkelt och går väldigt fort att laga. Man kan inte tröttna på det, tror jag? Iallafall, imorgon blir det plugg och lite shopping, tänkte nämligen dra in till stan. Har inte varit där på väldigt länge. Jag har nästan glömt hur det ser ut haha.

Hörde dock att det snöar/snöade väldigt mycket där hemma i Skåne. Här finns det ingen snö alls, dock väldigt kallt då det är minus grader. Men hellre minus grader utan snö än båda två. Kanske ska stanna här tills snön är borta? Aja, godnatt på er... nu ska jag försöka sova.

En bild som togs för 2 år sedan. Tiden går så fort och jag kan inte riktigt förstå att jag snart har pluggat 1 år här i Borås. Hur kul??

Likes

Comments

Kanske lite tidigt med studentklänning nu... men jag som redan har tagit studenten känner absolut inte att det är förtidigt att börja leta. Jag önskar att jag kunde ta studenten ännu en gång och då hade jag såklart valt en annan klänning. Tror det är ganska många som säger så med åren eftersom modet ändras. Men gud vad dessa tre klänningarna är snygga!!

Tips till er som tar studenten i år:
1. Köp inte en allt för tajt klänning som åker upp hela tiden och som du sedan måste dra ner varje gång du rör dig. Du kommer tappa fokuset på det viktigaste, alltså studenten!!
2. Du vill inte heller köpa en klänning som är för "luftig"/"för kort" eftersom du hela tiden måste hålla klänningen nere. Hitta en som du känner dig bekväm i, det är de viktigaste!!
3. Börja leta redan nu, och skulle det vara så att du hittar en klänning som du vill ha. Tveka inte med att köpa den eftersom plaggen försvinner då nya dyker upp, sedan kommer du ångra dig. "Men jag kanske hittar någon snyggare klänning om jag väntar"........ mitt svar till dig är: NEJ! Det kommer du inte göra, klänningarna försvinner väldigt fort när perioden är inne samt att klänningarna förändras inte så värst mycket. (Detta hände mig ett antal gånger, man blir bara besviken).

4. Ett ytterligare tips är att köpa 2 klänningar ifall att den andra klänningen blir förstörd osv. (Du behöver inte köpa någon mega dyr klänning).

Jag valde dessa 3 klänningarna på bilden ovan just för att den första är annorlunda men ändå väldigt enkel. Den andra är enkel men inte FÖR enkel. Medan den tredje är enkel och väldigt clean. Jag älskar alla 3, men hade jag fått välja min studentklänning i år............ hade jag valt nummer 1 (den första). Jag tycker den är söt och annorlunda på ett fint sätt, jag vill gärna ha något som inte är allt för vanligt.

Likes

Comments

Hejsan! Jag är tillbaka efter väldigt långa och jobbiga veckor. Denna helgen ska jag försöka varva ner och ta det lugnt. Jag ska definitivt ut och shoppa. Känner att jag behöver lite terapi, och shopping hjälper mig så extremt bra. Rekommenderar det till er andra. Mamma och pappa har även skaffat en ny bil så tänkte köra runt lite, bara för att det ör roligt haha. Ska även passa på att träffa mina vänner här hemma även om jag inte har träffat mina föräldrar på typ 1 månad. Men så är livet, kan inte hålla mig till mamma och pappa varje vecka.

Under dessa hetsiga veckorna har jag även fått ett underbart besked som jag kommer dela med er här någon dag. Vi hörs imorgon. Längtar tills våren, värmen och solen kommer eftersom vårkollektionerna redan är ute i affärerna!

Likes

Comments

Hej! Jag är tillbaka uppe i Borås igen, tillbaka till mina vanliga vardagsrutiner, vilket betyder... skola och plugg. Jag har väldigt mycket att göra dessa två månaderna. Jag önskar att jag hade mer fritid till att kunna blogga. Men jag är så upptagen att det inte går. Är lite rädd att jag är påväg mot en mörk dipp eftersom det är så mycket i skolan och vädret gör mig deprimerad. Men jag försöker göra det bästa av situationen, även om det är svårt. Det handlar bara om att hitta motivationen och tänka framåt. Sedan är jag lite ledig mot våren så det är skönt, vill gärna klämma in en liten weekend någonstans till våren.

I mitten av mars ska jag flytta till en annan lägenhet. Ska bli super kul och jag längtar väldigt mycket! Trivs nämligen inte så jätte bra där/här jag bor just nu. Lägenheten som jag ska flytta till ligger centralt och precis vid skolan. Så det gäller bara att hålla ut dessa månaderna sedan börjar det ljusna igen. "Efter regn kommer solsken" (dock lite tveksamt om man bor i Sverige, hahaha...)

Likes

Comments

Godmorgon på er! Idag blir det plugg och sedan vet jag inte mer. Måste in till stan för lite ärenden och sedan vill jag åka in till Malmö för att köpa en sak innan jag åker hem. Imorgon är det mammas födelsedag och Makedonsk julafton eftersom jag är kristen ortodox så firar vi egentligen julafton den 7 Januari (enligt deras kalender). Vi äter julmat men inga julklappar delas ut, eftersom vi firar vår julafton den 24 December och då kör vi vår traditionella sätt med Kalle Anka, julmat, julklappar, julklappsleken osv. Den enda personen som får "julklappar" är mamma eftersom hon föddes på "julafton". Så GodJul i förskott alla min ortodoxa vänner!

Likes

Comments

Efter att ha flyttat till ett eget ställe har inredning blivit en rolig grej. Förr var det såklart skoj att titta på olika saker men inget som man kände sig intresserad för, förrän nu när man verkligen har någon nytta av det. Man ser saker och ting på ett annat sätt, man blir inspirerad från andra. Allt från butiker, restauranger, caféer osv. Robins mamma har otroligt bra smak för inredning tycker jag. Allt passar in så himla fint! Längtar tills den dagen kommer då man flyttar till ett "riktigt" ställe som blir ens egna hem. Svårt för mig att skaffa en egen "hem" känsla i min lägenhet där jag bor just nu. Detta är bara för tillfället medan jag pluggar och man lägger inte så mycket tid/pengar på inredningen som man hade gjort om man hade köpt en egen lägenhet och bott där så länge man kan tänka sig, tillexempel... Så det är något jag längtar efter i mitt liv. Först ska jag ta examen haha!

Likes

Comments

Hej! Idag tänkte jag ta mig in till stan eftersom vädret har varit super fint idag. Men lata jag kom ingenstans hahah... har bokstavligt talat stannat hemma ett antal dagar nu och gjort ingenting. Det känns så iallafall men det behöver jag för att komma tillbaka på fötterna och rutinerna. Senare under dagen åkte jag in till Nova en snabbis för att byta ut ett par glas som jag fick i julklapp. Kommer visa upp dem här på bloggen någon dag. Fick även hem några tröjor (såklart)...

Idag ville jag ta några bilder åt er. Bad min lillasyster att hjälpa till men jag måste säga att dom bilderna kommer jag tyvärr inte lägga upp här. Vissa av dom... eftersom hon har ingen känsla för det här med att fotografera. Får be min storasyster hjälpa mig istället, som kom hem från Prag idag. Iallafall, jag har skaffat ett par regnstövlar, heter det så??? Regnstövlar? Gummistövlar?? Aja, oavsett så har jag skaffat mig ett par Barbour stövlar, förr tyckte jag inte att regnstövlar var så himla snyggt att använda till vardags, som typ ute på stan. Men idag tycker jag annorlunda, stövlarna passar perfekt till hösten eller vintern kanske även till våren faktiskt. Jag tycker även att Hunter stövlarna är snygga. Här är lite tips för er som känner att gummistövlar/regnstövlar är snyggt och vill skaffa ett par.

Klicka på stövlarna för att komma till sidan eller länkarna nedanför bilden.

Likes

Comments

Hej! Sitter vid brasan just nu tillsammans med Pumba och värmer oss. Vädret känns sådär måste jag säga. Jag älskar snö men inte efter nyår, då vill jag att våren ska börja haha. Snön ska endast finnas i December så julkänslan dyker upp. Men tyvärr brukar det inte finnas någon snö i december utan allt dyker upp under Januari. Har nämligen sett att Stockholm har en hel del snö, undrar om det är likadant uppe i Borås. Ska nämligen åka upp dit på söndag och jag hoppas att vädret är bra. Vill gärna gå runt i lite tunnare jackor och inte så klumpiga skor.

Likes

Comments